12 квітня відбудеться судове засідання щодо Ужгородського коньячного заводу (ЛИСТ)

Rionews 11.04.2012 11:49 ПОДІЇ

Завтра, 12 квітня у приміщенні Закарпатського окружного адміністративного суду відбудеться слухання справи за позовом засновника ОП Ужгородський коньячний завод до державного реєстратора Ужгородської РДА. Лист до редакції "Rionews".

Суть позову полягає у забороні проводити реєстраційні дії по припиненню юридичної особи ОП Ужгородський коньячний завод.22.09.11р. керівник підприємства Гісем В.В. зазделегідь звільнивши всіх співвласників, провів збори без відома засновників,на яких прийняв рішення перереєструвати підприємство в Товариство з обмеженою відповідальністю.Оскільки жодного засновника не було запрошено на збори, то не відомо хто мав стати новим власником підприємства, яке ще у 1993 р. було приватизоване членами організації орендарів.Фактично готується незаконне поглинання підприємства за рахунок голосів найманих працівників. На даний момент частки засновників не визначені у Статутному фонді,що дає змогу маніпулювати керівнику Гісем В.В. власністю членів організації орендарів.Жоден орендарь не відписував свою частку пану Гісему В.В. Тому не відомо на яких підставах, та на кого перейде колективне підприємство. Шановні модератори, я інвалід, вже майже рік намагаюсь відстояти колективне підприємство. Прошу Вас не приховуйте факти по Ужгородському коньячному заводу.
З повагою Корбут Л.А.

Rionews

ТЕГИ : Ужгородський коньячний заводсудЗакарпаттяУжгород

Коментарі :


11.04.2012 15:25 антирейдер.

Да Гісеме, буде у тебе кінець як у у всіх тиранів.які грабували свій народ.Як можливо так нахабно обікрадати тих, хто тебе обрав на цю посаду.ГАНЬБА.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат