Садизм Балоги проти Ужгорода та ужгородців

19.10.2012 13:44 РАТУША

Як відомо, 7 жовтня відбулася презентація проекту аквапарку, який на місці колишнього басейну «Спартак» будує Сергій Ратушняк.
Але вже наступного після презентації дня правоохоронні органи засипали Ратушняка масою запитів із вимогою надати всі матеріали щодо будівництва аквапарку, яке стоїть кісткою в горлі для Балогівського клану.


ЯКІ ПЛАНИ БУЛИ РОЗТОПТАНІ БАЛОГАМИ

Кілька років тому подібне цькування Ратушняка ми вже проходили. Тоді балоги зробили все, щоб аквапарк у обласному центрі Закарпаття не з’явився. Стосовно унікального комплексу «Водний свiт» уже було підписано протокол намiрiв із iнвестором (нiмецько-словенським ТОВ «SАFF»). Iноземцi скрупульозно вивчили реалiї Ужгорода, сфотографували його з космосу, вивчили фінансову спроможнiсть громадян, ринок розваг, ознайомилися з дiлянкою під забудову, отримали необхiднi картографiчнi матерiали, привезли вже розроблений проект, що передбачав також реконструкцiю Боздоського парку загалом...

Проект мали реалізувати на площі близько 25 га земель, прилеглих до Боздоського парку та розмiщених на його територiї. Планувалося створення зимової (критої) й лiтньої (відкритої) частин комплексу. Окрiм водних атракцiонiв iнвестор збирався збудувати майданчики для волейболу, мiнi-футболу, великого тенiсу, мiнi-гольфу, а також доріжки для велосипедистiв та любителiв роликових ковзанiв, міні-кафе, бари, кемпiнговi будиночки, 4—5-зiрковий готель на 50—70 мiсць, велику парківку на 500—700 автомобiлiв, окремим комплексом були передбаченi сауна, турецька i росiйська банi, гiдромасажери та просто масажнi кабiнети... А ще мали бути великий 25-метровий басейн із рухомим дном, де би регулювався рівень води вiд 0,5 до 2 метрiв, та 2 невеликi басейни з трамплiнами для стрибкiв, воднi атракцiони тощо. Були наміри задіяти тамтешні термальнi води... Ціна проекту була визначена 25—30 млн. євро, які мали повнiстю (!) знайти iнвестори. За 2 роки аквапарк мали збудувати. Але...

В односторонньому порядку на догоду балогам обласна рада збільшила площі парку відпочинку «Боздоський» з 50 до 73,7569 га, перевівши їх у статус земель природно-заповідного фонду й «знайшовши» там нібито унікальних жучків і павучків. Насправді ж у такий спосіб відібрали близько 23 га, передбачених для водно-оздоровчого комплексу «Водний світ», тим самим перекресливши перспективи для аквапарку. Ми писали, з якими грубими порушеннями чинного законодавства України це було зроблено: і за процедурою підготовки, і з цілеспрямованим перевищенням своїх повноважень. Балогам із особливим садизмом вдалося знехтувати думкою ужгородців, які навіть на референдумі висловилися за будівництво аквапарку. І тільки для того, щоб зайвий раз піти всупереч бажанням Ратушняка.

«...ЦЕ ВЖЕ ПОПАХУЄ ЯКИМОСЬ ДІАГНОЗОМ ПАНА БАЛОГИ...»

Механізми боротьби з Ратушняком, як завжди, примітивні. Нині, коли Сергій Ратушняк взявся таки збудувати аквапарк за власні кошти і на приватній території й роботи на об’єкті йдуть повним ходом, балогівці знову роблять усе для того, щоб зайвий раз нагнати на будівництво перевірки і загальмувати роботи. Балоги взялися задіяти не тільки правоохоронні органи, але й свої засоби масової інформації: телебачення «М-Студіо», газету «Старий Замок».

Після того, як 7 жовтня відбулася презентація Aqua Rio Park, від кореспондента газети «Старий Замок» пішли запити в мерію щодо будівництва аквапарку. При цьому балогівський кореспондент вимагає надати задокументовану інформацію в повному обсязі, починаючи від відведення ділянки під будівництво й закінчуючи дезінфекцією води. Таке враження, що Ратушняк будує атомну електростанцію, а не оздоровчий комплекс. Все робиться для того, щоб пригальмувати роботи і не дати реалізувати проект. Напевно, Балога ночами не спить, а тільки думає, як би напаскудити Ратушняку.

Тобто Балога залишається вірним собі: для нього увесь Ужгород із інтересами міської громади ніщо, коли йдеться про Ратушняка. Борючись у такий спосіб проти Ратушняка, балогівці виступають насправді проти всього міста з його 116-тисячним населенням. Адже аквапарк не є виключно бізнес-проектом, оскільки завдяки його реалізації тут зможуть відпочивати та оздоровлюватися ужгородці й гості міста.

Ось як відгукуються про балогівські наїзди на Aqua Rio Park пересічні громадяни.

«Шановні, я будівельник на деяких об’єктах С. М. Ратушняка. Знаю, таких тенденційних запитів більше десятка. І все від журналістів і головних редакторів газет, радіо і телебачення «М-студіо», тобто від ЗМІ, які належать Балозі. В мене особисто враження, що це вже «попахує» якимось діагнозом пана Балоги. У Ратушняка маса чудових ідей, вартих уваги і підтримки, але замість цього він отримує перепони на кожному кроці».

«Балогу жаба давить, що Ратушняк в Ужгороді багато чого досяг. І нині він будує аквапарк не для себе, а для ужгородців. І що собі балогівські писаки думають: аквапарк — це великі кошти, а хто візьметься вкладати гроші без дозвільних документів, тим паче, знаючи про хворобливі емоції міністра-заздрісника? Переконаний, із документами в Ратушняка все гаразд. Не заважайте йому добудувати аквапарк!!!»

Сам Сергій Ратушняк паскудство Балоги прокоментував коротко: «Починаючи з 1998 року, від діяльності Балог у Закарпатті не бачу жодного позитиву. Одні інтриги та крадіжки. Він знову заважає будувати аквапарк, засипавши всі контролюючі структури понад 15 запитами. Це садизм і він, напевно, отримує оргазм від садизму, коли гадить Ратушняку та Ужгороду».

ТЕГИ : Aqua Rio Parkвіктор балогасергій ратушняк

Коментарі :


22.10.2012 11:04 аквапарк

Напевно, Балога ночами не спить, а тільки думає, як би напаскудити Ратушняку.

================
дурень думкою багатіє


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат