Черговий цирковий номер клоуна   з Завидова

24.02.2012 16:37 ПОЛІТИКА

Цього тижня ЗМІ смакували клоунадою в Кабміні за участі Балоги та Азарова. Сталося так, що під час засідання уряду за участі президента на трибуні виступав Балога. Він щось там собі говорив, а президент просто вийшов. І тут Балога замовк.


Через кілька секунд тиші до Балоги звернувся глава уряду Азаров із проханням пояснити причину мовчання. «А чого ти паузу взяв?» — запитав прем’єр, звертаючись до голови МНС. У відповідь Балога сказав, що продовжить виступ після повернення президента. «Я хочу перед президентом порушити питання, які хвилюють міністерство», — сказав той.

«Азаров у свою чергу запропонував міністрові ще раз узяти слово після того, як президент повернеться, і дати можливість виступити іншому учасникові засідання. Проте Балога не погодився залишити трибуну і продовжив тримати паузу», — повідомляє УНІАН.

«Президент уже наступного оголосив, Вікторе Івановичу. Давай, закінчуй. Треба буде президентові поставити запитання — піднімеш руку і поставиш», — сказав Азаров.

Проте Балога продовжував тримати паузу. Через секунд зо десять Азаров знову звернувся до міністра: «Ну що, завершив?»

Балога відповів, що ні. «То чому ти мовчиш?» — запитав міністра Азаров. — «Я чекаю президента», — відповів Балога.

«Президент сказав продовжувати (засідання), він відлучився. Сідай. Прийде президент — продовжиш, якщо хочеш саме при президентові», — сказав Азаров Балозі.

Після цього з зали почулася репліка про те, що йде пряма трансляція. «Трансляція чого?» — запитав Азаров. Із зали уточнили, що йдеться про трансляцію засідання у прес-центр. «А... тоді, Вікторе Івановичу, сідай, я президентові доповім», — сказав прем’єр. Невдовзі Балога залишив трибуну, давши можливість виступити наступному учасникові засідання, і зайняв місце в залі.

Пізніше у прес-службі президента уточнили, що Янукович залишив засідання для того, щоб зробити невідкладний дзвінок. Через деякий час президент повернувся і Балога знову пішов на трибуну.

Кажуть, що Балога хотів поскаржитися Януковичу на те, що уряд не хоче виділяти 650 мільйонів на фінансування системи екстреного виклику «112». Хоча деякі експерти просто пояснюють цю клоунаду бажанням Балоги вкотре «прогнутися» перед Януковичем. Ось лише деякі коментарі, які були розміщені під новиною про клоунаду Балоги на «Українській правді».

Kostyan: «Балоган — главный клоун. На всю страну опозорился».
Lola123: «Да, в этой ситуации главным персонажем в цирке был Балога, а премьер был зрителем, который не мог выдержать трюков Виктора Ивановича!»
Lebowski: «Взагалі то, «тримати паузу» так само рагульно, як махати кулаками біля трибуни. Дурнуватий самопіар».
Pmn1993: «Это спорили, за счёт чего будут финансировать систему «112» телефонных вызовов. Стоимость этого проекта только 650 МИЛЛИОНОВ и только на 2012 год! А что она дает, если сейчас по прямому тел. «03» скорая едет до 1,5 часа, то что, при смене телефона ездить быстрее будут или пожарники спать меньше будут, или до ментов дозвониться можно будет быстрее??? Обыкновенный распил денег, прикрытый Евро-2012... Если бы не было этого Евро-2012, то его следовало бы придумать, а то иначе как отмыть и распилить бюджет??»
Оperationalist: «Це Баблога відчув, що йому писець і тепер видрючується. Згадайте провалену ідею об’єднання МВС та МНС. А от буде повінь — і його вже точно змиє, як г…о.
Так нехай уже повертається до Ющенка. Але біда у тому, що може примкнути й до опозиціонерів заради їх дискредитації. А ті здуру його приймуть».
Олексій Горлинський: «Это больше похоже на то, что Балога собирается сменить знамена и пойти в оппозицию. Видимо, именно потому он позволяет себе подобным образом вести себя на заседании в присутствии премьер-министра страны».
Viktor Zadorozhnyj: «Янык же не просил никого его ждать... Это Балога возомнил себя великим и важным оратором))) С таким раскладом они могли там и до вечера заседать».
Velle: «А хіба до цього вони цирк не влаштовували? Весь час, доки вони на посаді, то тільки цим і займаються. І ці т.... керують країною. Жах».
Kamnegriz: «Обычные отношения царя и бояр...Не было бы камер, вцепились бы друг другу в волосы в порыве лизнуть царскую задницу».
Ліденко:   «Непослух Азарову означає, що хитрий лис Балога відчуває лічені дні його прем’єрства. Паскудна людина, що тут ще скажеш».

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат