Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Лісові псевдоактивісти і хто за ними стоїть
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
15:03 В Ужгороді горіла квартира у п"ятиповерхіці (Відео)
12:41 Голова Закарпатської ОДА створив благодійний фонд з метою збереження Боржавської вузькоколійки
12:36 Водій швидкої допомоги не впорався з керуванням і з'їхав у кювет
23:25 У Колочаві відбувся фестиваль присвячений карпатській страві ріплянка
23:18 У будівлі на вулиці І. Ваша в Ужгороді сталася невелика пожежа
20:38 В Ужгороді у неповнолітніх виявили наркотичні речовини та засоби для їх фасування. (Відео)
18:18 За вбивство матері закарпатець отримав 10 років тюрми
17:50 У Закарпатті відремонтують дві дороги - в Ужгородському та Виноградівському районах
 
 
 
 
 
Оголошення »
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Кафе прийме на постійну роботу бармен-офіціанта. Тел. 050-596-87-89.  
 
 
Продам 61,5 сот. землі. Будинок із євроремонтом 112 м2. Тел. 095-402-18-93.  
 
 
КЗ «Обласний госпіталь ветеранів війни» (м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 13) запрошує на роботу молодших медичних сестер (санітарок). Тел. 61-57-49.  
 
 
Видам торгово-офісні приміщення на вул. Берчені, 5/1. 1-й пов., 74 м2 — 10 тис. грн. + комунальні; 2-й пов., 40 м2 — 4 тис. грн. + комунальні. Тел. 050-689-20-02.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
15:03 В Ужгороді горіла квартира у п"ятиповерхіці (Відео)
12:41 Голова Закарпатської ОДА створив благодійний фонд з метою збереження Боржавської вузькоколійки
12:36 Водій швидкої допомоги не впорався з керуванням і з'їхав у кювет
23:25 У Колочаві відбувся фестиваль присвячений карпатській страві ріплянка
23:18 У будівлі на вулиці І. Ваша в Ужгороді сталася невелика пожежа
20:38 В Ужгороді у неповнолітніх виявили наркотичні речовини та засоби для їх фасування. (Відео)
18:18 За вбивство матері закарпатець отримав 10 років тюрми
17:50 У Закарпатті відремонтують дві дороги - в Ужгородському та Виноградівському районах
 
 
 
 
 
Оголошення »
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Кафе прийме на постійну роботу бармен-офіціанта. Тел. 050-596-87-89.  
 
 
Продам 61,5 сот. землі. Будинок із євроремонтом 112 м2. Тел. 095-402-18-93.  
 
 
КЗ «Обласний госпіталь ветеранів війни» (м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 13) запрошує на роботу молодших медичних сестер (санітарок). Тел. 61-57-49.  
 
 
Видам торгово-офісні приміщення на вул. Берчені, 5/1. 1-й пов., 74 м2 — 10 тис. грн. + комунальні; 2-й пов., 40 м2 — 4 тис. грн. + комунальні. Тел. 050-689-20-02.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО



Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».




Кулінарний шедевр команді газети “РІО” представив   су-шеф “Чарди” Павло Вакула.
Страва загалом   готується 30 хвилин.




Для однієї порції   “Свинини, смаженої на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” знадобляться 180 грамів свинячої вирізки, 80 грамів м’ясного соусу, свіжий чебрець, сіль та чорний перець.




Для овочевого соте потрібно 40 грамів цукіні, 40 грамів баклажанів, 30 грамів перцю болгарського (два-три кольори), 30 грамів моркви. Картопляне пюре — 100 грамів, сіль, перець — за смаком.  




Свинину для цієї страви нарізають косими медальйонами з вирізки. Маринуємо медальйони сіллю, чорним перцем, краще свіжо молотим, соусом ворчестер та кількома грамами оливкового масла (5—7 хв). Тим часом готуємо овочеве соте.




Для овочевого соте попередньо нарізані моркву соломкою, перець, баклажан та цукіні малими кубиками обсмажуємо на оливковій олії, в кінці додаємо гілочку свіжого чебрецю, доводимо до смаку сіллю та перцем. Після приготування соте приступаємо до приготування медальйонів.




“Медальйони обсмажуємо на розігрітій сковорідці-гриль до рум’яної   ребристої   поверхні, додаємо червоне вино, маленьку гілочку свіжого чебрецю, м’ясний соус, тушкуємо 3 хвилини, приправляємо за необхідності спеціями,” — розказує   Павло Вакула.  




Під час приготування   страви варто дотримуватися певної послідовності, яка сприяє одночасному приготуванню гарніру та м’яса, що впливає на смак та якість страви.  
На підігріту тарілку через кулінарне кільце викладаємо картопляне пюре, на пюре — овочеве соте. Збоку або на гарнір викладаємо медальйони зі свинини, приливаємо соусом, у якому тушкувалося м’ясо. Доповнюємо нашу страву гілочкою свіжого чебрецю.








Смачного!

Наталія Каралкіна,
фото Яноша Немеша,
відео Кості Підлубного



 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Чем живет рынок посуточной аренды недвижимости?...
Леша : Отличная статья...

Геннадій Москаль: В окупації Криму винні кримські ...
Пенсіонер : В окупації   Криму і Донбасу винува...

З яких грошей співробітниця закарпатської митниці ...
Людмила : Доброго дня, я не зовсім зрозуміла вашу ...

Березневі коти відгуляли в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)...
Втік : Загубився кіт,Ужгород по трасі на Мукаче...

Хто відповідає за чистоту Ужгорода...
Новий район : розкажіть це Теренякові): ...

1С – оптимизация бизнеса...
Ната : Услугу для 1С можно подобрать индивидуал...

В Ужгороді знову перекриють Капушанську, щоб продо...
мешканець того ж району : Те, що зроблено минулого року - не можна...

Логістична компанія зі Словаччини висловила готовн...
жуст : можна установить в том аэропорту супер-п...

  В НОМЕРІ :
1

2
 
Соціо »
«Я б дуже мріяла, щоб той Ужгород вернувся...»
Останнє велике інтерв’ю Клари Балог.

Влада  

Чи влаштовує вас влада в Україні?

Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com