Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Провалений сезон
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:43 Закарпатські роми влаштували гучний фестиваль національної культури
14:31 Тікаючи від прикордонників, контрабандисти покинули 10 пакункунків сигарет
14:22 Москаль Балозі: «Не знати Конституцію України – це ганьба, а використовувати трагедію для зведення р
13:10 ДТП на Ужгородщині з п’ятьма потерпілими
13:09 Как выбрать Планшет в 2018 году
13:08 Можно ли использовать переработанный наполнитель для кресла груши?
13:08 В арсенал маркетолога – сувенирная продукция
13:07 Как избавиться от клиентов с помощью SMS-рассылки
 
 
 
 
 
Оголошення »
Потрібен продавець на базар Краснодонців. Тел. 050-296-26-45.  
 
 
Паб прийме на роботу кухаря та піцейолу. Графік роботи — 3/3. З/п — ставка + %. Тел. 099-092-88-61.  
 
 
Потрібна сиділка. Тел. 066-305-47-42.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.
 
 
 
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Будь-які види ремонтних робіт. Співвідношення ціна/якість. Тел.: 066-175-17-40, 099-281-63-22, Віктор.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:43 Закарпатські роми влаштували гучний фестиваль національної культури
14:31 Тікаючи від прикордонників, контрабандисти покинули 10 пакункунків сигарет
14:22 Москаль Балозі: «Не знати Конституцію України – це ганьба, а використовувати трагедію для зведення р
13:10 ДТП на Ужгородщині з п’ятьма потерпілими
13:09 Как выбрать Планшет в 2018 году
13:08 Можно ли использовать переработанный наполнитель для кресла груши?
13:08 В арсенал маркетолога – сувенирная продукция
13:07 Как избавиться от клиентов с помощью SMS-рассылки
 
 
 
 
 
Оголошення »
Потрібен продавець на базар Краснодонців. Тел. 050-296-26-45.  
 
 
Паб прийме на роботу кухаря та піцейолу. Графік роботи — 3/3. З/п — ставка + %. Тел. 099-092-88-61.  
 
 
Потрібна сиділка. Тел. 066-305-47-42.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.
 
 
 
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Будь-які види ремонтних робіт. Співвідношення ціна/якість. Тел.: 066-175-17-40, 099-281-63-22, Віктор.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews «Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»



Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир.




Команда газети «РІО» спостерігала і записувала процес приготування такої смакоти, а потім продегустувала в гостинному дворі «Чарда» (http://charda.com.ua).

Страва не лише здорова й смачна, а й швидка — готується за 10 хвилин. Рецепт авторський, ідея гармонійного поєднання традицій європейської та української кухонь належить шеф-кухарю гостинного двору Тетяні Васько. По секрету, пані Тетяна розповідає, що будь-яку українську страву можна пристосувати до європейської кухні. Все залежить від бажання експериментувати і доповнювати традиційне   сучасними корисними інгредієнтами.





«Для «Салату із виноградом, грецьким горіхом і сиром дор блю» знадобиться листя салату або мікс салату. Його викладають «подушечкою» на тарілку. Підготовчий етап страви передбачає нарізку соломкою копченого курячого філе, чищених яблук, винограду, частини ядер грецьких горіхів. Для приготування однієї порції масою 200 грамів потрібно по 50 грамів цих інгредієнтів», — розповідає шеф-кухар.




Інгредієнти заправляють соусом «Цезар». Для приготування такого соусу потрібні домашні яйця, оливкова олія, пармезан, каперси й анчоуси. Все це блендером збивається в одну суміш, додаються сіль, перець і сік лимона. За смаком соус нагадує домашній майонез, при цьому, має трохи виражений смак риби.




«Соус потрібно приготувати завчасно, аби він відстоявся. Якщо не маєте вдома інгредієнтів для соусу чи не маєте часу для приготування, можете замінити його майонезом із додаванням пармезану і трохи лимонного соку. Смак вийде дуже схожим на справжній «Цезар», — додає пані Тетяна.




Суміш, змащену соусом, викладають на листя салату, а зверху — часточками сир «Дор блю». Опісля салат прикрашають половинками перепелиних яєць, додають частину грецьких горіхів, а також листя руколи.




Страва не дуже калорійна, принаймні, якщо турбуєтеся про свою фігуру, можете додати відварене м'ясо курки,менше горіхів і сиру. Ще один секрет цієї страви у тому, що нарізку інгредієнтів, які заправляються соусом, варто робити соломкою чи пластинками, оскільки так краще просочується соус, а салат виглядає більш естетичним.








Наталія Каралкіна,
фото і відео Кості Підлубного

Р. S.
Спосіб приготування фірмових страв залюбки демонструють у гостинному дворі «Чарда», який є інформаційним спонсором рубрики "Готуємо з Rionews". Нагадуємо, що рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО», тому готуйте з Rionews і смакуйте на здоров’я!


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Логістична компанія зі Словаччини висловила готовн...
жуст : можна установить в том аэропорту супер-п...

Петро Матій: «Як говорю — так співаю, лиш ото май ...
культура : Прочитали Вашу книгу. Чудово,там і політ...

На Закарпатті готувався теракт з великою кількістю...
Олег : нич би не було повзлитали бы чиновники и...

Карпатська січ проти псевдоактивістів Закарпаття...
Кет : Уберите етих скотов, я теряю доверие к в...

Колишні котельні міста: вирішення нема?...
жуст : да че там те котельни.по ул гагарина цел...

Москаль: Закарпатська область заробляє на себе тіл...
жуст : усьо это так но гройсман в принцыпе прав...

На Закарпатті почалися активні протести...
жуст : жить канешно втомилися вси.но вспомните ...

Потяг Ужгород—Кошице: Міф чи реальність?...
Макс : Аяяяй, як не добре привласнювати ініціат...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Соціо »
Чому Ботанічний сад в Ужгороді працює лише в будні дні
Про цей абсурд говорили вже давно. Ботанічний сад в Ужгороді може мати хороші доходи, якщо провести елементарні зміни.

Влада  

Чи влаштовує вас влада в Україні?

Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com