Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Лісові псевдоактивісти і хто за ними стоїть
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
15:03 В Ужгороді горіла квартира у п"ятиповерхіці (Відео)
12:41 Голова Закарпатської ОДА створив благодійний фонд з метою збереження Боржавської вузькоколійки
12:36 Водій швидкої допомоги не впорався з керуванням і з'їхав у кювет
23:25 У Колочаві відбувся фестиваль присвячений карпатській страві ріплянка
23:18 У будівлі на вулиці І. Ваша в Ужгороді сталася невелика пожежа
20:38 В Ужгороді у неповнолітніх виявили наркотичні речовини та засоби для їх фасування. (Відео)
18:18 За вбивство матері закарпатець отримав 10 років тюрми
17:50 У Закарпатті відремонтують дві дороги - в Ужгородському та Виноградівському районах
 
 
 
 
 
Оголошення »
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Кафе прийме на постійну роботу бармен-офіціанта. Тел. 050-596-87-89.  
 
 
Продам 61,5 сот. землі. Будинок із євроремонтом 112 м2. Тел. 095-402-18-93.  
 
 
КЗ «Обласний госпіталь ветеранів війни» (м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 13) запрошує на роботу молодших медичних сестер (санітарок). Тел. 61-57-49.  
 
 
Видам торгово-офісні приміщення на вул. Берчені, 5/1. 1-й пов., 74 м2 — 10 тис. грн. + комунальні; 2-й пов., 40 м2 — 4 тис. грн. + комунальні. Тел. 050-689-20-02.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
15:03 В Ужгороді горіла квартира у п"ятиповерхіці (Відео)
12:41 Голова Закарпатської ОДА створив благодійний фонд з метою збереження Боржавської вузькоколійки
12:36 Водій швидкої допомоги не впорався з керуванням і з'їхав у кювет
23:25 У Колочаві відбувся фестиваль присвячений карпатській страві ріплянка
23:18 У будівлі на вулиці І. Ваша в Ужгороді сталася невелика пожежа
20:38 В Ужгороді у неповнолітніх виявили наркотичні речовини та засоби для їх фасування. (Відео)
18:18 За вбивство матері закарпатець отримав 10 років тюрми
17:50 У Закарпатті відремонтують дві дороги - в Ужгородському та Виноградівському районах
 
 
 
 
 
Оголошення »
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Кафе прийме на постійну роботу бармен-офіціанта. Тел. 050-596-87-89.  
 
 
Продам 61,5 сот. землі. Будинок із євроремонтом 112 м2. Тел. 095-402-18-93.  
 
 
КЗ «Обласний госпіталь ветеранів війни» (м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 13) запрошує на роботу молодших медичних сестер (санітарок). Тел. 61-57-49.  
 
 
Видам торгово-офісні приміщення на вул. Берчені, 5/1. 1-й пов., 74 м2 — 10 тис. грн. + комунальні; 2-й пов., 40 м2 — 4 тис. грн. + комунальні. Тел. 050-689-20-02.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews „Карпачо з норвезького лосося”



Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Страва народилася у Венеції у 1950 році, а її ідейник — Джузеппе Чіпріані, власник культового «Harry's Bar». Італієць назвав її іменем венеціанського живописця епохи Ренесансу — Вітторе Карпаччо. За легендою, цього року у Венеції проходила грандіозна виставка живописця, і Чіпріані розробив рецепт спеціально для однієї відвідувачки, якій лікарі заборонили їсти м’ясо, приготоване за теплової обробки.




Команда газети “РІО” спостерігала за приготуванням фірмової італійської страви у гостинному дворі “Чарда” (http://charda.com.ua). Традиційний рецепт тут дещо модернізували і назвали “Карпачо з норвезького лосося”.




“З інгредієнтів знадобиться 15 грамів оливок, 30 грамів помідорів-чері, 75 грамів міксу салату, а також 100 грамів лосося або ж телятини, 6 грамів пармезану. Соусу до карпачо потрібно не більше15-20 грамів, — розповідає Оксана Орос, старший кухар холодного цеху гостинного двору "Чарда". — Спочатку потрібно приготувати мікс салату.   Потім додаємо оливки і томати. За смаком додавайте сіль, оливкову олію і сік лимона. Якщо карпачо рибне, варто додавати оливки, якщо ж з телятини — то маслини”.




Мікс салату викладається на тарілку “подушечкою”. Після цього додають м’ясну частину.
“Попередньо мариноване м’ясо лосося підморожується “брусочком”, що було легше нарізати. Скибочки мають бути тонкими, 6—7 міліметрів”, — зазначає кухар.




На порцію в “Чарді” подають 100 грамів лосося, однак, за бажанням клієнта, кількість риби може бути й іншою. Приготування займає не більше 10 хвилин, якщо риба вже підморожена.




Карпачо поливають соусом із каперсів, дрібно нарізаних зелених оливок, оливкової олії, соку лимона з додаванням солі. Також страву доповнюють сиром-пармезаном, який можна натерти чи додати шматочками. Декорується вишукана страва базиліком і руколою.

“Карпачо з норвезького лосося” ідеально підходить для будь-якого застілля. Італійський настрій вашим гостям гарантовано!








Наталія Каралкіна,
фото Кості Підлубного



 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Чем живет рынок посуточной аренды недвижимости?...
Леша : Отличная статья...

Геннадій Москаль: В окупації Криму винні кримські ...
Пенсіонер : В окупації   Криму і Донбасу винува...

З яких грошей співробітниця закарпатської митниці ...
Людмила : Доброго дня, я не зовсім зрозуміла вашу ...

Березневі коти відгуляли в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)...
Втік : Загубився кіт,Ужгород по трасі на Мукаче...

Хто відповідає за чистоту Ужгорода...
Новий район : розкажіть це Теренякові): ...

1С – оптимизация бизнеса...
Ната : Услугу для 1С можно подобрать индивидуал...

В Ужгороді знову перекриють Капушанську, щоб продо...
мешканець того ж району : Те, що зроблено минулого року - не можна...

Логістична компанія зі Словаччини висловила готовн...
жуст : можна установить в том аэропорту супер-п...

  В НОМЕРІ :
1

2
 
Соціо »
«Я б дуже мріяла, щоб той Ужгород вернувся...»
Останнє велике інтерв’ю Клари Балог.

Влада  

Чи влаштовує вас влада в Україні?

Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com