Країна купається в грошах

25.08.2017 19:50 ПОЛІТИКА

Вас непокоять обшарпані лікарні та школи? Ви не маєте з чого заплатити за комунальні послуги? Ви не можете відкласти на відпочинок? Не вистачає на одяг та їжу? Ви через це плануєте тікати з країни? Владні мужі в це не повірять.

Бо вони не пересікаються з народом. Вони живуть паралельним життям. А з грошима у них більше, ніж добре.

І мова не лише про дармоїдів-депутатів, які протирають штани в парламенті, безкоштовно користуються транспортом і покращують здоров’я у кращих здравницях за рахунок бюджету. Мова про чиновників виконавчої влади та міністрів. До прикладу, чи може вам повірити глава «Нафтогазу», у якого зарплата 1,6 млн. гривень на місяць. Або керівник «Укрзалізниці» з зарплатою 460 тисяч грн. на місяць. Навіть у керівника «Укрпошти» на місяць зарплата становить 333 тисячі грн.

Та що там міністри. Цього тижня всіх шокував оприлюднений документ про премії звичайним чиновникам Міністерства юстиції. Так от, у травні та червні деякі державні виконавці Мін’юсту отримали премії, які перевищують мільйон гривень. Головному державному виконавцю Кузьменку у червні цього місяця виписали премію 2,3 млн. гривень, а його колезі Назаровцю — 4,5 мільйона гривень. Ну, а переплюнув усіх головний державний виконавець Іван Нещадим, який у травні отримав премію 1,5 млн. гривень, а у червні — 7,3 (!) млн. грн.

А ви кажете, що грошей немає. У когось вони є. І це не бізнесмени. Такі люди з країни не втечуть. Їм і тут добре.

Коментарі :


17.10.2017 15:14 Петро

риба гние з голови, треба миняти такого мера Андриева з його симейкою


26.08.2017 20:06 Андрій

Суки лагерні


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат