Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

 




Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами.



Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.





Процес приготування люб’язно демонструє су-шеф гостинноо двору "Чарда" Павло Вакула.



Телячу корейку маринуємо спеціями гриль, смажимо на грилі до кірочки, на поверхню викладаємо шматочок копченого сала, доводимо до готовності у пароконвектоматі при Т-180* протягом10 хвилин.



Тим часом готуємо овочеве соте: овочі нарізаємо середнім кубиком, обсмажуємо на оливковій олії з часником, наприкінці додаємо очищені нарізані кубиком помідори, перець-чилі, зелень базиліка.



Подаємо: на підігріту тарілку викладаємо через кільце овочеве соте, збоку — корейку, кісточками до верху, поливаємо зеленим маслом, в соуснику подаємо соус Деміглас. Декоруємо свіжим базиліком.







Евеліна Гурницька,
фото і відео Кості Підлубного

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат