Вбивство Андраніка Нікогосяна в Ужгороді: підозрюваний — Вардан Товмасян?

17.10.2017 08:10 ПОДІЇ

 

Як повідомляє сайт podrobnosti.ua, підозрюваним у вбивстві ужгородського бізнесмена Андраніка Нікогосяна є його давній бізнес-партнер і товариш Вардан Товмасян. Цитуємо:


Підозрюваним у вбивстві ужгородського бізнесмена Андраніка Нікогосяна є його давній бізнес-партнер і товариш Вардан Товмасян. Цитуємо:

У вбивстві Нікогосяна підозрюють його колишнього бізнес-партнера Вардана. У дев’яностих вони відкрили взуттєву фабрику в Ужгороді. На фото, які легко відшукати в Інтернеті, вони часто разом. Ось, в 2014, передають допомогу в зону АТО, цієї весни на одній сцені з переможцями змагань з легкої атлетики.

Вбивство шокувало знайомих підприємців, вони припускають, що причиною сварки могли стати борги. «Ардо завжди був таким імпульсивним, вибуховим, а Вардан – це символ такої холоднокровності, він завжди був витриманий, зважений. Між ними були протиріччя, пов’язані з грошима. Вардан залишився в боргах після того, як вони бізнес розділили. І замість того, щоб повертати гроші, грав в азартні ігри», – наводить слова одного з підприємців кореспондент телеканалу Інтер в Закарпатті Марина Коваль.

Разом з тим, в поліції основним мотивом називають «особистий конфлікт», а ім’я затриманого поки не називають.

На передньому плані фото – ліворуч А.Нікогосян, праворуч – В.Товмасян.

http://ua.korzonews.info/

Коментарі :


18.10.2017 01:32 іван та марія

Бідні вірмени((Місцеві вже звиклі купатися в карєрі з водою з кладовища,та до диків ліси з йеті,друга Припять, а на туристів це погано впливає.(


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат