У Закарпатті пожежники врятували бабусю

27.09.2012 12:28 СОЦІО

Повідомлення про пожежу в житловому будинку, що в Ужгороді на вул. І. Ваша, надійшло в оперативно-рятувальну службу Закарпаття о 20:20.

Через лічені хвилини на місці виклику вже працювали ужгородські вогнеборці. Через сильне задимлення приміщення довелося залучати дві ланки газодимозахисної служби.

В одній із кімнат рятувальники натрапили на 65-річну господиню, котра вже добряче надихалася чадного газу. На щастя бабусі, яка навіть не могла покликати на допомогу, адже через недугу зовсім не може говорити, бійці МНС вчасно прийшли їй на виручку, чим і врятували життя.

Після надання потерпілій першої невідкладної допомоги, чергова варта передала стареньку під опіку медиків «швидкої», які госпіталізували її до Ужгородської міської клінічної лікарні з діагнозом – отруєння чадним газом. За висновками лікарів, життю людини вже нічого не загрожує.

Окрім цього пожежею було знищено диван та пошкоджено стіни кімнати. Збитки, заподіяні стихією, встановлюються. А от причиною загорання стала необережність під час паління співмешканця потерпілої. Сам чоловік, на момент пожежі, пішов до найближчого магазину, про що свідчила записка, яку він залишив біля вхідних дверей будинку.


За матеріалами ТУ МНС у Закарпатській області

ТЕГИ : пожежаМНСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат