В Ужгороді міліція вітала дітей з вадами слуху та мови (ФОТО)

04.09.2012 11:25 СОЦІО

 

Вже багато років підтримується традиція шефства співробітників Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області над вихованцями ужгородської спеціалізованої загально-освітньої школи-інтернат, де виховуються діти з вадами слуху та мови. Щороку в День знань люди в погонах намагаються створювати атмосферу радості і затишку дітлахам, з якими доля часом обійшлася занадто суворо.

1 вересня розділити радість святкування Першого дзвоника разом з вихованцями прийшли т.в.о. начальника Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Володимир Кувик, старший інспектор сектору кадрового забезпечення Ужгородського МВ УМВС старший лейтенант міліції Ксенія Цупа, інспектор сектору кадрового забезпечення Ужгородського МВ УМВС старший лейтенант міліції Валерій Найман.
Правоохоронці привітали всіх присутніх та подякували вчителям за невтомну педагогічну працю у справі виховання підростаючого покоління. Побажали дітям блискучих успіхів, творчих перемог, яскравих подій, відмінного настрою, гарних оцінок, цікавих занять й вірних товаришів, добра, щастя, здоров’я, любові до ближнього і в майбутньому сімейної злагоди, миру і благополуччя. По закінченню діти отримали подарунки: канцелярські приладдя для навчального процесу, щоб відзначити перший день навчального року. Шефи пообіцяли і надалі брати активну участь у житті дітей, допомагатимуть та підтримуватимуть їх.


Діана ДОРОГІЙ
Ужгородський МВ УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : Міліція1 вересняУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат