Балогівська фракція вирішила   виправитися, проголосувавши   за фінансування районів

31.05.2013 13:56 ПОЛІТИКА

У п’ятницю обласні депутати зібралися на друге пленарне засідання XIV сесії, адже на першому розгляд головного питання — змін до бюджету — не знайшов підтримки і було перенесене. Нагадаємо, що фракція «ЄЦ» вирішила не голосувати за зміни до бюджету.


Відтак три питання винесені на сесію — пункти порядку денного про зміни до бюджету, про регламент роботи обласної ради та «різне» цього разу без проблем знайшли свою підтримку в народних обранців. Зі 108 депутатів зареєструвалися 92. За зміни до бюджету, згідно з якими райони отримають 14 мільйонів додаткового фінансування на ремонт та будівництво важливих соціальних об’єктів, проголосували 86 депутатів. Швидше за все, балогівська фракція зрозуміла, що вчинила зовсім некоректно, позбавивши райони додаткових коштів, і вирішила цього разу виправитися, проголосувавши за зміни до бюджету.

Регламент роботи обласної ради теж був затверджений. За нього проголосували 85 із 92 присутніх депутатів.
Пункт «різне», що включав три питання (програма реалізації природоохоронних заходів на 2013 рік, зміни до обласних програм розвитку освіти і науки, молоді та спорту та про орієнтовний план роботи депутатів на 2013 рік), теж був прийнятий із деякими змінами.

ТЕГИ : єцвіктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат