Колишні котельні міста: вирішення нема?

03.03.2018 14:34 РАТУША

Колись на вулицях Закарпатській та Добролюбова в Ужгороді були великі котельні, адже квартири тоді були на централізованому опаленні. Нині вони нагадують декорації з фільму жахів.

Інакше покинуті ще з 2000 року (коли з’явилося автономне опалення) будівлі в Ужгороді назвати не можна. Дійшло до того, що хтось сприймає їх як смітник, а безхатьки як безкоштовне місце ночівлі. Самі ж мешканці кажуть, що така локація посеред двору — як скалка, адже і місця багато займає, і користі ніякої не приносить.

Рік тому депутат, відповідальний за округ, до якого входить вулиця Загорська, обіцяв облаштувати там дитячий майданчик. Однак, як виявилося, котельню придбали на аукціоні й тепер вона перебуває в приватній власності.

Як розповіла Першому кабельному начальник управління майном департаменту Ужгородського міського господарства Ужгородської міськради Тетяна Полтавцева, нині в мерії засоби впливу на власника обмежені. «На відміну від ситуації з власниками комунального майна. На Добролюбова з котельнею ситуація інша. Угода про оренду приміщення громадською організацією укладена на 10 років. Мета — використання для статутної діяльності організації. Вони отримали дозвіл на виконання ремонтних робіт, але нічого там не робиться».

Міська рада надсилала листа орендарям, проте реакції не було. Якщо ситуація повториться з листом вдруге, то мерія надішле питання щодо дострокового розірвання договору до суду.

Втім, на жаль, усі ці дії ніяк не відображаються на котельнях, які щороку занепадають більше, мозолячи очі ужгородцям.

ТЕГИ : котельня

Коментарі :


04.03.2018 17:06 жуст

да че там те котельни.по ул гагарина цельный танковый полк безхозный и это не та какая-то котельня.там десятки если не сотня гектаров просто пропадает.пропадают строения в то время когда украина не знает куда деть беженцев пропадает даже эстакада разворованы рельсы эстакады на какой грузились некогда танки на вагоны.а вы котельни господи.открой власть имущим глаза.украина богатейшая все еще страна .а народ нищенствует и ни одна падла за это не ответит


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат