Справа по резонансному ДТП у Закарпатті передана до суду

12.11.2012 15:09 КРИМІНАЛ

Прокуратурою Мукачівського району закінчено розслідуванням кримінальну справу   за фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце   20 квітня 2011 року між селами Нижній Коропець та Дерцен Мукачівського району, в результаті якої одна особа загинула, а ще одна отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Як повідомив старший слідчий відділ нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури області Дмитро Кириленко, до кримінальної відповідальності   за частиною 2   статті 286   Кримінального кодексу України, яка за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, притягнуто водія сектору ресурсного забезпечення Воловецького райвідділу міліції С.
Досудовим слідством у цій справі встановлено, що С., керуючи службовим легковим автомобілем марки «Фольксваген-Пассат», у якому у якості пасажира   знаходився начальник Берегівського районного відділу міліції Я.,у порушення Правил дорожнього руху, перевищив допустиму швидкість руху   та зіткнувся з автомобілем марки «Шевроле-Нива» під керуванням   Т.   Внаслідок ДТП водій автомобіля Т. загинув на місці події, а пасажир Фолксвагена Я. отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.
31 жовтня   поточного року вказану кримінальну справу скеровано до суду для розгляду по суті.


За матеріалами прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : ДТППрокуратурасудЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат