Балога залишився у розбитого корита, тому звинувачує Порошенка у намірі конституційного перевороту

admin 28.01.2016 14:09 ПОДІЇ

Хіба Балога зненацька став вважати Порошенка диктатором? Ні, цілком передбачувано. Втім, причина лише в тому, що закарпатець поки що не зміг виторгувати собі преференцій у президента.

«Вважаю, що від сьогоднішнього дня Президента України Петра Порошенка уже офіційно можна вважати диктатором, а 229 депутатів ( в тому числі - спікера ВР), які відкрили дорогу до конституційного перевороту – зрадниками, які продали Україну Путіну.
Змінювати Конституцію мінімальною кількістю голосів через регламент роботи Верховної Ради – це диктатура. Кожен депутат, який це підтримав, є співучасником злочину проти держави і відповідальність за це рано, чи пізно їх таки настигне. Показово, що серед тих, хто за це проголосував – колишні «регіонали», бандити, друзі Януковича, ті, хто були причетними до вбивств людей на Майдані і голосували за диктаторські закони. Хороша компанія для постмайданного Президента, чи не так?
Петру Порошенку можу лише поспівчувати, бо він уже двома ногами став на слизьку дорогу, проторену Януковичем. Якщо він ще не зрозумів, то народ, який з дерев’яними щитами готовий протистояти озброєному спецназу, не дозволить йому просто так подарувати Україну агресору. Цього не буде ніколи!» - йдеться в повідомлені на сторінці у Фейсбук закарпатського нардепа Віктора Балоги.

Фактично Віктор Балога залишився у «розбитого корита», тому звинувачує Порошенка та депутатів,які проголосували за зміни в регламент у намірі конституційного перевороту.

Що насправді сталося та чому Балога запанікував?

Розуміючи,що Порошенко на,якого тиснуть по децентралізації,як з Заходу так і Сходу буде шукати в Верховній Раді України 300 голосів.
Балога розраховував продати свій голос,як він його продав голосуючи за Бюджет 2016 року,який нещадно критикував.
На даному етапі схоже ніхто не хоче купувати голос закарпатського нардепа та надавати, йому якісь владні преференції. Точніше Балога розраховував, що йому,як мінімум повернуть контроль над Закарпаттям, але не сталося того і не станеться.

По крайній мірі ця влада такого «подарунка» Балогам не зробить.

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


29.01.2016 20:59 василь

смішно читати чергову критику нардепа Балоги на керівництво держави, зокрема Президента. Та хто диктатор? Якщо розібратися, то Петро Порошенко два роки диктатор зі слів "впливого члена партії ЄЦ", нікому невідомої партії України. А сам нардеп Балога диктатором є 20 років, хто би що говорив, він має за свої роки диктатури відповісти перед трибуналом, перш за все по всій суворості закону за злочини перед своїми краянами, виборцями.Яких обманювали, грабували, принижували і мали за біомасу.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат