Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Лісові псевдоактивісти і хто за ними стоїть
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
15:03 В Ужгороді горіла квартира у п"ятиповерхіці (Відео)
12:41 Голова Закарпатської ОДА створив благодійний фонд з метою збереження Боржавської вузькоколійки
12:36 Водій швидкої допомоги не впорався з керуванням і з
23:25 У Колочаві відбувся фестиваль присвячений карпатській страві ріплянка
23:18 У будівлі на вулиці І. Ваша в Ужгороді сталася невелика пожежа
20:38 В Ужгороді у неповнолітніх виявили наркотичні речовини та засоби для їх фасування. (Відео)
18:18 За вбивство матері закарпатець отримав 10 років тюрми
17:50 У Закарпатті відремонтують дві дороги - в Ужгородському та Виноградівському районах
 
 
 
 
 
Оголошення »
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Кафе прийме на постійну роботу бармен-офіціанта. Тел. 050-596-87-89.  
 
 
Продам 61,5 сот. землі. Будинок із євроремонтом 112 м2. Тел. 095-402-18-93.  
 
 
КЗ «Обласний госпіталь ветеранів війни» (м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 13) запрошує на роботу молодших медичних сестер (санітарок). Тел. 61-57-49.  
 
 
Видам торгово-офісні приміщення на вул. Берчені, 5/1. 1-й пов., 74 м2 — 10 тис. грн. + комунальні; 2-й пов., 40 м2 — 4 тис. грн. + комунальні. Тел. 050-689-20-02.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
15:03 В Ужгороді горіла квартира у п"ятиповерхіці (Відео)
12:41 Голова Закарпатської ОДА створив благодійний фонд з метою збереження Боржавської вузькоколійки
12:36 Водій швидкої допомоги не впорався з керуванням і з
23:25 У Колочаві відбувся фестиваль присвячений карпатській страві ріплянка
23:18 У будівлі на вулиці І. Ваша в Ужгороді сталася невелика пожежа
20:38 В Ужгороді у неповнолітніх виявили наркотичні речовини та засоби для їх фасування. (Відео)
18:18 За вбивство матері закарпатець отримав 10 років тюрми
17:50 У Закарпатті відремонтують дві дороги - в Ужгородському та Виноградівському районах
 
 
 
 
 
Оголошення »
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Кафе прийме на постійну роботу бармен-офіціанта. Тел. 050-596-87-89.  
 
 
Продам 61,5 сот. землі. Будинок із євроремонтом 112 м2. Тел. 095-402-18-93.  
 
 
КЗ «Обласний госпіталь ветеранів війни» (м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 13) запрошує на роботу молодших медичних сестер (санітарок). Тел. 61-57-49.  
 
 
Видам торгово-офісні приміщення на вул. Берчені, 5/1. 1-й пов., 74 м2 — 10 тис. грн. + комунальні; 2-й пов., 40 м2 — 4 тис. грн. + комунальні. Тел. 050-689-20-02.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews "Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні"

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.




“ Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні ” — нова сезонна страва гостинного двору «Чарда» (http://charda.com.ua), яку тут готують за авторським рецептом, опираючись на традиції європейської кухні. Залежно від фруктів та овочів, які дозрівають у той чи інший період, змінюється й меню в цьому закладі. Сьогодні на часі вишневий і кабачковий напрямки, а хіт продажів — телятина. Вона дієтична, ніжна і підходить тільки для обраних страв, пояснює су-шеф Павло Вакула, який працює в “Чарді” понад два роки.




Для приготування страви   потрібні свіжі вишні без кісточок, масло вершкове, корейка теляча на кісточці добре зачищена, вишневий соус, оливкова олія, коньяк для фламбування, соєвий соус та вишнева наливка.




Телятина повинна бути тільки свіжою, кісточка зачищена   не менше як на два сантиметри. Розпочинати її маринування Павло Вакула   радить із оливкової олії. Вже після цього потрібно додавати сіль і перець, щоб не стікав сік. Також варто додати соєвий соус та вишневу наливку.




Після цього м’ясо викладають на сковорідку, обсмажують на оливковій олії, не більше 6 хв. , аби не втратило соковитість. Довести м’ясо   до повної готовності можна   в пароконвекційній шафі.   Су-шеф- ділиться досвідом, якщо страва подається з гарніром, то гарнір готують одночасно з м’ясом, тому що сік із смаженого м’яса   стікає за 4-6 хв, і страва буде сухою.




Для кабачкового мільфея, на терці натирають свіжі кабачки, якщо шкірка щільна, то її зачищають, додають яйце, борошно, трохи часнику та майонезу, спеції. З цієї маси потрібно обсмажити невеликих в діаметрі   шість дерунів.




Для приготування соуса з   карамелізованої   вишні необхідно обсмажити вишню   на вершковому маслі,потім додати коньяк, який вигоряє після підпалювання, залишаючи приємний смак, для карамелізації вишень додати невелику кількість меду. В кінці приготування   до вишень додають соус вишневий.




Для подачі страви“ Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні “ на підігріту тарілку викладаємо кабачкові деруни, перекладаючи їх соусом «Песто» у два мільфея(стовпчики), біля мільфея викладаємо каре телятини, приливаємо соусом, декоруємо гілочкою свіжого базиліка.




Загальний час приготування страви — 15 хвилин. Якщо її готуватиме людина, яка звикла працювати на кухні, то корейка для неї не буде важкою.




Найважливіше — наголошує Павло Вакула — правильно підібрати м’ясо. Його готовність перевіряється дотиком і в жодному разі не через розрізування. З іншої екзотики в “Чарді” готують гусячу грудку, яка подається з ожиновим соусом та великою кількістю ягід.




Нагадуємо, що рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО», тому готуйте з Rionews і смакуйте на здоров’я!








Текст - Наталія Каралкіна,
фото - Яноша Немеша,
відео - Кості Підлубного


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Чем живет рынок посуточной аренды недвижимости?...
Леша : Отличная статья...

Геннадій Москаль: В окупації Криму винні кримські ...
Пенсіонер : В окупації   Криму і Донбасу винува...

З яких грошей співробітниця закарпатської митниці ...
Людмила : Доброго дня, я не зовсім зрозуміла вашу ...

Березневі коти відгуляли в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)...
Втік : Загубився кіт,Ужгород по трасі на Мукаче...

Хто відповідає за чистоту Ужгорода...
Новий район : розкажіть це Теренякові): ...

1С – оптимизация бизнеса...
Ната : Услугу для 1С можно подобрать индивидуал...

В Ужгороді знову перекриють Капушанську, щоб продо...
мешканець того ж району : Те, що зроблено минулого року - не можна...

Логістична компанія зі Словаччини висловила готовн...
жуст : можна установить в том аэропорту супер-п...

  В НОМЕРІ :
1

2
 
Соціо »
«Я б дуже мріяла, щоб той Ужгород вернувся...»
Останнє велике інтерв’ю Клари Балог.

Влада  

Чи влаштовує вас влада в Україні?

Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com