Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами

 




Форель — це не лише здорово й ситно, а й вишукано, тонко й зі смаком. Такою рибою ви приємно здивуєте своїх гостей, а якщо приготуєте страву, яку вам цього разу пропонують редакція газети РІО разом із гостинним двором “Чарда”, то вірте, вашу майстерність запам’ятають надовго.



“Чарда” ділилася з редакцією приготуванням делікатесної форелі з карпатськими білими грибами. Готував страву старший кухар гарячого цеху Мілан Чермак.



Підготовлену форель розбираємо через хребет, солимо морською сіллю і спеціями до риби.



Далі готуємо начинку: білі гриби обсмажуємо з цибулькою на вершковому маслі, додаємо біле вино, випаровуємо, та додаємо кулінарні вершки, доводимо до кипіння, відтак фаршируємо цією начинкою рибу. Викладаємо рибу на змащений лист і 10 хвилин випікаємо у духовці при температурі 170*.



Подаємо запечену форель на підігрітій тарілці, зверху викладаємо стружку з сиру, збоку прикрашаємо декором із бальзаміко, цибулею-пореєм, зеленою гілочкою базиліку.



Страва виглядає дуже багато, тому варто її готувати для особливих подій. Утім, саме така смакота є приводом для свята, яке ви можете створити самі.



Смачного вам! Стежте за рецептами “Чарди” на сторінках газети РІО та на сайті газети у рубриці “Готуємо з Rionews”.





Евеліна Гурницька,
фото і відео Кості Підлубного

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат