Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
На публічному захисті дипломних робіт магістрантів економічного факультету побували й роботодавці
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:06 У Рахівському районі знайшли родовище золота
17:17 В Угорщині виявили літак, яким в країну доправили нелегалів
17:14 У селі Свалявка Перечинського району у результаті займання стелі з пінопласту постраждав хлопчик.
16:55 Москаль: Андрій Балога аферист і неук
16:49 Обшивка салона авто - где делают качественно?
16:45 Аксесуари для слухового апарату у Львові
16:42 Роскошная итальянская мебель
23:45 Андрій Балога у США чотири рази притягався до адміністративного покарання за алкоголь та куріння мар
 
 
 
 
 
Оголошення »
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу мийників автомобілів. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
Куплю роги оленя від 200 грн. до 350 грн./кг, куницю кам’яну — 300 грн., лісову — 500 грн. Тел. 093-759-53-06.  
 
 
Комплексна бригада виконує швидко і якісно ремонт квартир і будинків. Встановлення гіпсокартону, шпаклювання, декоративне шпаклювання, ламінат, шпалери, реставрація ванн.
Тел. 066-092-31-63, Віталій.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
Продам будинок у с. Сімерки Перечинського р-ну — 10 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам недобудований будинок у р-ні Підлипників, 220 м2 — 45 тис. у. о. або обмін. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам 3-кімн. кв. на вул. Гагаріна, 1/5, відмінний стан, із меблями — 45 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
21:06 У Рахівському районі знайшли родовище золота
17:17 В Угорщині виявили літак, яким в країну доправили нелегалів
17:14 У селі Свалявка Перечинського району у результаті займання стелі з пінопласту постраждав хлопчик.
16:55 Москаль: Андрій Балога аферист і неук
16:49 Обшивка салона авто - где делают качественно?
16:45 Аксесуари для слухового апарату у Львові
16:42 Роскошная итальянская мебель
23:45 Андрій Балога у США чотири рази притягався до адміністративного покарання за алкоголь та куріння мар
 
 
 
 
 
Оголошення »
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу мийників автомобілів. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Продам земельну ділянку за гот. «Ужгород». Дорого. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
Куплю роги оленя від 200 грн. до 350 грн./кг, куницю кам’яну — 300 грн., лісову — 500 грн. Тел. 093-759-53-06.  
 
 
Комплексна бригада виконує швидко і якісно ремонт квартир і будинків. Встановлення гіпсокартону, шпаклювання, декоративне шпаклювання, ламінат, шпалери, реставрація ванн.
Тел. 066-092-31-63, Віталій.  
 
 
Загублені водійські права. Прошу повернути за винагороду. Тел. 050-523-09-36.  
 
 
Продам будинок у с. Сімерки Перечинського р-ну — 10 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам недобудований будинок у р-ні Підлипників, 220 м2 — 45 тис. у. о. або обмін. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам 3-кімн. кв. на вул. Гагаріна, 1/5, відмінний стан, із меблями — 45 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews "Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні"

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.




“ Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні ” — нова сезонна страва гостинного двору «Чарда» (http://charda.com.ua), яку тут готують за авторським рецептом, опираючись на традиції європейської кухні. Залежно від фруктів та овочів, які дозрівають у той чи інший період, змінюється й меню в цьому закладі. Сьогодні на часі вишневий і кабачковий напрямки, а хіт продажів — телятина. Вона дієтична, ніжна і підходить тільки для обраних страв, пояснює су-шеф Павло Вакула, який працює в “Чарді” понад два роки.




Для приготування страви   потрібні свіжі вишні без кісточок, масло вершкове, корейка теляча на кісточці добре зачищена, вишневий соус, оливкова олія, коньяк для фламбування, соєвий соус та вишнева наливка.




Телятина повинна бути тільки свіжою, кісточка зачищена   не менше як на два сантиметри. Розпочинати її маринування Павло Вакула   радить із оливкової олії. Вже після цього потрібно додавати сіль і перець, щоб не стікав сік. Також варто додати соєвий соус та вишневу наливку.




Після цього м’ясо викладають на сковорідку, обсмажують на оливковій олії, не більше 6 хв. , аби не втратило соковитість. Довести м’ясо   до повної готовності можна   в пароконвекційній шафі.   Су-шеф- ділиться досвідом, якщо страва подається з гарніром, то гарнір готують одночасно з м’ясом, тому що сік із смаженого м’яса   стікає за 4-6 хв, і страва буде сухою.




Для кабачкового мільфея, на терці натирають свіжі кабачки, якщо шкірка щільна, то її зачищають, додають яйце, борошно, трохи часнику та майонезу, спеції. З цієї маси потрібно обсмажити невеликих в діаметрі   шість дерунів.




Для приготування соуса з   карамелізованої   вишні необхідно обсмажити вишню   на вершковому маслі,потім додати коньяк, який вигоряє після підпалювання, залишаючи приємний смак, для карамелізації вишень додати невелику кількість меду. В кінці приготування   до вишень додають соус вишневий.




Для подачі страви“ Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні “ на підігріту тарілку викладаємо кабачкові деруни, перекладаючи їх соусом «Песто» у два мільфея(стовпчики), біля мільфея викладаємо каре телятини, приливаємо соусом, декоруємо гілочкою свіжого базиліка.




Загальний час приготування страви — 15 хвилин. Якщо її готуватиме людина, яка звикла працювати на кухні, то корейка для неї не буде важкою.




Найважливіше — наголошує Павло Вакула — правильно підібрати м’ясо. Його готовність перевіряється дотиком і в жодному разі не через розрізування. З іншої екзотики в “Чарді” готують гусячу грудку, яка подається з ожиновим соусом та великою кількістю ягід.




Нагадуємо, що рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО», тому готуйте з Rionews і смакуйте на здоров’я!








Текст - Наталія Каралкіна,
фото - Яноша Немеша,
відео - Кості Підлубного


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Использование камер видеонаблюдения...
Захар : Я использую видеокамеры для организации ...

АВЕ нагадує про укладання договорів...
Абонент : Яка це гаряча лінія де не можна додзвони...

На першому міжнародному фестивалі «Василля» власну...
Олежка : Москаль ходить на фесты, а порядок у цен...

Угорська корона і Закарпаття: Історія предмета, як...
Марина : КОРОНУ, уничтожил покидьок Волошин, прис...

В центрі Ужгорода стару чеську бруківку замінили ц...
Олександр : андреев ничего не сделал для города, под...

Укрпошта хоче замінити договір на дискримінаційний...
читач : Ростов – кум Балоги, який так прогинаєть...

Ален Панов: Україна сьогодні — совкова держава у в...
Степан : Розумний чудак...

Небайдужі ужгородці виграли битву за зелі зони із ...
Вуйко : Партія Відродження це всі члени з Партії...

  В НОМЕРІ :
1
 
Соціо »
Угорська корона і Закарпаття: Історія предмета, який став символом
З-поміж усіх історичних пам’яток і символів Угорщини найбільшу цінність має угорська корона. Це не просто витвір ювелірного мистецтва чи історична реліквія, а ще й символ угорської державності. Там, де корона — угорська земля. Її історія дуже цікава: цей предмет зникав на століття, затим повертався. Тривалий період своєрідних «мандрів», спроби продаж-викупів не знищили її, а тільки додали цінності.

Подарунки  

Який подарунок ви чекаєте на свята?

Гроші
Премію
Підвищення зарплати
Подорож
Техніку
Одяг
Нічого не очікую

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com