Прокуратура зобов’язала чиновників Ужгородської міськради виплатити дітям-сиротам соцдопомогу

admin 16.04.2013 12:18 СОЦІО

Прокуратура міста Ужгорода провела перевірку в управлінні освіти Ужгородської міської ради стосовно дотримання вимог законодавства, спрямованого на соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.    

Зокрема, прокурорською перевіркою встановлено, що п'ятьом дітям, які мають право на особливий захист і допомогу з боку держави і яким у 2012 році виповнилося 18 років, не було виплачено державою одноразову грошову допомогу.
  Прокуратура міста направила до Ужгородської міської ради подання про проведення виплати одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

“Адже кожна дитина має право на гідний рівень життя, необхідний для фізичного, розумового, морального та соціального розвитку — підкреслює прокурор Ужгорода Іван Штефанюк, — а особливої нашої уваги та захисту потребують дітки позбавлені батьківського піклування”.
    Наразі ужгородським дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування виплачено кошти загальною сумою 5 тисяч гривень.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури Ужгорода

ТЕГИ : соціальні виплатиПрокуратураУжгородська міська рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат