Начальникові ВКБ інкримінують розкрадання коштів...

28.09.2012 17:23 РАТУША

...або Як «ЄЦуни» усуваються від відповідальності.

Спостерігаючи, як на одній із понеділкових «планірок» керівництво міста взялося «пісочити» начальника ВКБ Ужгородської міськради Ігоря Трускавецького, присутні зробили припущення, що під посадовцем захитався стілець...

За кілька днів стало відомо, що «в контексті розслідування кримінальної справи про розкрадання бюджетних коштів у великих розмірах слідчим відділом УМВС у Закарпатській області на три доби затримано начальника відділу капітального будівництва І. Трускавецького». Причиною для затримання І. Трускавецького нібито стало те, що той не з’явився на призначену слідчим зустріч.

Начальникові ВКБ інкримінується розкрадання 4 млн. грн. восени 2011 року при встановленні автономних котелень у освітніх і медичних закладах.

За даний напрямок роботи у міській раді відповідальний перший заступник міського голови, а Трусковецький у цій схемі є тільки виконавцем вказівок. Те, що В. Трикуром, який очолює фракцію «Єдиного центру» в міській раді, нещодавно були написані заяви про відпустку й подальше звільнення, багато хто схильний розглядати не інакше, як спробу вчасно усунутися від відповідальності, переклавши провину на іншого.

25 вересня І. Трускавецького (до слова, він є тестем депутата міськради Р. Буланова) відпустили під заставу. Як повідомляє сайт clipnews.info, «Балоги викупили спільника-корупціонера. Трускавецький у своїх показах почав свідчити проти своїх протеже Віктора Трикура і Віктора Балоги. Щоб викупити свого чиновника, який прокрався, за нього внесли 1 млн. 700 тис. гривень».

ТЕГИ : Ігор Трускавецькийвіктор балогавіктор трикур

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат