Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Закарпаття: нейтралізовано контрабандиста - тіньового власника шматка кордону України з Угорщино
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
22:34 Москаль: Закарпатський сепаратизм існує тільки в головах деяких київських політиків
12:46 Діти одягли одягли футболку на пам’ятник Петефі "по приколу"
01:32 Лісничого-браконьєра звільнять з посади
21:55 Звільнено з посади лісівника, який перешкоджав професійній діяльності журналістів
17:46 Кримінальний авторитет Володимир Копча здався поліції
17:16 Закарпаття: нейтралізовано контрабандиста - тіньового власника шматка кордону України з Угорщино
01:38 Відома закарпатська письменниця Вікторія Андрусів презентувала нову книгу в обласній бібліотеці
23:56 П'яні депутати вчинили бійку в ресторані
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам будинок у р-ні Шахти, 106 м2, коробка під дахом— 24 тис. у. о. або обмін. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам будинок у р-ні Підлипники, 200 м2, 80 % готовності, 8 сот. землі — 40 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам нові унітази в-ва Франції від 199 грн., унітаз-компакт від 495 грн. Тел. 095-942-44-00.  
 
 
Продам керамограніт (грес) 60 х 60 см від 59 грн./м2. Тел. 095-942-44-00.  
 
 
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Приймемо на роботу в Ужгороді й Мукачеві продавців-консультантів із продажу керамічної плитки, сантехніки та будівельних матеріалів. Зарплата — процент від продажу. Тел. 095-942-44-00.  
 
 
На роботу потрібні водії-експедитори в Ужгород, Буштино, Тячів. Тел. 066-082-46-43.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
22:34 Москаль: Закарпатський сепаратизм існує тільки в головах деяких київських політиків
12:46 Діти одягли одягли футболку на пам’ятник Петефі "по приколу"
01:32 Лісничого-браконьєра звільнять з посади
21:55 Звільнено з посади лісівника, який перешкоджав професійній діяльності журналістів
17:46 Кримінальний авторитет Володимир Копча здався поліції
17:16 Закарпаття: нейтралізовано контрабандиста - тіньового власника шматка кордону України з Угорщино
01:38 Відома закарпатська письменниця Вікторія Андрусів презентувала нову книгу в обласній бібліотеці
23:56 П'яні депутати вчинили бійку в ресторані
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам будинок у р-ні Шахти, 106 м2, коробка під дахом— 24 тис. у. о. або обмін. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам будинок у р-ні Підлипники, 200 м2, 80 % готовності, 8 сот. землі — 40 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам нові унітази в-ва Франції від 199 грн., унітаз-компакт від 495 грн. Тел. 095-942-44-00.  
 
 
Продам керамограніт (грес) 60 х 60 см від 59 грн./м2. Тел. 095-942-44-00.  
 
 
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Приймемо на роботу в Ужгороді й Мукачеві продавців-консультантів із продажу керамічної плитки, сантехніки та будівельних матеріалів. Зарплата — процент від продажу. Тел. 095-942-44-00.  
 
 
На роботу потрібні водії-експедитори в Ужгород, Буштино, Тячів. Тел. 066-082-46-43.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews „Карпачо з норвезького лосося”



Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Страва народилася у Венеції у 1950 році, а її ідейник — Джузеппе Чіпріані, власник культового «Harry's Bar». Італієць назвав її іменем венеціанського живописця епохи Ренесансу — Вітторе Карпаччо. За легендою, цього року у Венеції проходила грандіозна виставка живописця, і Чіпріані розробив рецепт спеціально для однієї відвідувачки, якій лікарі заборонили їсти м’ясо, приготоване за теплової обробки.




Команда газети “РІО” спостерігала за приготуванням фірмової італійської страви у гостинному дворі “Чарда” (http://charda.com.ua). Традиційний рецепт тут дещо модернізували і назвали “Карпачо з норвезького лосося”.




“З інгредієнтів знадобиться 15 грамів оливок, 30 грамів помідорів-чері, 75 грамів міксу салату, а також 100 грамів лосося або ж телятини, 6 грамів пармезану. Соусу до карпачо потрібно не більше15-20 грамів, — розповідає Оксана Орос, старший кухар холодного цеху гостинного двору "Чарда". — Спочатку потрібно приготувати мікс салату.   Потім додаємо оливки і томати. За смаком додавайте сіль, оливкову олію і сік лимона. Якщо карпачо рибне, варто додавати оливки, якщо ж з телятини — то маслини”.




Мікс салату викладається на тарілку “подушечкою”. Після цього додають м’ясну частину.
“Попередньо мариноване м’ясо лосося підморожується “брусочком”, що було легше нарізати. Скибочки мають бути тонкими, 6—7 міліметрів”, — зазначає кухар.




На порцію в “Чарді” подають 100 грамів лосося, однак, за бажанням клієнта, кількість риби може бути й іншою. Приготування займає не більше 10 хвилин, якщо риба вже підморожена.




Карпачо поливають соусом із каперсів, дрібно нарізаних зелених оливок, оливкової олії, соку лимона з додаванням солі. Також страву доповнюють сиром-пармезаном, який можна натерти чи додати шматочками. Декорується вишукана страва базиліком і руколою.

“Карпачо з норвезького лосося” ідеально підходить для будь-якого застілля. Італійський настрій вашим гостям гарантовано!








Наталія Каралкіна,
фото Кості Підлубного



 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

«Закарпатське божоле-2017»: Чому фестиваль вина в ...
Пішта : Вхід безкоштовний, зато вино дороге, аби...

Визволення чи загарбання: Якою ж є ця дата в істор...
йони : ну вот пане сливич.вы наверное правильно...

Чем заняться в Египте?...
ШАРМ ЭЛЬ ШЕЙХ : Всегда Ваш, SHARM EYES TOURS
http://...

У Закарпатті продовжують виявляти та закривати гра...
йони : вот читаеш такое и думаеш.ну почему мы т...

Вбивство Андраніка Нікогосяна в Ужгороді: підозрюв...
іван та марія : Бідні вірмени((Місцеві вже звиклі купати...

Одним із Балог зацікавилася прокуратура...
Сашка : пора уже давно за решетку ету партию рег...

Конкурс без альтернативи: визначено переможців на ...
Тарас : Слухав зауваження гостей з Хмельницького...

Країна купається в грошах...
Андрій : Суки лагерні...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Ратуша »
Бруківкою з площі Поштової вистелять інші місця
Влада Ужгорода намагається виправити ситуацію з невдалим вистеленням бруківки в центрі міста.

На що вам вистачає зарплатні?  

На що вам вистачає зарплатні?

На їжу
На їжу і комунальні послуги
Вистачає, аби орендувати житло, оплачувати рахунки, на їжу і спорт
На все вистачає
Вистачає на освіту, подорожі і підтримку моєї родини
Ні на що не вистачає
Інше

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com