Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews «Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»



Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир.




Команда газети «РІО» спостерігала і записувала процес приготування такої смакоти, а потім продегустувала в гостинному дворі «Чарда» (http://charda.com.ua).

Страва не лише здорова й смачна, а й швидка — готується за 10 хвилин. Рецепт авторський, ідея гармонійного поєднання традицій європейської та української кухонь належить шеф-кухарю гостинного двору Тетяні Васько. По секрету, пані Тетяна розповідає, що будь-яку українську страву можна пристосувати до європейської кухні. Все залежить від бажання експериментувати і доповнювати традиційне   сучасними корисними інгредієнтами.





«Для «Салату із виноградом, грецьким горіхом і сиром дор блю» знадобиться листя салату або мікс салату. Його викладають «подушечкою» на тарілку. Підготовчий етап страви передбачає нарізку соломкою копченого курячого філе, чищених яблук, винограду, частини ядер грецьких горіхів. Для приготування однієї порції масою 200 грамів потрібно по 50 грамів цих інгредієнтів», — розповідає шеф-кухар.




Інгредієнти заправляють соусом «Цезар». Для приготування такого соусу потрібні домашні яйця, оливкова олія, пармезан, каперси й анчоуси. Все це блендером збивається в одну суміш, додаються сіль, перець і сік лимона. За смаком соус нагадує домашній майонез, при цьому, має трохи виражений смак риби.




«Соус потрібно приготувати завчасно, аби він відстоявся. Якщо не маєте вдома інгредієнтів для соусу чи не маєте часу для приготування, можете замінити його майонезом із додаванням пармезану і трохи лимонного соку. Смак вийде дуже схожим на справжній «Цезар», — додає пані Тетяна.




Суміш, змащену соусом, викладають на листя салату, а зверху — часточками сир «Дор блю». Опісля салат прикрашають половинками перепелиних яєць, додають частину грецьких горіхів, а також листя руколи.




Страва не дуже калорійна, принаймні, якщо турбуєтеся про свою фігуру, можете додати відварене м'ясо курки,менше горіхів і сиру. Ще один секрет цієї страви у тому, що нарізку інгредієнтів, які заправляються соусом, варто робити соломкою чи пластинками, оскільки так краще просочується соус, а салат виглядає більш естетичним.








Наталія Каралкіна,
фото і відео Кості Підлубного

Р. S.
Спосіб приготування фірмових страв залюбки демонструють у гостинному дворі «Чарда», який є інформаційним спонсором рубрики "Готуємо з Rionews". Нагадуємо, що рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО», тому готуйте з Rionews і смакуйте на здоров’я!


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Конкурс без альтернативи: визначено переможців на ...
Тарас : Слухав зауваження гостей з Хмельницького...

Країна купається в грошах...
Андрій : Суки лагерні...

Закарпатський депутат торгував   особливо неб...
йони : вот так всегда.скажите на милость у этог...

Як в Ужгороді у 1929 році відкривали летовище...
жорж : дык до какого киева да никуда в незалежн...

У "Новому районі" в Ужгороді облаштовуют...
йони : дамалятки слава богу хоть чего-то начали...

Чому закарпатці не вірять у майбутнє країни і зали...
жуст : и самое страшное из сказанного,что власт...

Закарпатська 128-ма бригада відмовила облраді у пр...
Тарас : Дякуємо, хлопці!Повертайтеся живими, здо...

У міжнародного аеропорту “Ужгород” – новий керівни...
жуст : зачем назначать директоров когда самолет...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Ратуша »
Ремонтують чи... руйнують
В Ужгороді нарешті почали ремонт історичної вулиці, що в самому центрі міста — вул. Панаса Мирного. Вулиця була вистелена ка’мяною бруківкою, але місцями на ній утворилися горби та ями. Активісти «Врятуй Ужгород» зазначають, що ремонтники просто зривають стару бруківку чеського періоду, а також старі чеські бордюри, тож є побоювання, що вулицю асфальтуватимуть, а бордюри зроблять із цементу.

На що вам вистачає зарплатні?  

На що вам вистачає зарплатні?

На їжу
На їжу і комунальні послуги
Вистачає, аби орендувати житло, оплачувати рахунки, на їжу і спорт
На все вистачає
Вистачає на освіту, подорожі і підтримку моєї родини
Ні на що не вистачає
Інше

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com