Закарпатська 128-ма бригада відмовила облраді у проханні про вихід з зони АТО

admin 04.08.2017 17:49 ПОДІЇ

128-а гірсько-піхотної бригада щиро вдячна за підтримку та допомогу і з розумінням ставляться до занепокоєння активістів, волонтерів, небайдужих громадян, рідних військовослужбовців та депутатів Закарпатської облради.


Особовий склад 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади та командир бригади особисто щиро вдячні за постійну підтримку та допомогу і з розумінням ставляться до занепокоєння активістів, волонтерів, небайдужих громадян, рідних військовослужбовців та депутатів Закарпатської обласної ради.

Та активна частина громадськості, хто разом з бригадою, хто цікавиться її життям та бойовим шляхом, знає, що бригада вже пройшла відновлення протягом січня-травня поточного року. Наразі ми знову боронимо рідну землю і це наша робота. З самого початку збройної агресії з боку східного сусіда бригада виконувала завдання на найскладніших ділянках фронту. Ніколи не ховалася за спинами інших, завжди була і буде на передовій. Саме тут, на фронті ми є прикладом для інших, є взірцем героїзму, мужності, патріотизму.

Наше місце зараз тут заради вас всіх, заради закарпатців, заради нашої спільної України. Просимо всіх вас дочекатись нас із перемогою.

З повагою та низьким укліном за допомогу, особовий склад та командир 128 ОГПБр підполковник СОБКО С.С.

Такою дипломатичною заявою відповіли військові на прохання Закарпатської облрада відвести особовий склад 128-ї бригади з бойових позицій

Закарпатська облрада просить міністра оборони відвести особовий склад 128-ї бригади з бойових позицій

Враховуючи неодноразові звернення громадськості краю, депутатський корпус Закарпатської обласної ради у ході третього пленарного засідання 7-ої сесії звернувся до міністра оборони України Степана Полторака щодо необхідності проведення ротації бійців 128-ї окремої механізованої гірсько-піхотної бригади для відновлення боєздатності підрозділу та підняття морально-психологічного духу військовослужбовців.

У документі сказано: «З початку проведення антитерористичної операції на Сході України 128-а окрема гірсько-піхотна бригада незмінно перебуває на передових позиціях у найгарячіших точках. Цей бойовий підрозділ сформований переважно із закарпатців, постійним місцем дислокації якого є Закарпатська область. Військовослужбовці 128-ї бригади не перестають демонструвати приклади патріотизму, героїзму, мужності і витримки. Ми пишаємося і гордимося своїми воїнами-земляками.

Органи місцевого самоврядування, виконавчої влади, закарпатці, волонтери, підприємці упродовж усього періоду проведення АТО постійно надавали і надалі продовжують всебічно підтримувати, забезпечувати бійців спорядженням та продуктами харчування, матеріально-технічними засобами, технікою тощо.

На жаль, українці практично кожен день несуть втрати, є поранені. Особливо болісними і нестерпними для усіх закарпатців є втрати наших земляків. Важко зарадити горю і загоїти рани тих батьків, рідних, котрі втратили своїх найдорожчих на цій неоголошеній війні з російським агресором. Лише з початку липня цього року знову страшні втрати у 128-й бригаді: загинуло четверо бійців підрозділу. Ми низько схиляємо голови перед героями.

Підтримуючи численні звернення громадськості, активістів та родичів військовослужбовців, депутати Закарпатської обласної ради, з метою відновлення боєздатності підрозділу та підняття морально-психологічного духу бійців,   просять відвести особовий склад 128-ї бригади з бойових позицій та вирішити питання щодо їх ротації найближчим часом».

Прес-служба Закарпатської облради

admin

Коментарі :


08.08.2017 17:52 Тарас

Дякуємо, хлопці!Повертайтеся живими, здоров*я вам та вашим рідним!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат