Москаль: Закарпаття отримало другий транш від дорожнього експерименту – понад 6,4 мільйонів грн.

admin 19.05.2017 11:52 ПОЛІТИКА

У четвер (18.05) в обласний бюджет Закарпаття надійшли 6 мільйонів 489,8 тисяч гривень від перевиконання Закарпатською митницею ДФС щомісячних планових надходжень за квітень (так званий «дорожній експеримент»).


– Це друга частина від перевиконання планів за минулий місяць, – заявляє Геннадій Москаль. – Таким чином, загальна сума, яку отримала область за квітень, становить 12 мільйонів 979,7 тисяч гривень, а з початку року – 32 мільйони 870,8 тисяч гривень. Усі ці гроші вже в обласному бюджеті і будуть спрямовані на ремонт автодоріг Закарпаття. Роботи почнуться, як тільки перелік доріг буде погоджений «Укравтодором», Мінінфраструктури та Бюджетним комітетом Верховної Ради України. Матеріали вже відправлені на погодження.
Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць. Із нардепів від Закарпаття за відповідний законопроект проголосували всі крім трьох "гудаків".

http://transkarpatia.net

admin

Коментарі :


20.05.2017 12:36 йони

ех,ех.а кулько от тых мильйонив просто украдуть.и ищи як то виходить гроши е укравтодор тоже як-би е-дорог нэма и не буде допокы укравтодор буде.а не будувуть нич бо думавуть килько украсты.колы придумавуть тогди осинь стане.и начнеться будивництво и ремонт,потому прийде зима и усе снигом занесе нашто будувати усе и нак ровно буде зойде сниг.и писня ихня хороша начинай сначала и так будет всегда допокы укравтодор буде у этой краине


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат