Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Провалений сезон
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:43 Закарпатські роми влаштували гучний фестиваль національної культури
14:31 Тікаючи від прикордонників, контрабандисти покинули 10 пакункунків сигарет
14:22 Москаль Балозі: «Не знати Конституцію України – це ганьба, а використовувати трагедію для зведення р
13:10 ДТП на Ужгородщині з п’ятьма потерпілими
13:09 Как выбрать Планшет в 2018 году
13:08 Можно ли использовать переработанный наполнитель для кресла груши?
13:08 В арсенал маркетолога – сувенирная продукция
13:07 Как избавиться от клиентов с помощью SMS-рассылки
 
 
 
 
 
Оголошення »
Потрібен продавець на базар Краснодонців. Тел. 050-296-26-45.  
 
 
Паб прийме на роботу кухаря та піцейолу. Графік роботи — 3/3. З/п — ставка + %. Тел. 099-092-88-61.  
 
 
Потрібна сиділка. Тел. 066-305-47-42.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.
 
 
 
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Будь-які види ремонтних робіт. Співвідношення ціна/якість. Тел.: 066-175-17-40, 099-281-63-22, Віктор.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:43 Закарпатські роми влаштували гучний фестиваль національної культури
14:31 Тікаючи від прикордонників, контрабандисти покинули 10 пакункунків сигарет
14:22 Москаль Балозі: «Не знати Конституцію України – це ганьба, а використовувати трагедію для зведення р
13:10 ДТП на Ужгородщині з п’ятьма потерпілими
13:09 Как выбрать Планшет в 2018 году
13:08 Можно ли использовать переработанный наполнитель для кресла груши?
13:08 В арсенал маркетолога – сувенирная продукция
13:07 Как избавиться от клиентов с помощью SMS-рассылки
 
 
 
 
 
Оголошення »
Потрібен продавець на базар Краснодонців. Тел. 050-296-26-45.  
 
 
Паб прийме на роботу кухаря та піцейолу. Графік роботи — 3/3. З/п — ставка + %. Тел. 099-092-88-61.  
 
 
Потрібна сиділка. Тел. 066-305-47-42.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.
 
 
 
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Будь-які види ремонтних робіт. Співвідношення ціна/якість. Тел.: 066-175-17-40, 099-281-63-22, Віктор.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Site.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews "Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні"

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.




“ Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні ” — нова сезонна страва гостинного двору «Чарда» (http://charda.com.ua), яку тут готують за авторським рецептом, опираючись на традиції європейської кухні. Залежно від фруктів та овочів, які дозрівають у той чи інший період, змінюється й меню в цьому закладі. Сьогодні на часі вишневий і кабачковий напрямки, а хіт продажів — телятина. Вона дієтична, ніжна і підходить тільки для обраних страв, пояснює су-шеф Павло Вакула, який працює в “Чарді” понад два роки.




Для приготування страви   потрібні свіжі вишні без кісточок, масло вершкове, корейка теляча на кісточці добре зачищена, вишневий соус, оливкова олія, коньяк для фламбування, соєвий соус та вишнева наливка.




Телятина повинна бути тільки свіжою, кісточка зачищена   не менше як на два сантиметри. Розпочинати її маринування Павло Вакула   радить із оливкової олії. Вже після цього потрібно додавати сіль і перець, щоб не стікав сік. Також варто додати соєвий соус та вишневу наливку.




Після цього м’ясо викладають на сковорідку, обсмажують на оливковій олії, не більше 6 хв. , аби не втратило соковитість. Довести м’ясо   до повної готовності можна   в пароконвекційній шафі.   Су-шеф- ділиться досвідом, якщо страва подається з гарніром, то гарнір готують одночасно з м’ясом, тому що сік із смаженого м’яса   стікає за 4-6 хв, і страва буде сухою.




Для кабачкового мільфея, на терці натирають свіжі кабачки, якщо шкірка щільна, то її зачищають, додають яйце, борошно, трохи часнику та майонезу, спеції. З цієї маси потрібно обсмажити невеликих в діаметрі   шість дерунів.




Для приготування соуса з   карамелізованої   вишні необхідно обсмажити вишню   на вершковому маслі,потім додати коньяк, який вигоряє після підпалювання, залишаючи приємний смак, для карамелізації вишень додати невелику кількість меду. В кінці приготування   до вишень додають соус вишневий.




Для подачі страви“ Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні “ на підігріту тарілку викладаємо кабачкові деруни, перекладаючи їх соусом «Песто» у два мільфея(стовпчики), біля мільфея викладаємо каре телятини, приливаємо соусом, декоруємо гілочкою свіжого базиліка.




Загальний час приготування страви — 15 хвилин. Якщо її готуватиме людина, яка звикла працювати на кухні, то корейка для неї не буде важкою.




Найважливіше — наголошує Павло Вакула — правильно підібрати м’ясо. Його готовність перевіряється дотиком і в жодному разі не через розрізування. З іншої екзотики в “Чарді” готують гусячу грудку, яка подається з ожиновим соусом та великою кількістю ягід.




Нагадуємо, що рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО», тому готуйте з Rionews і смакуйте на здоров’я!








Текст - Наталія Каралкіна,
фото - Яноша Немеша,
відео - Кості Підлубного


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Логістична компанія зі Словаччини висловила готовн...
жуст : можна установить в том аэропорту супер-п...

Петро Матій: «Як говорю — так співаю, лиш ото май ...
культура : Прочитали Вашу книгу. Чудово,там і політ...

На Закарпатті готувався теракт з великою кількістю...
Олег : нич би не було повзлитали бы чиновники и...

Карпатська січ проти псевдоактивістів Закарпаття...
Кет : Уберите етих скотов, я теряю доверие к в...

Колишні котельні міста: вирішення нема?...
жуст : да че там те котельни.по ул гагарина цел...

Москаль: Закарпатська область заробляє на себе тіл...
жуст : усьо это так но гройсман в принцыпе прав...

На Закарпатті почалися активні протести...
жуст : жить канешно втомилися вси.но вспомните ...

Потяг Ужгород—Кошице: Міф чи реальність?...
Макс : Аяяяй, як не добре привласнювати ініціат...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Соціо »
Чому Ботанічний сад в Ужгороді працює лише в будні дні
Про цей абсурд говорили вже давно. Ботанічний сад в Ужгороді може мати хороші доходи, якщо провести елементарні зміни.

Влада  

Чи влаштовує вас влада в Україні?

Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com