Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Провалений сезон
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:43 Закарпатські роми влаштували гучний фестиваль національної культури
14:31 Тікаючи від прикордонників, контрабандисти покинули 10 пакункунків сигарет
14:22 Москаль Балозі: «Не знати Конституцію України – це ганьба, а використовувати трагедію для зведення р
13:10 ДТП на Ужгородщині з п’ятьма потерпілими
13:09 Как выбрать Планшет в 2018 году
13:08 Можно ли использовать переработанный наполнитель для кресла груши?
13:08 В арсенал маркетолога – сувенирная продукция
13:07 Как избавиться от клиентов с помощью SMS-рассылки
 
 
 
 
 
Оголошення »
Потрібен продавець на базар Краснодонців. Тел. 050-296-26-45.  
 
 
Паб прийме на роботу кухаря та піцейолу. Графік роботи — 3/3. З/п — ставка + %. Тел. 099-092-88-61.  
 
 
Потрібна сиділка. Тел. 066-305-47-42.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.
 
 
 
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Будь-які види ремонтних робіт. Співвідношення ціна/якість. Тел.: 066-175-17-40, 099-281-63-22, Віктор.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:43 Закарпатські роми влаштували гучний фестиваль національної культури
14:31 Тікаючи від прикордонників, контрабандисти покинули 10 пакункунків сигарет
14:22 Москаль Балозі: «Не знати Конституцію України – це ганьба, а використовувати трагедію для зведення р
13:10 ДТП на Ужгородщині з п’ятьма потерпілими
13:09 Как выбрать Планшет в 2018 году
13:08 Можно ли использовать переработанный наполнитель для кресла груши?
13:08 В арсенал маркетолога – сувенирная продукция
13:07 Как избавиться от клиентов с помощью SMS-рассылки
 
 
 
 
 
Оголошення »
Потрібен продавець на базар Краснодонців. Тел. 050-296-26-45.  
 
 
Паб прийме на роботу кухаря та піцейолу. Графік роботи — 3/3. З/п — ставка + %. Тел. 099-092-88-61.  
 
 
Потрібна сиділка. Тел. 066-305-47-42.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.
 
 
 
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Будь-які види ремонтних робіт. Співвідношення ціна/якість. Тел.: 066-175-17-40, 099-281-63-22, Віктор.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО



Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.




Гостинний двір “Чарда”, де ріовці черпають кулінарні ідеї для своїх читачів, восени пригощає своїх гостей стравами з цього овочу. Одну з сезонних новинок “Чарди” — суп-пюре з гарбуза пропонуємо і ми. Його у ресторані замовляють доволі часто. І не дарма, адже ця осіння смакота має багато вітамінів, які ми так потребуватимемо взимку для зміцнення імунітету.




Загалом, це класичний рецепт крем-супу, проте шеф-кухар ресторації Тетяна Васько додає своїх власних штрихів.




Юрій Король, кухар гарячого цеху гостинного двору каже, що страва готується 15 хвилин. Звісно, тоді, коли всі продукти напоготові. Він і продемонстрував покрокове приготування.




Для однієї порції нам знадобляться такі інгредієнти:

цибуля —30 г,
вершкове масло — 20 г,
імбир — 5 г,
часник — зубчик,
картопля — 60 г,
гарбуз — 200 г,
курячий бульйон — 100 мг,
сіль/перець/курячий кубик — за смаком,
вершки 30% жирності — 15 г,
пармезан — 10 г,
гарбузове насіння — 7 г,
бекон — 30 г.




Допоки картопля вариться з гарбузом на бульйоні, пан Юрій смажить цибулю на вершковому маслі. Згодом до цибульки додає імбир, зубчик часнику (роздавлений). Відтак частину бульйону проціджує, трішки рідини залишає.




“Гарбуз із картопелькою кладемо до пательні з цибулею, часником та імбиром. Коли ж овочі доведені до готовності, то можна з них робити пюре. Протертий суп знов доводимо до кипіння, а також — до смаку, додаючи вершки 30% жирності, сіль,перець , — пояснює Ю. Король..




Наприкінці він посипає суп пармезаном, гарбузовим насінням, та подає злегка підсмажений бекон .












Евеліна Гурницька,
фото Яноша Немеша,
відео Кості Підлубного


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Логістична компанія зі Словаччини висловила готовн...
жуст : можна установить в том аэропорту супер-п...

Петро Матій: «Як говорю — так співаю, лиш ото май ...
культура : Прочитали Вашу книгу. Чудово,там і політ...

На Закарпатті готувався теракт з великою кількістю...
Олег : нич би не було повзлитали бы чиновники и...

Карпатська січ проти псевдоактивістів Закарпаття...
Кет : Уберите етих скотов, я теряю доверие к в...

Колишні котельні міста: вирішення нема?...
жуст : да че там те котельни.по ул гагарина цел...

Москаль: Закарпатська область заробляє на себе тіл...
жуст : усьо это так но гройсман в принцыпе прав...

На Закарпатті почалися активні протести...
жуст : жить канешно втомилися вси.но вспомните ...

Потяг Ужгород—Кошице: Міф чи реальність?...
Макс : Аяяяй, як не добре привласнювати ініціат...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Соціо »
Чому Ботанічний сад в Ужгороді працює лише в будні дні
Про цей абсурд говорили вже давно. Ботанічний сад в Ужгороді може мати хороші доходи, якщо провести елементарні зміни.

Влада  

Чи влаштовує вас влада в Україні?

Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com