З яких грошей співробітниця закарпатської митниці купила розкішний будинок під Прагою

17.05.2018 17:02 ПОДІЇ

Про купівлю елітного будинку неподалік чеської столиці співробітницею закарпатської митниці написали "Наші гроші".

Колишній інспектор митного посту "Солотвино" Ольга Ретізник разом з чоловіком придбали вже цього року елітний будинок під Прагою. Вартість будинку 177 тисяч євро.

При цьому останні два роки роботи на митниці у 2016 та 2017 роках Ольга Ретізник декларувала надзвичайно малі статки - 63 тисячі гривень на рік. У тих таки деклараціях було зазначено, що її чоловік є сезонним робітником і заробляє близько 200 тисяч гривень на рік.

Уже цього року після звільнення з митниці Ольга Ретізник не вказала в декларації, що володіє нерухомістю в Чехії.

Щоправда, серед власників будинку біля Праги вказаний ще Іван Юраш. Це може бути або брат Ольги Ретізник (дівоче прізвище Юраш), або її батько. Як пишуть "Наші гроші", її батько працював у Рахівському лісовому дослідному господарстві і навряд чи мав там крупні легальні заробітки.

prozak.info

Коментарі :


18.05.2018 07:41 Людмила

За розповсюдження інформації недостовірної інформації ви можете нести адміністрадивну відповідальність, та на ваше видання потерпіла може подати до суду


18.05.2018 07:11 адмін

Людмило, ви до кого звертаєтеся? Першоджерело видання "Наші гроші". До них і звертайтеся. Вони проводили розслідування і опублікували цей матеріал. Інші видання лише передруковують його.


17.05.2018 20:55 Людмила

Доброго дня, я не зовсім зрозуміла вашу критику в сторону цієї особи ви обвинувачуєте людину за те що вона взяла будинок в іпотеку (КРЕДИТ) і цією публікацією ви лише підтвердили свою не компетентність. Я адекватна людина яка розуміє що таке іпотека і всі ваші обвинувачування є безглуздими. З цього можна зробити один вивод: Ви ліниве видання яке боїться проводити такі розслідування на вище стоящих людей, які крадуть з бюджету країни великі суми таких людей є велика кількість але ви боїтесь їх критикувати. Думаю всі обвинувачування в сторону цієї юридичної особи є безглузді з погляду на ваші факти і ви лише намагаєтеся «хайпанути» і зробити когось винним. Гарного вам дня некомпетентне видання.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат