Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
На публічному захисті дипломних робіт магістрантів економічного факультету побували й роботодавці
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:06 У Рахівському районі знайшли родовище золота
17:17 В Угорщині виявили літак, яким в країну доправили нелегалів
17:14 У селі Свалявка Перечинського району у результаті займання стелі з пінопласту постраждав хлопчик.
16:55 Москаль: Андрій Балога аферист і неук
16:49 Обшивка салона авто - где делают качественно?
16:45 Аксесуари для слухового апарату у Львові
16:42 Роскошная итальянская мебель
23:45 Андрій Балога у США чотири рази притягався до адміністративного покарання за алкоголь та куріння мар
 
 
 
 
 
Оголошення »
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу мийників автомобілів. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
Куплю роги оленя від 200 грн. до 350 грн./кг, куницю кам’яну — 300 грн., лісову — 500 грн. Тел. 093-759-53-06.  
 
 
Комплексна бригада виконує швидко і якісно ремонт квартир і будинків. Встановлення гіпсокартону, шпаклювання, декоративне шпаклювання, ламінат, шпалери, реставрація ванн.
Тел. 066-092-31-63, Віталій.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
Продам будинок у с. Сімерки Перечинського р-ну — 10 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам недобудований будинок у р-ні Підлипників, 220 м2 — 45 тис. у. о. або обмін. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам 3-кімн. кв. на вул. Гагаріна, 1/5, відмінний стан, із меблями — 45 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:06 У Рахівському районі знайшли родовище золота
17:17 В Угорщині виявили літак, яким в країну доправили нелегалів
17:14 У селі Свалявка Перечинського району у результаті займання стелі з пінопласту постраждав хлопчик.
16:55 Москаль: Андрій Балога аферист і неук
16:49 Обшивка салона авто - где делают качественно?
16:45 Аксесуари для слухового апарату у Львові
16:42 Роскошная итальянская мебель
23:45 Андрій Балога у США чотири рази притягався до адміністративного покарання за алкоголь та куріння мар
 
 
 
 
 
Оголошення »
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу мийників автомобілів. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
Куплю роги оленя від 200 грн. до 350 грн./кг, куницю кам’яну — 300 грн., лісову — 500 грн. Тел. 093-759-53-06.  
 
 
Комплексна бригада виконує швидко і якісно ремонт квартир і будинків. Встановлення гіпсокартону, шпаклювання, декоративне шпаклювання, ламінат, шпалери, реставрація ванн.
Тел. 066-092-31-63, Віталій.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
Продам будинок у с. Сімерки Перечинського р-ну — 10 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам недобудований будинок у р-ні Підлипників, 220 м2 — 45 тис. у. о. або обмін. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам 3-кімн. кв. на вул. Гагаріна, 1/5, відмінний стан, із меблями — 45 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews „Карпачо з норвезького лосося”



Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Страва народилася у Венеції у 1950 році, а її ідейник — Джузеппе Чіпріані, власник культового «Harry's Bar». Італієць назвав її іменем венеціанського живописця епохи Ренесансу — Вітторе Карпаччо. За легендою, цього року у Венеції проходила грандіозна виставка живописця, і Чіпріані розробив рецепт спеціально для однієї відвідувачки, якій лікарі заборонили їсти м’ясо, приготоване за теплової обробки.




Команда газети “РІО” спостерігала за приготуванням фірмової італійської страви у гостинному дворі “Чарда” (http://charda.com.ua). Традиційний рецепт тут дещо модернізували і назвали “Карпачо з норвезького лосося”.




“З інгредієнтів знадобиться 15 грамів оливок, 30 грамів помідорів-чері, 75 грамів міксу салату, а також 100 грамів лосося або ж телятини, 6 грамів пармезану. Соусу до карпачо потрібно не більше15-20 грамів, — розповідає Оксана Орос, старший кухар холодного цеху гостинного двору "Чарда". — Спочатку потрібно приготувати мікс салату.   Потім додаємо оливки і томати. За смаком додавайте сіль, оливкову олію і сік лимона. Якщо карпачо рибне, варто додавати оливки, якщо ж з телятини — то маслини”.




Мікс салату викладається на тарілку “подушечкою”. Після цього додають м’ясну частину.
“Попередньо мариноване м’ясо лосося підморожується “брусочком”, що було легше нарізати. Скибочки мають бути тонкими, 6—7 міліметрів”, — зазначає кухар.




На порцію в “Чарді” подають 100 грамів лосося, однак, за бажанням клієнта, кількість риби може бути й іншою. Приготування займає не більше 10 хвилин, якщо риба вже підморожена.




Карпачо поливають соусом із каперсів, дрібно нарізаних зелених оливок, оливкової олії, соку лимона з додаванням солі. Також страву доповнюють сиром-пармезаном, який можна натерти чи додати шматочками. Декорується вишукана страва базиліком і руколою.

“Карпачо з норвезького лосося” ідеально підходить для будь-якого застілля. Італійський настрій вашим гостям гарантовано!








Наталія Каралкіна,
фото Кості Підлубного



 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Использование камер видеонаблюдения...
Захар : Я использую видеокамеры для организации ...

АВЕ нагадує про укладання договорів...
Абонент : Яка це гаряча лінія де не можна додзвони...

На першому міжнародному фестивалі «Василля» власну...
Олежка : Москаль ходить на фесты, а порядок у цен...

Угорська корона і Закарпаття: Історія предмета, як...
Марина : КОРОНУ, уничтожил покидьок Волошин, прис...

В центрі Ужгорода стару чеську бруківку замінили ц...
Олександр : андреев ничего не сделал для города, под...

Укрпошта хоче замінити договір на дискримінаційний...
читач : Ростов – кум Балоги, який так прогинаєть...

Ален Панов: Україна сьогодні — совкова держава у в...
Степан : Розумний чудак...

Небайдужі ужгородці виграли битву за зелі зони із ...
Вуйко : Партія Відродження це всі члени з Партії...

  В НОМЕРІ :
1
 
Соціо »
Угорська корона і Закарпаття: Історія предмета, який став символом
З-поміж усіх історичних пам’яток і символів Угорщини найбільшу цінність має угорська корона. Це не просто витвір ювелірного мистецтва чи історична реліквія, а ще й символ угорської державності. Там, де корона — угорська земля. Її історія дуже цікава: цей предмет зникав на століття, затим повертався. Тривалий період своєрідних «мандрів», спроби продаж-викупів не знищили її, а тільки додали цінності.

Подарунки  

Який подарунок ви чекаєте на свята?

Гроші
Премію
Підвищення зарплати
Подорож
Техніку
Одяг
Нічого не очікую

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com