1 жовтня відбудеться суд по Короні, яку продали за копійки

26.09.2012 10:24 ПОДІЇ

1 жовтня, як стало відомо Zaholovok.com.ua, відбудеться засідання Ужгородського міськрайонного суду, де вирішуватимуться доля архітектурного комплексу «Корона», який   продали 7 серпня на таємному конкурсі «за копійки».

Після конкурсу, вже 8 серпня прокуратура міста наклала арешт на об’єкт нерухомого майна (Корона). ТзОВ «Проект готель Консалтинг ЛТД», яке було створене за 12 днів до продажу і придбало комплекс, подало відповідний позов до міськрайонного суду. У разі позитивного вирішення справи, «Корона» таки дістанеться таємничому ТзОВ за 8 млн.65 тис.грн. Юристи у коментарі Zaholovok.com.ua зазначили, що позивачі зекономили і навіть не сплатили державне мито, оскільки оформили позов як немайновий. Вони вважають це немайновий спір, натомість просять зняти арешти і зобов’язати міську раду від імені громади міста Ужгорода укласти договір купівлі-продажу.

Викликає подив також той факт, кажуть юристи, що по розгляду справи не було попереднього засідання. Скидаєтсья на те, що справа штучно прискорюється. Крім того у справі фігурує витяг, наданий ТзОВ «Проект готель Консалтинг ЛТД». Документ проте безпосередньо товариству не надавався, а був виданий на вимогу головного управління юстиції в Закарпатській області.

«Вуличний університет» (ВУ) в Ужгороді буде дискусійною платформою для обговорення актуальних суспільно-політичних проблем. Студентом ВУ може стати кожен, незалежно від віку, соціального стану чи інших стереотипів. Позбувшись університетського бюрократизму, корупції та культу «бала» будемо разом отримувати нові знання й пізнавати світ.

ВУ буде проводити безкоштовні лекції, майстер-класи, тренінги, семінари, літературні читання, кіноперегляди тощо. Головна особливість ВУ – навчальні студії проходять на відкритому просторі.

Головна мета проекту — показати жителям Ужгороду, що існує цікаве та ефективне альтернативне навчання; підштовхнути до саморозвитку та самоосвіти; показати можливості цікаво та корисно організовувати дозвілля та розвиватися творчо; надавати інформаційну підтримку; стимулювати до активної життєвої позиції.

Перший семестр ВУ розрахований на 3 місяці (вересень-листопад), протягом яких заплановано провести 5 навчальних днів.

ТЕГИ : КоронаУжгородська міськрадасудУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат