Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews "Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні"

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.




“ Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні ” — нова сезонна страва гостинного двору «Чарда» (http://charda.com.ua), яку тут готують за авторським рецептом, опираючись на традиції європейської кухні. Залежно від фруктів та овочів, які дозрівають у той чи інший період, змінюється й меню в цьому закладі. Сьогодні на часі вишневий і кабачковий напрямки, а хіт продажів — телятина. Вона дієтична, ніжна і підходить тільки для обраних страв, пояснює су-шеф Павло Вакула, який працює в “Чарді” понад два роки.




Для приготування страви   потрібні свіжі вишні без кісточок, масло вершкове, корейка теляча на кісточці добре зачищена, вишневий соус, оливкова олія, коньяк для фламбування, соєвий соус та вишнева наливка.




Телятина повинна бути тільки свіжою, кісточка зачищена   не менше як на два сантиметри. Розпочинати її маринування Павло Вакула   радить із оливкової олії. Вже після цього потрібно додавати сіль і перець, щоб не стікав сік. Також варто додати соєвий соус та вишневу наливку.




Після цього м’ясо викладають на сковорідку, обсмажують на оливковій олії, не більше 6 хв. , аби не втратило соковитість. Довести м’ясо   до повної готовності можна   в пароконвекційній шафі.   Су-шеф- ділиться досвідом, якщо страва подається з гарніром, то гарнір готують одночасно з м’ясом, тому що сік із смаженого м’яса   стікає за 4-6 хв, і страва буде сухою.




Для кабачкового мільфея, на терці натирають свіжі кабачки, якщо шкірка щільна, то її зачищають, додають яйце, борошно, трохи часнику та майонезу, спеції. З цієї маси потрібно обсмажити невеликих в діаметрі   шість дерунів.




Для приготування соуса з   карамелізованої   вишні необхідно обсмажити вишню   на вершковому маслі,потім додати коньяк, який вигоряє після підпалювання, залишаючи приємний смак, для карамелізації вишень додати невелику кількість меду. В кінці приготування   до вишень додають соус вишневий.




Для подачі страви“ Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні “ на підігріту тарілку викладаємо кабачкові деруни, перекладаючи їх соусом «Песто» у два мільфея(стовпчики), біля мільфея викладаємо каре телятини, приливаємо соусом, декоруємо гілочкою свіжого базиліка.




Загальний час приготування страви — 15 хвилин. Якщо її готуватиме людина, яка звикла працювати на кухні, то корейка для неї не буде важкою.




Найважливіше — наголошує Павло Вакула — правильно підібрати м’ясо. Його готовність перевіряється дотиком і в жодному разі не через розрізування. З іншої екзотики в “Чарді” готують гусячу грудку, яка подається з ожиновим соусом та великою кількістю ягід.




Нагадуємо, що рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО», тому готуйте з Rionews і смакуйте на здоров’я!








Текст - Наталія Каралкіна,
фото - Яноша Немеша,
відео - Кості Підлубного


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Конкурс без альтернативи: визначено переможців на ...
Тарас : Слухав зауваження гостей з Хмельницького...

Країна купається в грошах...
Андрій : Суки лагерні...

Закарпатський депутат торгував   особливо неб...
йони : вот так всегда.скажите на милость у этог...

Як в Ужгороді у 1929 році відкривали летовище...
жорж : дык до какого киева да никуда в незалежн...

У "Новому районі" в Ужгороді облаштовуют...
йони : дамалятки слава богу хоть чего-то начали...

Чому закарпатці не вірять у майбутнє країни і зали...
жуст : и самое страшное из сказанного,что власт...

Закарпатська 128-ма бригада відмовила облраді у пр...
Тарас : Дякуємо, хлопці!Повертайтеся живими, здо...

У міжнародного аеропорту “Ужгород” – новий керівни...
жуст : зачем назначать директоров когда самолет...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Соціо »
Композитор Віктор Теличко збагачує дитячу музику закарпатським інтонаційним колоритом
Кожен композитор мріє створити музику для дітей, що надовго залишиться у їхній пам’яті, яку виконуватимуть наступні покоління.

На що вам вистачає зарплатні?  

На що вам вистачає зарплатні?

На їжу
На їжу і комунальні послуги
Вистачає, аби орендувати житло, оплачувати рахунки, на їжу і спорт
На все вистачає
Вистачає на освіту, подорожі і підтримку моєї родини
Ні на що не вистачає
Інше

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com