Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО



Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».




Кулінарний шедевр команді газети “РІО” представив   су-шеф “Чарди” Павло Вакула.
Страва загалом   готується 30 хвилин.




Для однієї порції   “Свинини, смаженої на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” знадобляться 180 грамів свинячої вирізки, 80 грамів м’ясного соусу, свіжий чебрець, сіль та чорний перець.




Для овочевого соте потрібно 40 грамів цукіні, 40 грамів баклажанів, 30 грамів перцю болгарського (два-три кольори), 30 грамів моркви. Картопляне пюре — 100 грамів, сіль, перець — за смаком.  




Свинину для цієї страви нарізають косими медальйонами з вирізки. Маринуємо медальйони сіллю, чорним перцем, краще свіжо молотим, соусом ворчестер та кількома грамами оливкового масла (5—7 хв). Тим часом готуємо овочеве соте.




Для овочевого соте попередньо нарізані моркву соломкою, перець, баклажан та цукіні малими кубиками обсмажуємо на оливковій олії, в кінці додаємо гілочку свіжого чебрецю, доводимо до смаку сіллю та перцем. Після приготування соте приступаємо до приготування медальйонів.




“Медальйони обсмажуємо на розігрітій сковорідці-гриль до рум’яної   ребристої   поверхні, додаємо червоне вино, маленьку гілочку свіжого чебрецю, м’ясний соус, тушкуємо 3 хвилини, приправляємо за необхідності спеціями,” — розказує   Павло Вакула.  




Під час приготування   страви варто дотримуватися певної послідовності, яка сприяє одночасному приготуванню гарніру та м’яса, що впливає на смак та якість страви.  
На підігріту тарілку через кулінарне кільце викладаємо картопляне пюре, на пюре — овочеве соте. Збоку або на гарнір викладаємо медальйони зі свинини, приливаємо соусом, у якому тушкувалося м’ясо. Доповнюємо нашу страву гілочкою свіжого чебрецю.








Смачного!

Наталія Каралкіна,
фото Яноша Немеша,
відео Кості Підлубного



 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Конкурс без альтернативи: визначено переможців на ...
Тарас : Слухав зауваження гостей з Хмельницького...

Країна купається в грошах...
Андрій : Суки лагерні...

Закарпатський депутат торгував   особливо неб...
йони : вот так всегда.скажите на милость у этог...

Як в Ужгороді у 1929 році відкривали летовище...
жорж : дык до какого киева да никуда в незалежн...

У "Новому районі" в Ужгороді облаштовуют...
йони : дамалятки слава богу хоть чего-то начали...

Чому закарпатці не вірять у майбутнє країни і зали...
жуст : и самое страшное из сказанного,что власт...

Закарпатська 128-ма бригада відмовила облраді у пр...
Тарас : Дякуємо, хлопці!Повертайтеся живими, здо...

У міжнародного аеропорту “Ужгород” – новий керівни...
жуст : зачем назначать директоров когда самолет...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Ратуша »
Ремонтують чи... руйнують
В Ужгороді нарешті почали ремонт історичної вулиці, що в самому центрі міста — вул. Панаса Мирного. Вулиця була вистелена ка’мяною бруківкою, але місцями на ній утворилися горби та ями. Активісти «Врятуй Ужгород» зазначають, що ремонтники просто зривають стару бруківку чеського періоду, а також старі чеські бордюри, тож є побоювання, що вулицю асфальтуватимуть, а бордюри зроблять із цементу.

На що вам вистачає зарплатні?  

На що вам вистачає зарплатні?

На їжу
На їжу і комунальні послуги
Вистачає, аби орендувати житло, оплачувати рахунки, на їжу і спорт
На все вистачає
Вистачає на освіту, подорожі і підтримку моєї родини
Ні на що не вистачає
Інше

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com