Підрядник неякісно зробив ремонт, тож дорогу зробить за свої, — сказав Андріїв і зашарівся

admin 17.05.2017 09:39 РАТУША

На виконання доручення Ужгородського міського голови комісія у складі працівників відділу технагляду міськради та представника фірми-підрядника "КБК" обстежила стан дорожнього покриття після капітального ремонту

PMG.ua: На виконання доручення Ужгородського міського голови Андріїва комісія у складі працівників відділу технагляду міськради та представника фірми-підрядника "КБК" обстежила стан дорожнього покриття після капітального ремонту внутрішньоквартальної території на вулиці Легоцького, 19а.

Вона зафіксувала тріщини та просідання асфальтобетонного покриття. Про виявлені недоліки складено відповідний акт. Як повідомляє прес-служба Ужгородської міськради, виконавець робіт відновить покриття власним коштом.

**
Тож від чого міг зашарітися Андріїв? Не будемо про мера, хоча зрозуміло, що подібні йому та членам його команди суб'єкти, червоніти, по ходу, не здатні і навряд чи колись захворіють від сором'язливості. Скоріш, від блюзнірства.

Двір на Легоцького – це, звичайно, об'єкт надважливий! Навіть стратегічний! Якщо, звичайно, розглядати його як один із сегментів благодатного електорального поля Нового району з точки зору ймовірних виборів-перевиборів.

Та все ж, якщо вже взявся агітаційно "підгодовувати" хронічно (за гречку та та за подачки у 200 грн.) вдячних віборців спальних районів, то не забувай і за інших!

Візьмемо, до прикладу, не таку близьку мерові, який їздить на джипі іншими вулицями, але таку вкрай потрібну городянам вулицю Шумну. Ось це дійсно стратегічний напрямок! Може, лише до мера, дико зайнятого зустрічами з нащадками Габсбургів, не доходить, що простий люд у своїх більш приземлених справах з боку Мукачева у бік Перечина-Березного через місто Ужгород пересувається не якимись там дворами, а   саме цією неказистою вулицею. І якщо ця життєво важлива транспортна артерія не в тонусі, то міському трафіку – повна гузиця.

В Ужгороді діють три автотранспортних моста. Так ось Радванський міст дві половинки міста з'єднує саме завдяки наявності Шумної вулиці. Не Підградської (!), на яку через завантаженість центра, куди вона веде, на авто сунуться лише автосамогубці, а саме вона – багатостраждальна, подримбана столітніми ямами-урвищами Шумна.

Звичайно, можна розповідати про багатотонні лісовози, які руйнують дорожне покриття. Так, вони соваються взад-вперед між ФМК та напівлисими горами, але ти ж МЕР, а не якийсь там звичайний обиватель, тож застосуй мозок та владу за призначенням!

Ще щодо згаданого стратегічного напрямку (звичайно, коли йдеться не про пересування по об'їздній, а саме через місто).

Згаданий напрямок (Мукачево — Перечин-Березний) забезпечується не лише Радванським мостом та Шумною, але й функціональністю вулиці Гагаріна та проїзду під залізничним мостом на Антонівській. Про останню вже доста   сказано: гроші витратили (по-суті вкрали), а під мостом у дощ – як заливало, так і заливає. Ну, тепер триває ремонт, тож поживемо-побачимо.

Але доки йде ремонт — як, скажіть з Гагаріна дістатися Радванського мосту? Через Кошового? Ану, суньтеся туди, – побачите, що є з дорогою: вся як шахматна дошка – у нафрезерованих в асфальті квадратах. Ці довбані (від слова довбак) квадрати вже набридли Ужгороду. Якщо вже, блін, нарізаєте ями, то йдіть, йолопи, конвейєром за фрезою і нараз асфальтуйте вами ж створені нові перешкоди. Для чого їх тримати по декілька діб або тижнів?! Щоби ще більше проклять сипалося на ваші верхні кінцівки, себто голови?  

Ще трохи про міських діячів і "звичайних обивателів". Є зі стратегічної вулиці Гагаріна такий собі поворот на вулицю Паризької комуни. Туди, де поліклініка №2, де добре відомий поліції наркодиспансер, куди патрульні машини звозять на перевірку алкашів. Туди, де височіє екс-гігант поліграфії видавництво "Закарпаття".

На цьому повороті дорожнього покриття немає вже десятки років, а фатальні ями у бетоні не дають шанса проїхати по рівному хоча би одним боком автівки. На цих ямах люди (і поліція, до речі, також) залишають не лише колеса та гроші, але й нерви та здоров'я. Добре, що хоч поліклініка поруч. Погано, що поруч – друкарня, яку очолює не якийсь там обиватель, а молодий і, судячи по активності у власних інтересах, діловий   депутат міської ради. Можливо, навіть член виконкому! І що?

І нич. З ничого нич. Жодного поруху пальцем, жодної ініціативи виправити становище. Щоб не казав, – рухів немає ніяких, судячи з об'єктивної картинки на повороті. А казати він, напевно, буде, що не від цього виборчого округу обирався... Ганьба. Яка, хрін, різниця, від якого, і який ти до біса депутат, якщо свого колегу від "потрібного" округу не годен взяти за парадички? Або підняти питання на виконкомі. Просто підняти питання. Просто сказати вголос: так, мовляв, і так, непорядочок є, треба би його виправити. Просто взяти на контроль. Бо і свої колеса там ламлеш, чи не так? І колеса колег своїх, які дивлячись на твою "депутатську позицію", наскрізь просякнуту особистим комерційним інтересом від будівлі чергового генделика на Петефі аж до танцмайданчика на даху видавництва,не мають причин поважати "народного обранця".
     
Або взяти , до прикладу, Капушанську, яка поєднує Новий район із центром. Хіба не стратегічна лінія? Причому йде ця лінія прямо повз стадіону "Автомобіліст", усім зрозуміло чиєго саме. Ану візьміть хоча б маленький розгон від цього стадіону до банного комплексу "Водолій"! Обережно! Воно того не варто, бо на повороті біля "Беркуту" вас та вашу машину може добряче здивувати якість наявного дорожного покриття.

І так здивує, що пріоритетна стурбованість міського голови та його депутатської армії якимись там тріщинами у дворах на Легоцького здасться вам клінічно недоречною.

І це ще далеко не все.    

admin

Коментарі :


20.05.2017 13:01 йобик

еще про лаврищева напишите.правда не лаврищева уже,а героя украины шухевича позор на светлую память героя и седую голову сына славного героя нардепа украинского даже табличку красивую с портретом повесили и правильно повесили.правда повесела она там один день.сняли видно совесть замучила.такую срамоту назвать именем такого человека.а не приняли кусок дороги вот беда видимо мало дали откату или если частная фирма видно молодая.мой им совет сходите в подразделение укравтодора там эти дела быстро порешают


17.05.2017 15:55 Дячук

В Ужгороді “поплила” дорога двотижневої давності
Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомляє журналіст Олег Подебрій:

Дорога ” 2-х неделька”, саме 14 днів витримало дорожнє полотно біля 42 садочка в нашому Ужгороді. Сьогодні вантажівка АVE продавила весь цей ремонт від міської ради. Іштван Цап вам не в западло платити гроші бюджету за таку халтуру? Є надія, що підрядник не отримав бабосів і терміново відремонтує? Андрій Андріїв ви брату покажіть якість роботи від цих дорожників, – зазначає Олег Подебрій.


17.05.2017 11:12 циган

а про відкати за Гранітну чом не кажете?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат