Сергій Ратушняк: Закарпаття відвідав іуда Ющенко

21.09.2012 18:04 ПОЛІТИКА

Сергій Ратушняк на власній сторінці у Facebook розповсюдив заяву з приводу візиту на Закарпаття Ющенка. Пропонуємо текст цієї заяви.


В рамках передвиборної агітації до Ужгорода завітав зрадник великої надії всього українського народу — помаранчевий самоотруєний гарант Ющенко. До якого рівня може падати громадський діяч, який зрадив щонайменше пів-України і кожен свій день при владі перетворював на мільйонні хабарі? Найбільш плідним періодом для самого президента-бджоляра виявився балогівський.

Я поясню простим людям, що це таке, на деяких маленьких цифрах. Це саме ця сололодко-смердюча парочка впроваджувала «вічні національні цінності» через готівковий прейскурант.

Ось його фрагменти.

Начальник районого земельного відділу (поблизу Києва, Крим, берег моря) — 2 млн. дол. США.

Губернатор (залежно від економічної ваги) — 5—15 млн. дол. США.

Призначення суддею указом президента — 50 000 дол. США. Було призначено за п’ять років 2100 суддів. Касовий збір — 110 млн. дол. (один із інкасаторів — Петьовка і брати).

Голови обл. судів — 1—5 млн. дол. Зварич не виняток. 2 млн. в кабінеті якраз і чекали інкасатора від Ющенка—Балоги, але барига закарпатський був невдоволений деякими рішеннями пана Зварича, тому й нашептав бджоляреві про те, що потрібно перед виборами здійснити імітацію боротьби з корупцією і влупити когось на Заході України. Щоб не було перекосів на Сході. Ось вам і гучний процес.

Відкупні після виборів «за недоторканність» — 5—50 млн. дол. США. З кожного олігарха. Збір відбувався вже до інавгурації, де гарант набожно молився і клав різні руки на Конституцію та Пересопницьке Євангеліє.

Нач. митниці — 3—5 млн. дол. ЩОМІСЯЦЯ.

Нач. Одеського порту — 5—10 млн. дол. ЩОМІСЯЦЯ.

Нач. обл. міліції — 1—5 млн. або щомісячна такса. Тарифи може озвучити Луценко.

Приватизація і судові рішення по майну — 10—50 % реальної вартості об’єкта. Тут рух був від 1 до 100 млн. дол.

Ордени, медалі, почесні грамоти, відзнаки, помилування ув’язнених тощо — від 5 до 300 тис. дол.

До цього додайте генералів, керівників ДПА, СБУ, прокуратури тощо. Також усі ці посади на районних рівнях. Весь дипломатичний корпус, аташе, торг. представництва тощо. Відкати на повернення ПДВ, держзамовлення, підряди, тендери закупівлі, закупівля і реалізація до держрезерву… Безкарна контрабанда й по сьогодні.

Можна продовжувати і продовжувати. Чи не правда, пане Ющенку? Чи не це і є для вас НАЦІОНАЛЬНОЮ ІДЕЄЮ. Бо це ваш рівень осмислення національної ідеї — своя кишеня, Кучма — батько, а В. Гетьман — у могилі.

Ось чому після двох тижнів «сумлінної» праці в секретаріаті цього помаранчевого виродка безграмотне чудовисько Балога дозволяє собі купити літак за 15 млн. дол. США з американськими пілотами і вивезти за рік понад півмільярда у Швейцарію. І тоді, і сьогодні залишаючись бомжем за декларацією і маючи можливість по 2—3 млн. дол. США викидати на кожен виборчий округ, де веде до Ради себе, братів і холуїв — камишів, смоланок, чучок та інший політичний непотріб. З єдиною метою — зберегти награбоване і примножити до наступних виборів.

Ось вам і відповідь, чому ця ганьба на прізвисько Ющенко розродилася колись на фракції: «Балога — це я!». І тому держава п’ять років деградувала і втратила перспективи ще на двадцять.

Ось вам і відповідь, чому такий невіглас, як балега Балога, потрібен усім президентам. А як ви думаєте, які кадри призначалися указами так званого президента Ющенка? Ось вам і облрада в Закарпатті, і міністр МНС, що заявами витирає об президента ноги, і недоторканність по кримінальній діяльності, і літаки без декларації. Причому у всіх є візи до «оплоту права і демократії» США.

А зараз Ющенко на виборах відпрацьовує своє місце на волі. Адже саме цей зрадник і ворог українського народу для впровадження в газову схему Фірташа і здобуття свого першого мільярда особисто привіз у Москву Фірташа, зруйнував ціну 50 $ на газ, яку ми мали платити до 2011 року. Ось кого потрібно розстріляти першого за пограбунок України і українського народу через газові угоди! Адже саме ця низька ціна від Росії була для нас багатомільярдним кредитом для реконструкції й перебудови промисловості та комунальної сфери на енергозберігаючі технології, а так усе на «РосУкрЕнерго» і в кишеню Ющенкам.

Хай живе сто років, але буде проклятий і він, і його спільники та поплічники, які нашу світлу віру і любов до України продали і зрадили. Покидьки Ющенки—Балоги не мають права на місце в політично-громадському житті й мають за сотні злочинів, скоєних проти народу України, стати перед судом.

Жодна порядна людина не може голосувати за Ющенків—Балог і їхніх холуїв.

ТЕГИ : сергій ратушняквіктор ющенковіктор балогавибори 2012

Коментарі :


10.10.2012 05:27 Василь Закарпатська обл.

Спасибі на доброму слові!
А Ющера треба закатати в асфальт. Іуда. І із Росією розісрався і в Європу не привів. Падло, шкура продажня.


22.09.2012 20:47 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА   обл.

Привіт братам закарпатцям від львівськоі громади!Ми повинні бкти єдині!Бо ми всі ВЕЛИКА НАЦІЯ!Отой холуй ЮЩЕНКО,також був недавно в ДРОГОБИЧІ.Хто не знає - Дрогобич знаходиться від ЛЬВОВА на відстані коло 100 км,від Ужгорода десь коло 250 км!.Воно туть приіхало і знову почало полоскати нам всім про ТИМОШЕНКО,правда я не міг схути цього мудазвона і пішов геть,потім дивився оце все по інтернету!Люди вже не хочуть бачити того продажного ЮЩЕНКА!Геть його взагалі з політичноі арени!Я не знаю яке у ВАС відношення до ТИМОШЕНКО і ЛУЦЕНКА,але на мій погляд,якби отой "ПРОХХФФЕССОР" янукович з малоі буковки зараз дав наках іх випустит на волю,гарантую,що і ЄВРОПА почала до нас відноситися нормально.Але воно не буде цього робити,бо йому ЄВРОПИ не треба,воно і так живе по-ЄВРОПЕЙСЬКИ!Ще раз передаю ВАМ всім привіт - ми ВАС всіх любимо!


22.09.2012 12:32 lotar

Полностью согласен, помаранчевые уже себя показали, когда были при власти


22.09.2012 11:32 оАлта

Бомба


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат