Москаль добивається перевиборів у останньому бастіоні Балог

08.07.2016 19:41 ПОЛІТИКА

Керівник Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль вирішив витіснити владу Балог і в Мукачеві.


На останніх регіональних виборах клан Балог втратив фактично всю область і рештки колись такого потужного «Єдиного центру» осіли лише на Іршавщині та в Мукачеві. Балозі навіть не вдалося створити свою більшість в обласній раді, хоча ще у процесі виборів він на центральних телеканалах бравурно заявляв, що виграти владу в Закарпатті для нього не проблема, а його син, якщо захоче, очолить облраду. Не вийшло.

Балога зазнає краху майже в усіх сферах. Від нього відвернувся його двоюрідний брат Василь Петьовка. А тепер ще Балога втрачає вплив на пресу, яка була створена ним для вихваляння себе коханого.

Схоже, що клан Балог може втратити і свій останній бастіон — Мукачево. Принаймні, посилився тиск з боку Москаля. Зачіпкою стала проблема з фінансуванням закладів профтехосвіти. Уряд переклав це фінансування на плечі місцевих органів влади. І якщо Ужгород, Берегово та Хуст змогли віднайти фінанси, то влада Мукачева вперлася рогом. І чим більше криза з фінансуванням профтехосвіти поглиблювалася, тим більше Балоги йшли «на принцип».

Зрештою, Геннадій Москаль вирішив пройти всю драбину юридичного спору і через Львівський господарський суд таки домігся того, що влада Мукачева повинна виплачувати стипендії студентам і зарплати викладачам закладів профтехосвіти. Мерія ж Мукачева не поспішає виконувати рішення суду і цього тижня голова ОДА Москаль оприлюднив документи виконавчого провадження в цій справі.

«Виконавча служба Міністерства юстиції України відкрила виконавче провадження щодо Мукачівської міськради у справі фінансування професійно-технічних навчальних закладів (ПТНЗ).

— Якщо протягом місяця Мукачівська міськрада не виконає рішення Львівського апеляційного суду щодо фінансування ПТНЗ у повному обсязі так, як це роблять інші міста обласного значення Закарпаття, рахунки міськради будуть заблоковані, а матеріали провадження передадуть до прокуратури для притягнення посадовців міськради до кримінальної відповідальності за невиконання рішення суду, — заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. — Частина 1 статті 76 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» гласить: «Органи та посадові особи місцевого самоврядування несуть відповідальність у разі порушення ними Конституції або законів України».

Крім того, стаття 78 цього ж закону передбачає дострокове припинення повноважень ради за рішення, прийняті з порушенням Конституції та законодавства України. Я особисто порушу перед Верховною Радою України питання про призначення позачергових виборів Мукачівської міськради на підставі ч. 4 ст. 78 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні». Мукачівські ПТНЗ будуть фінансуватися в повному обсязі або цією міськрадою, або новою, обраною в результаті позачергових виборів», — повідомила прес-служба Закарпатської ОДА.

І це вже не жарти. Балога перед вибором: поступитися принципами, визнати поразку і виконувати рішення суду або випробовувати долю і дочекатися перевиборів ради. І не факт, що перевибори будуть на користь Балоги. Можна не сумніватися, що Москаль кине всі ресурси, щоб відібрати від клану Балог останній бастіон.

Коментарі :


12.07.2016 16:33 діма

а за что такие домики построила? и квартирка в центре мукачева, и дачка и мнгое чего? ето так зарабативала на 1 1?
и муж участник возле ато?


12.07.2016 16:30 тсн

така мала а така брехачка?
а на телебаченні така вся правильна була.
а що вона уже не журналст? вона і волонтером бла і журналстом, а тепер тобі НА! щей начальником на госслужбі стала??? во ростуть маленькие ростом.


12.07.2016 16:29 Ужгород

Може і собі податися в кобло... може і мені щось за волонтерство вручать...а то якось не солідно... Зотова з подругами при делах, а Ужгород нет... не порядок... треба і собі корупцією зайнятися, потім ще в гавні різному покоперсатися... може Балога до себе візьме...таких любить


12.07.2016 16:27 мукачувський безпредел

доки банда балогвська буде керувати містом?????
усі без ісключенія начальники управлінь крішинець-Андялоші, Мандзич, Зотова, Цинік та другі усі не прходили конкурс на заміщення вакансії, їх сам мер призначив, бо так папа сказав.
Побзирайте што роблять сі супер реформатори у мукачеві? всьо завалили, решенія судів не ісплняють, зотова тота журналюга недоросла вообшем зводить рахунки у соцмережі, каже ош до них все робилося незаконно, а она типирь наводить порядки із людков Бандрчаковов, тосвої правила ігри від віктора івановича. бандурчак та што у балоги усьо время прес секретутков робила, і сі дві псевдо реформаторки зотова ібандурчакова диктують усім бо якась скаржниця на ниї пожалілася. Кажуть што она тота дрібна гнида зотова людей увольняє у соцзапиті, ніхто не має впоперек слово сказати.
што хотят то роблят.йсе мукачово детка


12.07.2016 00:25 Наполеон

О! В ратуше Зотова оправдивая себя хочет сухой выйти из воды, затеяла внеочередную бюджетную коммисию, тем самим втягивая в свои личные расборки председателя и сленов депутатов. Вредная, желчь   из нее аж брысчет. Та еще натворит делов, если по каждому жалобщику дзотова будет инициировать   заседание бюджетної коммисии, ну если голова пойдет на больние   уловки, ей надо лечиться у психиатра, она кидается на всех как бешенная собака.проблеми у дзотоаой!


11.07.2016 17:42 Рда

Так она не одна Зотова волонтерила, вместе с людой Бандурчак, котороя всю дорогу у балоги на подтанцовках старшая куда пошлют, они такие бабки там на АТО поднимали, вот так и становятся прихлебателями . П ета шавка Бандурчак, не состоявшийся журналист у балоги вообще она у него отвечала за громадскую приемную. За верную службу и преданность Виктор Иванович им пообещал госслужбу и слово сдержал!


11.07.2016 10:40 Відомо

Чоловіка Зотової сам балога влаштував і допоміг відправити в зону АТо, щоб той просидів там місяць десь далеко від передової, робив фотосесії щоб хизуватися у соцмережах іщоб отримати потім посвідчення УБД, так і стають учасниками по блату, а вообще він там був як на курорті відсиджувався. Ну а Зотова вірно зате продаламя Балогови ганьба!


09.07.2016 23:41 Ужгород

ясно тепер , як дрібна журналюга таких статків нажила... дивно куди БандоБалог дивиться... собі гарну репутацію формують в Мукачеві. Добре, що в Ужгороді в нас попроще... зажралося Мукачево


09.07.2016 23:26 очевидец

Знаєте, це як у тому фільмі "Діамантова рука"
...інколи Дзотова маскується під порядну людину


09.07.2016 23:23 знаючий

Заспокойтесь. у 2014 році впіймали   пані Зотову на брехні та привласненні волонтерських коштів. Так що нема чому дивуватись...


09.07.2016 22:58 клуб по интересам

а что журналисты уже не журналысты? жаль, уже поздно учиться на новм поприще, поздно уже старая наталья реформами заниматься,да еще з таким размахом


09.07.2016 22:48 Зотова опитує у Фейсбуці?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1231325933544862


09.07.2016 22:40 йсе Мукачево

ай бо знаєте як ото няня ся не слухати, пак скритими ходами утікати от вездесуших мукачівцвв треба.. нові реформатори нет... особенно команда із Мандзички, Дзотовоі, Федіуа... та самого Ендрю...


09.07.2016 22:34 беспредел Зотовой Натальи

Читаю периодически коменты под очередным постом Зотовой - "опитуванням" и получаю шок... от уровня госслужащих, которых поставили новые реформаторы, их ответов, методов общения, этикета общения, который сравнивается "це коли в хустинку шмарклі видуваеш..." и полного их непрофессионализма. К тому же, основная доля переписки в социальных сетях в первые дни госслужащими только по этому "опитуванню" шла в рабочее время. А так они сидят в соцсетях постоянно! Им за это еще и зарплату платят? И думаю, что немаленькую! А как насчет разбазаривания денег города из кармана налогоплательщиков на их премии за такие "заслуги" перед городом????!!!! Прилюдно и вовсеуслышание они рассуждает, кому положено платить соцпомощь, а кому нет. В свое время Зотова у меня сняла премию за два месяца, на что я ей сказала, что это был самосуд! А кто "судить" будет этих госслужащих, которые так усердно "трудятся" на поле боя в Фейсбуке ради своей славы? Из чьего кармана идут им сейчас премии и доплаты за такие "подвиги"? Почему никто из руководства города не задается вопросом про отношение простых людей к этим горе-начальникам, которые за небольшой период своей работы в УТСЗН сумели себя так скомпрометировать? Неужели руководство города не видит уровень этих людей?! А ведь это их "лицо"!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1231325933544862


09.07.2016 21:34 береза

та молодоє дарованіє мер Ендрю ІІ подав позов в суд на державний бюджет, пацан "конкретні справи робить" майже няньо в агоніїї наказав! та іщи юрист беглец   , уже в Америці Паша Немеш попросив у депутатів гроші на судовий збір , і тоже на плечі платників податків, та мукачівці ушитко утримлять...паскуді єдні!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат