Хто відповідає за чистоту Ужгорода

admin 27.04.2018 20:29 ПОДІЇ

26 квітня відбулася робоча зустріч керівників підрозділів Ужгородської міської ради з головами майже чотирьохсот ОСББ та ЖБК обласного центру

26 квітня відбулася робоча зустріч керівників підрозділів Ужгородської міської ради з головами майже чотирьохсот ОСББ та ЖБК обласного центру. Серед численних тем цієї зустрічі особливе місце посіла тема забезпечення чистоти нашого міста через налагодження співпраці між згаданими структурами та ТОВ «АВЕ-Ужгород».

Було зазначено, що на території міста функціонують 132 контейнерних майданчика загального користування, а тим ужгородцям, які є споживачам послуг «АВЕ-Ужгород», ця фірма передала в експлуатацію 10000 контейнерів, сміття з яких один раз на добу вивозять спецавтомобілі, що рухаються за узгодженими з містом графіком та маршрутами.

У черговий раз було підкреслено, що контейнери АВЕ призначені виключно для побутових відходів і що туди заборонено викидати будівельні відходи, гілля, листя, траву, змет, які повинні вивозитись не за ініціативою АВЕ, а за окремо оформленими замовленнями, вчасно поданими управителями міських територій в особах присутніх на цій зустрічі голів ОСББ та ЖБК.

Не обійшли присутні фахівці увагою і кричущу тему накопичення відходів поза контейнерами, іншими словами – проблему несанкціонованих, самовільних сміттєзвалищ. «Авторів» цих заборонених законом неподобств розшукуватиме муніципальна міліція та примусить ліквідовувати звалища за кошт самих порушників. А управителі територій, у тому числі ОСББ та ЖБК, не повинні забувати, що саме вони несуть відповідальність за чистоту дворів, тож не мають допускати утворення сміттєзвалищ на своїх територіях.

admin

Коментарі :


27.04.2018 17:42 Новий район

розкажіть це Теренякові):


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат