Футбол, Ліга чемпіонів. «Динамо»: шанси на плей-оф залишаються лише теоретичні (ВІДЕО)

07.11.2012 13:20 СПОРТ

Київське "Динамо" не зуміло зробити подарунок своєму головному тренеру Олегу Блохіну до 60-річчя, яке він святкував у понеділок, 5 листопада. У 4 турі Ліги чемпіонів на НСК "Олімпійський" столичний клуб розкатав "суху" нічию з португальським "Порту".

Іменинник за грою знову дивився з ВІП-ложе стадіону, а не з тренерської лавки. Поки лікарі не дозволяюють Блохіну бути присутнім поряд з командою.

До матчу з "Порту" команду готував саме Блоіхн. Він проводив і тренування, і передматчеву установку, але... Команда "Динамо" як не грала, так і не грає. Моментами щось виходить, але ці миттєвості затьмарені загальним поняттям жалюгідного футболу у виконанні столичного клубу. У цьому випадку пацієнта, тобто "Динамо", може врятувати лише хірургічне втрачання. Так врятували життя Олегу Блохіну, лише так може бути врятований колись великий клуб.

У матчі з "Порту" ми знову бачили як стараються Гусєв, Михалик той же Ярмоленко, який знову не використав вихід сам на сам, і як не грає команда як цілісний організм.

Мілевського вже не вистачає навіть на один тайм. Куплені за великі гроші Велозу та Рубен продовжують бути перспективними в "Динамо", а Кранчар просто гріє "банку" і виходить лише на заміну.

Результат столичного клубу за останній місяць має змусити замислитися не тільки Олега Блохіна, але й президента команди Ігоря Суркіса. За часів керування Ігоря Рахмільйовича "Динамо" жодного разу за 11 років не вийшло з групового турніру Ліги чемпіонів:) Це лише крапля ганебної статистики.

За останній місяць "Динамо" лише одного разу перемогало, і це був матч 14 туру Прем`єр-Ліги з "Таврією"...

Після цієї нічиєї київське "Динамо" майже напевно прощається з Лігою чемпіонів. Хоча чисто теоретичний шанс ще є. Для цього потрібно вигравати два останні матчі і сподіватися, що ПСЖ набере в останніх турах не більше одного очка.

Але й Ліга Європи та третє місце для столичного "Динамо" ще не заброньоване. Тепер за Лігу Європи кияни будуть боротися із загребським "Динамо".

Чемпіон.

46% — Володіння м’ячем — 54%
9 — Удари — 10
5 — Удари у створ — 5
1 — Кутові — 4
2 — Попередження — 10

4 тур
6 листопада
Група «A»

ПСЖ — «Динамо» (З) — 4:0, «Динамо» (К) — «Порту» — 0:0
ТС: «Порту» — 10, ПСЖ — 9, «Динамо» (К) — 4, «Динамо» (З) — 0.

Група «B»
«Олімпіакос» — «Монпельє» — 3:1, «Шальке-04» — «Арсенал» — 2:2.
ТС: «Шальке» — 8, «Арсенал» — 7, «Олімпіакос» — 6, «Монпельє» — 1.

Група «C»
«Андерлехт» — «Зеніт» — 1:0, «Мілан» — «Малага» — 1:1.
ТС: «Малага» — 10, «Мілан» — 5, «Андерлехт» — 4, «Зеніт» — 3.

Група «D»
«Реал» — «Боруссія» — 2:2, «Ман. Сіті» — «Аякс» — 2:2.
ТС: «Боруссія» — 8, «Реал» — 7, «Аякс» — 4, «Манчестер Сіті» — 2.


szólj hozzá: FC Dynamo Kyiv 0 - 0 FC Porto

ТЕГИ : Ліга чемпіонівфк динамо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат