Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
00:42 В Ужгороді пройшов традиційний гандбольний турнір "Кубок Карпат"
00:36 “Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді
00:31 Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»
00:24 Как выбрать кеды. Простые, но полезные советы
12:44 Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"
21:57 Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)
21:50 Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту
21:39 Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у Баранинцях, новобудова, з меблями та технікою — 120 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Куплю терміново ділянку під будівництво в Ужгороді або передмісті (р-н вул. Загорської, Доманинці, р-н Компотний, Минай, Сторожниця, р-н ближньої Червениці, на «Таблі» та ін.) за об’єктивну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Автомийка в Ужгороді прийме на роботу адміністратора та автомийників. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
Сантехнічні, електромонтажні, плиточні роботи. Тел. 066-996-27-63.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Готуємо з Rionews "Cалат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном"

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.


В Ужгороді веррін пропонують у гостинному дворі «Чарда» (http://charda.com.ua). Неймовірно легкий у приготуванні, корисний, овочевий і некалорійний.

«Салат пісний, тому сьогодні його замовляють доволі охоче. Рослинні салати також на піку популярності», — розповідає шеф-кухар Тетяна Васько. На цій посаді в ресторані «Чарда» вона працює два роки.




Для приготування верріну потрібна сьомга, яку в «Чарді» солять самі. Також користуються попитом форель, фарширований короп, стейк із лососем, дорадо. Хоча фірмова страва гостинного двору — качка від шефа. Минулого року вона була хітом продажів.




Команда Rionews спостерігала за приготуванням верріну в келиху з сьомги з авокадо і пармезаном. Для нього потрібні такі інгредієнти (готовий очищений продукт): 40 грамів перепелиних яєць, сьомги, черрі, оливок, авокадо; 10 грамів пармезану, салату руколи; 10 грамів оливкової олії; 10 грамів соку лимона для авокадо.

Спочатку до келиха викладають руколу. Варто зазначити, що рослина дуже корисна, хоча за певну гірчинку у смаку чимало людей недооцінюють її. Натомість рукола здатна навіть побороти ракові захворювання. Після руколи викладають пармезан, шматочками чи натертий на терці. Затим оливки чорні без кісточок, нарізані на дрібні шматки, та помідори черрі.




Особливого смаку верріну додає авокадо. Але його потрібно вміти вибирати, зазначає шеф-кухар. При натисканні повинні залишатися вм’ятини. Порізаний шматочками фрукт варто приправляти лимонним соком чи оливковою олією для підкреслення смаку. Авокадо смачне в поєднанні з сиром, лимоном тощо. Для салату фрукт нарізають маленькими пластинками.




Зверху веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном можна прикрасити руколою, полити оливковою олією. Після подавання до столу салат висипають з бокалу й перемішують. Відеорецепт страви переглядайте на сайті Rionews.com.ua у рубриці “Готуємо з Rionews”.

З інгредієнтами страва дозволяє фантазувати, зазначає шеф-кухар «Чарди» Тетяна Васько. Рибу смачно замінювати куркою, яйця і пармезан можна не додавати, замінюючи їх іншими овочами. А загалом — які продукти є вдома, те й вкладайте у веррін, головне, аби було з душею і смачно.  




За приготуванням верріну спостерігали:
Текст - Наталія Каралкіна
Фото – Янош Немеш
Відео - Евеліна Гурницька






 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Конкурс без альтернативи: визначено переможців на ...
Тарас : Слухав зауваження гостей з Хмельницького...

Країна купається в грошах...
Андрій : Суки лагерні...

Закарпатський депутат торгував   особливо неб...
йони : вот так всегда.скажите на милость у этог...

Як в Ужгороді у 1929 році відкривали летовище...
жорж : дык до какого киева да никуда в незалежн...

У "Новому районі" в Ужгороді облаштовуют...
йони : дамалятки слава богу хоть чего-то начали...

Чому закарпатці не вірять у майбутнє країни і зали...
жуст : и самое страшное из сказанного,что власт...

Закарпатська 128-ма бригада відмовила облраді у пр...
Тарас : Дякуємо, хлопці!Повертайтеся живими, здо...

У міжнародного аеропорту “Ужгород” – новий керівни...
жуст : зачем назначать директоров когда самолет...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Ратуша »
Ремонтують чи... руйнують
В Ужгороді нарешті почали ремонт історичної вулиці, що в самому центрі міста — вул. Панаса Мирного. Вулиця була вистелена ка’мяною бруківкою, але місцями на ній утворилися горби та ями. Активісти «Врятуй Ужгород» зазначають, що ремонтники просто зривають стару бруківку чеського періоду, а також старі чеські бордюри, тож є побоювання, що вулицю асфальтуватимуть, а бордюри зроблять із цементу.

На що вам вистачає зарплатні?  

На що вам вистачає зарплатні?

На їжу
На їжу і комунальні послуги
Вистачає, аби орендувати житло, оплачувати рахунки, на їжу і спорт
На все вистачає
Вистачає на освіту, подорожі і підтримку моєї родини
Ні на що не вистачає
Інше

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com