Гвалтівник представляв партію Балоги

23.03.2012 15:54 ПОЛІТИКА

Ми вже розповідали про те, що в Миколаєві троє молодиків, які є дітьми чиновників, згвалтували дівчину, потім придушили її, загорнули в простирадло, віднесли в недобудову і підпалили. Дівчина вижила. Щоправда, їй довелося ампутувати руку і ступні.

Раптом виявилося, що один із обвинувачених у зґвалтуванні дівчини з Миколаєва Оксани Макар у 2010 році був уповноваженою особою партії «Єдиний центр» на місцевих виборах у Миколаївській області. Про це повідомив депутат від ПР Владислав Забарський. «Присяжнюк уже після вигнання з «Молодих регіонів» у 2010 році намагався продовжити політичну кар’єру в рядах «Єдиного центру». І навіть був уповноваженою особою «Єдиного центру» на місцевих виборах у Миколаївській області», — повідомив депутат.

Притиснуті до стінки партійці Балоги змушені були визнати, що гвалтівник дійсно був при «ЄЦ» на виборах 2010 року. «Встановлено, що цей молодий чоловік дійсно був залучений Миколаївською міською організацією «ЄЦ» до роботи на громадських засадах під час місцевих виборів 2010 року», — мовиться в повідомленні партії Балоги. У «ЄЦ» зазначили, що Присяжнюка як потенційного активіста партії рекомендувала його мати.

Така ось «високоморальна» партія. Без коментарів.

ТЕГИ : єцвіктор балогаоксана макар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат