Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

 




Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Кулінарний шедевр команді газети “РІО” представив   су-шеф “Чарди” Павло Вакула.
Страва загалом   готується 30 хвилин.



Для однієї порції   “Свинини, смаженої на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” знадобляться 180 грамів свинячої вирізки, 80 грамів м’ясного соусу, свіжий чебрець, сіль та чорний перець.



Для овочевого соте потрібно 40 грамів цукіні, 40 грамів баклажанів, 30 грамів перцю болгарського (два-три кольори), 30 грамів моркви. Картопляне пюре — 100 грамів, сіль, перець — за смаком.  



Свинину для цієї страви нарізають косими медальйонами з вирізки. Маринуємо медальйони сіллю, чорним перцем, краще свіжо молотим, соусом ворчестер та кількома грамами оливкового масла (5—7 хв). Тим часом готуємо овочеве соте.



Для овочевого соте попередньо нарізані моркву соломкою, перець, баклажан та цукіні малими кубиками обсмажуємо на оливковій олії, в кінці додаємо гілочку свіжого чебрецю, доводимо до смаку сіллю та перцем. Після приготування соте приступаємо до приготування медальйонів.



“Медальйони обсмажуємо на розігрітій сковорідці-гриль до рум’яної   ребристої   поверхні, додаємо червоне вино, маленьку гілочку свіжого чебрецю, м’ясний соус, тушкуємо 3 хвилини, приправляємо за необхідності спеціями,” — розказує   Павло Вакула.  



Під час приготування   страви варто дотримуватися певної послідовності, яка сприяє одночасному приготуванню гарніру та м’яса, що впливає на смак та якість страви.  
На підігріту тарілку через кулінарне кільце викладаємо картопляне пюре, на пюре — овочеве соте. Збоку або на гарнір викладаємо медальйони зі свинини, приливаємо соусом, у якому тушкувалося м’ясо. Доповнюємо нашу страву гілочкою свіжого чебрецю.





Смачного!

Наталія Каралкіна,
фото Яноша Немеша,
відео Кості Підлубного

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат