Що таке мінімальна зарплата 3200 грн. від уряду?

28.10.2016 18:25 ПОДІЇ

Уряд оголосив, що з наступного року мінімальна зарплата в Україні становитиме 3200 грн. Але уряд забув повідомити, звідки ж візьмуться гроші у країни, яка на останньому місці в Європі за рівнем життя. Найлегший спосіб — ввімкнути верстат для друкування грошей.


Ось як це коментує політик Сергій Ратушняк:

«Популістське гасло «Мі­ні­мальна зарплата 3200 грн.» при збереженій пенсії 1224 грн. і занепалій економіці — ЦЕ КУРС ДОЛАРА 50—100 грн., вимирання пенсіонерів від голоду і під порятунок цього УКРАЇНСЬКОГО ГОЛОКОСТУ прикуплять УСЮ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ. Молодь — у поле, старі — в могилу.

В реальності 80 % із першого січня втратять можливість отримати субсидію, бізнес малий і середній почне ще більше сплачувати з фонду зарплати податків. При цьому мінімальний прожитковий мінімум не зростає. Єдине — зросте наповнюваність Пенсійного фонду, звідки влада ЩОМІСЯЦЯ КРАДЕ ПОНАД МІЛЬЯРД на липові пенсії типу на ЛНР-ДНР. 

Аплодуєте, паяци, своєму іуді. А мене загавкуєте, як усі 30 років поспіль. Слава!!!»

Експерти також кажуть, що оголошення урядом про підвищення мінімальної зарплати вдвічі може свідчити про те, що влада готується до позачергових виборів. Але навряд чи цей популістський крок хоч якось допоможе владі.

Коментарі :


26.11.2016 19:02 йони

да никто в этой стране под названием украина не будет поднимать зарплату ну разве.что дипутатам остальным как было так и останется,а уся эта байда затеянная президентом и правительством имеет одну цель.когда поднимались тарифы на комуналку там просто просчитались.нет правительство знало,что народ живет давно в ж..е но не думало, что эта самая ж..а,такая глубокая. так согласно официальной   статистике в украине числится повторяю официально два миллиона безроботных.но когда все рынулись за субсидиями картина нарисовалась более-менее реальная. встал вопрос,что делать,где взять денег на субсидии,вот и придумали трюк с зарплатой в 3200 гривен другими словами,15 процентов от 3200,кторые придется платить за комуналку больше,чем от нинешних 1230 или какя там сейчас минималка,ну,а если заставят всех платить все-таки3200.то гройсман и остальные не думают о том где взять предпринимателю у которого работают люди на предприятиях канешно только с повышения цен на свою продукцию,услуги,ри зтом повышение это пойдет увы не в гривнях.а в реальных деньгах то есть в эвро в долларах вот вам люди покращення вашей жизни от правительства украины и их консультантов из международного валютного фонда и разваливающегося по швам эвросоюза


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат