Допомога закарпатців українській армії за 4 місяці – майже 64 млн. гривень

admin 12.05.2017 11:10 ПОЛІТИКА

На допомогу українській армії протягом січня-квітня 2017 року закарпатці з отриманих доходів перерахували понад 63,9 млн грн військового збору.


У порівнянні з відповідним періодом минулого року, надходження цього патріотичного платежу склали на 13,5 млн грн більше. Зокрема, лише у квітні поточного року сплата військового збору в області склала понад 17 млн грн.

У Головному управлінні ДФС у Закарпатській області зауважують стабільну динаміку надходжень податку на підтримку армії України від представників усіх сфер економіки регіону. За словами фахівці органів ДФС краю, що систематична сплата військового збору свідчить про ефективність заходів ДФС з детінізації доходів, зокрема, щодо легалізації заробітної плати. Безперечно, важливим фактором є також сумління і патріотизм платників податків, які відповідально ставляться до виконання свого конституційного обов’язку з наповнення бюджету.

Нагадаємо, що військовий збір утримується за ставкою 1,5% з суми доходу, що є об’єктом оподаткування відповідно до ст. 163 Податкового кодексу України нарахованого (виплаченого, наданого) на користь платника податку протягом звітного податкового періоду, без будь-яких вирахувань.

ДФС у Закарпатській області

admin

Коментарі :


20.05.2017 13:27 жуст

всегда во все времена война велась на деньги занятые.в сссре когда шла война 1941-45годов у людишек отбирали заработанное и выдавали облигации госзайма и они эти облигации в 80-х годах погашались.кто дожил получил кто не дожил получили родственники но война велась как теперь говорят на кредиты.только в сегодняшней украине додумались вести войнушку за деньги кровно заработанные жителями и никто и никогда не вернет и даже не думает возвращать эти деньги.вот гройсман вместо этого придумал интересный ход работайте мол до смерти иначе пенсии вам не видать и какие они эти пенсии смех людям и курям 100-120 максимум и я не знаю кем надо работать что-б получить 200 долларов сша.и еще грозит если это депутаты не примут он уйдет в отставку.вот и заметался в израиль ибо за такие художества посим пана до гилляки надо а не в эмиграцию


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат