Мер обласного центру заявив про відмову міста від послуг маршруток-порушників

admin 29.01.2018 21:48 ПОДІЇ

Міська рада розірве договори з приватними перевізниками, які надають послуги з перевезення пасажирів маршрутками та не виконують умов договору, вже з 1 лютого


Так заявив тернопільській міський голова Сергій Надал. Відмову міста від маршруток мер пояснив низькою якістю надання послуг та недотримання перевізниками умов договору щодо впровадження системи електронних квитків.

Надал перерахував зауваження, які влада має до перевізників. Це не дотримання графіків роботи та завчасне припинення обслуговування визначених маршрутів.

"Спостерігається перевезення пасажирів понад максимальну кількість, передбачену технічною характеристикою транспортного засобу, недотримання та ігнорування електронної системи оплати за проїзд, зокрема фальсифікація квитків та відмова приймати оплату за проїзд електронними проїзними картками", - йдеться в повідомленні мерії.

Перед цим рішенням влада організувала рейди органами контролю та правоохоронцями на дотримання умов договору.

Рішення не стало несподіванкою. Ще 22 січня у Тернополі пригрозили відмовою від маршруток через саботаж системи е-квитків.

17 січня 2017 року Верховна Рада підтримала закон, який дозволить вводити електронні квитки в міському транспорті. Повноваження вводити електронні квитки в міському пасажирському транспорті незалежно від форми власності отримують місцеві органи самоврядування.

nv.ua

P.S.
А чи зможе мер Андріїв, власник маршруток та міських маршрутів, ввести в Ужгороді електронні квитки та відмовитися від послуг маршруток-порушників?

admin

Коментарі :


31.01.2018 03:54 Ирина

Никогда Андреев не сможет ведь ето его бизнес где он тупо косит деньги, а по новому нужно пахать а не наебивать. Почему он монополизировал ринок? Нужно чтоби бил еше кто то бил новий с новими маршрутками! У его катафалок не будет бизнеса.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат