Завтра, 2 лютого українські політики їстимуть та молитимуться з Обамою

Експрес online 01.02.2012 11:32 ПОЛІТИКА

Їсти й молитись з Обамою записались півтора десятки наших недоторканих.

Радник президента Ганна Герман та депутати від Партії регіонів, БЮТ та НУ-НС візьмуть участь у Національному молитовному сніданку з президентом США Бараком Обамою у Вашингтоні.

Про це повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на джерело у Посольстві США в Україні.
"У Національному молитовному сніданку у Вашингтоні запланована участь низки українських політиків та народних депутатів. Зокрема, запланована участь радника президента України Ганни Герман та народних депутатів від Партії регіонів Сергія Ківалова та Юлії Льовочкіної", - зазначило джерело.
Окрім y них, за даними джерела, у сніданку візьмуть участь народні депутати від Партії регіонів Леонід Кожара, Юрій Мірошниченко, Олександр Горошкевич.
Запланована також участь заступника голови ВО "Батьківщина" Григорія Немирі, народних депутатів від фракції "БЮТ-Батьківщина" Віктора Швеця, Михайла Соколова, Павла Унгуряна, Володимира Скубенка та від фракції "НУ-НС" - Павла Жебрівського, Едуарда Зейналова, Лесі Оробець і Давида Жванії.
Цього року шістдесятий Національний молитовний сніданок, який традиційно проводять члени Конгресу і Президент Сполучених Штатів Америки, відбудеться 2 лютого у Вашингтоні.
Раніше повідомлялося, що у сніданку також візьме участь Євгенія Тимошенко. Зазвичай у такому заході беруть участь близько 400 осіб.

Експрес online

ТЕГИ : Сніданок з Обамоюбютну-нсЛеся ОробецьДавид ЖваніяУкрінформ

Коментарі :


01.02.2012 11:51 гепа

Их еще пускают туда ?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат