Прокуратура контролює розслідування підпалу автомобіля ужгородського підприємця

admin 23.04.2013 10:50 КРИМІНАЛ

Прокуратура Ужгорода здійснює контроль досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення   — умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу (ч.2 ст. 194 КК України, карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років). 

22 квітня о 4.30 в Ужгородське МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що у дворі загального користування по вул. Цегольнянській, виникло загорання автомобіля марки “Фольцваген Транспортер Т5”, власником якого є мешканка Ужгорода, приватний підприємець.
  На місце події виїхали прокурор прокуратури міста Ужгорода Артем Іванов, начальник Ужгородського МВ УМВС Євген Калитич, перший заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Анатолій Шкирта та   слідчо-оперативна група у повному складі.
  Вогнем пошкоджено салон автомобіля — панель приладів у правій частині та моторний відсік. За результатами огляду зазначений автомобіль вилучено на штраф майданчик Ужгородського МВ.
  Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Хід досудового розслідування прокуратура Ужгорода взяла на контроль.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури міста Ужгорода

ТЕГИ : Прокуратурапідпал автомобіляУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат