Чи почує президент?

06.07.2012 19:15 ПОЛІТИКА

4 липня, об 11:30 в «Українському домі» президент Віктор Янукович мав провести підсумкову прес-конференцію. «Українська правда» традиційно збирала запитання до прези-дента, найцікавіші з них мали бути озвучені під час прес-конфе-ренції. Однак після прийняття закону про мови «Український дім» був заблокований патріотами, тому прес-конференцію пере-несли. А питань до президента назбирало-ся багато. І серед них не тільки запитання, а й репліки та заклики. Був серед них і злободенний заклик Сергія Ратушняка.


Уважаемый Виктор Федорович, государства Украины уже нет!

1.ВРУ, КМУ, АПУ, ГПУ и др. высшые органы власти страны состоят из людей, ненавидящих все украинское. И само существование Украины. И я пишу на общедоступном, а не рідною, оскільки боюся бути непочутим.

2. Все президенты, от Кравчука уничтожали сами основы этого государства. От сдачи ядерного оружия, продажи на металлолом всех флотов до ваучерной (кучмовской) приватизации, что привело к разграблению самих основ развития государства — ДЕНЕГ! Далее этот спрут (олигархия) перекроили под себя законы, генпрокуроров, министров,... и всех президентов, отрезая им «долю».

3. На сегодня 10—30 семей Украины имеют доходы больше бюджета страны. И все вывозится. СБУ и Минобороны возглавили агенты Кремля (Путина), оттуда же движение «Украинский выбор» по производству «украинский Путин» по фамилии Медведчук. Зажравшиеся олигархи сдадут Вас даже за 5 % сегоднешних доходов — лишь бы Путин (Медведчук) не отбирали все 100 %.

В тайне надеялся, что Вы станете украинским Пиночетом, а значит уничтожите олигархию и прибыль украинских — шахт, заводов, облгазов и обл­энерго, портов и ГОКов направите на развитие страны. Не вышло. Видно, не судьба. Но учитывая Ваши и Вашей семьи перспективы — время срочно переформатировать окружение и формат власти как таковой. Все направления за Украиной глухо заблокированы. Время действительно подумать о себе и Украине.

ТЕГИ : сергій ратушняквіктор януковичвіктор медведчук

Коментарі :


12.07.2012 16:07 андрій

Янукович В. Ф., Диктатор Межигір»я - холоп Москви, . Звинувачується у:Фальсифікації місцевих виборів у жовтні 2010 року, а також незаконному відстороненні від виборчого процесу своїх політичних опонентів.Неприйнятті конституційного рішення щодо проведення у березні 2011 року виборів до українського парламенту. Необгрунтовано завищеній   зарплаті депутатів ВзР, міністрів.Розбудові поліцейської держави. Незаконній передачі міста Севастополя у розпорядження російського Чорноморського Флоту.Медичних експериментах   неліцензійними   ліками над українцями. Розкраданні природних надр країни(газу, нафти).Покровительстві   псевдолiкаря   А.Т.Слюсарчука.Покровительстві проповідника Аделаджі. Загибелі 69-літнього   пенсіонера з Донецька.Відмові від політики європейської та євроатлантичної інтеграції. Знищенні сільськогосподарського виробництва.Згортанні переходу Збройних Сил України на професійну контрактну основу.Розпалюванні міжнаціональної та міжрелігійної ворожнечі.Незаконному кримінальному переслідуванні осіб, які приймають участь в опозиційній політичній, громадській та журналістській діяльності. Смерті хворих в «швидкій допомозі» через кортежі.Причетності до розгону мирних акцій протесту (зокрема, «податкового Майдану»), а також незаконного арешту та утримуванню за ґратами політичних та громадських діячів.Незаконному рішенні щодо повернення до Конституції України від 1996 року. Скасуванні контролю за якістю харчових продуктів, що призводить до вимирання людей.Шахраюванні у ВзР під орудою чечетника.Зубожінні українського народу через незаконну виплату мільярдних коштів «РосУкрЕнерго», зростання цін, а також незаконне виведенні капіталів до офшорів та емісії гривні.Запровадженням антинародних, т.зв. «податкових», «пенсійних», «житлових», «комунальних» та інших реформ.Запереченні Голодомору як акту геноциду українського народу. Дерибані санаторіїв. Замовленні репресій проти Тимошенко,.Зраді інтересам України,втягуванням до російського ярма.Запровадженні   ПРОСТИТУЦІЇ   в армії.Знищенні зеленої зони Маріїнського парку.Нецільовому використанні коштів для мисливських угідь в Криму. Лише імпічмент диктатору може вирішити задачу ! Час відповісти за вчинене і сісти на лаву підсудних !   З таким обвинуваченням, урядовець не може бути   на посаді. Підозрюваного до суду ! Кандидат   на   камеру в УКРАЇНСЬКОЇ   влади ! І наздожене його   кара народного гніву , як і Чаушеску ! Невже особа з таким багажем, може бути пошанована.


09.07.2012 09:00 ЮРІЙ

гнати в шию все кодло воров і казнокрадів з УКРАІНИ.А РАТУШНЯКУ великий привіт з Дрогобича Львівськоі області.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат