Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 07.07.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні   четвер, 7 липня. Додавайте до ароматної кави улюблені солодощі й думайте про щось хороше на початку дня. Нехай всі життєві рішення приймаються легко. Відпускайте те, що бентежить вас і наповнюйте серце радісними емоціями. Смачної вам кави і вдалого четверга!

Цитата дня:   Тільки не розкисати. В тому і полягає твоє завдання в нашому тяжкому житті - зберегти серце люблячим і не розкисати, не дивлячись ні на що. Що б не трапилося, тримай себе в руках і не падай духом.

Стівен Кінг


Погода   7 липня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями в горах невеликий короткочасний дощ, окремі грози, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, в горах подекуди до 5° тепла, вдень 18-24°, в горах місцями 10-15° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 22-24° тепла.




Іменини 7 липня - Антон, Іван, Яків




Сьогодні також:
• Християнська церква: Різдво Івана Хрестителя.
• День Івана Купала
• День міста Теребовлі





Цей день в історії


1941 — у ході Другої світової війни розпочалася оборона Києва.
1954 — відбувся радіодебют Елвіса Преслі — його пісня «That's All Right (Mama)» прозвучала на УКХ-станції Мемфіса.
1967 — у Великій Британії The Beatles випустили свій хіт «All You Need Is Love».
1977 — США провели перше випробування «гуманної» зброї — нейтронної бомби, після вибуху якої гинуть лише живі істоти, а будівлі і техніка залишаються неушкодженими.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 6 липня   — “Легенда про Тарзана”, 3D. Поч. о 15.40, 19.40. “Великий дружній велетень”,   3D. Поч. об 11.40, 17.40. «День незалежності: Відродження», 3D. Поч. о 13.40, 21.40. «У пошуках Дорі», 3D. Поч. о 10.00.                        

Кінотеатр «5-й елемент»
До 6 липня — «Круті чуваки». Поч. о 10.00, 14.50, 21.25. “Легенда про Тарзана”, 3D. Поч. о 10.00, 15.40, 18.45, 19.40, 23.50. “Великий дружній велетень”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.40, 17.35, 20.40. “Руйнація”. Поч. об 11.50, 16.45, 19.45, 23.20. «У пошуках Дорі», CineMAX 3D. Поч. об 11.55. 14.25. «День незалежності: Відродження», 3D. Поч. о 12.00, 16.20, 21.35, 22.55. «Однокласниці». Поч. о 13.30. 18.25.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка дипломних робіт студентів   Закарпатської академії мистецтв.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Юлії Єгорової-Рогової.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка відомого фотографа з Тбілісі Акакі Пхакадзе в рамках Другого міжнародного салону "Карпатський драг".
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Початок дня сприятливий для ведення переговорів із новими партнерами. Тобі потрібно розширити кордон власних інтересів, щоб просунутися вперед. У другій половині дня не варто розкривати колегам свої плани. Ворожість твоїх недоброзичливців може негативно відобразитися на реалізації творчих планів. Увечері вирушай у косметичний салон, щоб привести в порядок своє тіло.
Телець Цей день ідеально підходить для переходу на нову роботу і реалізації нових ідей. Тобі варто поговорити з однодумцями про створення власного напряму. Колективна праця дозволить прискорити багато процесів, що призведе до швидкого прибутку. У другій половині дня не варто довіряти особам, які пропонують авантюри. Намагайся бути раціональною і розсудливою, щоб зберегти свою репутацію.
Близнюки   Перша половина дня ідеально підходить для впровадження нових ідей і вдосконалення методики роботи. Тобі потрібно навчитися ефективно планувати свій час і не витрачати його на порожню балаканину і чаювання. У другій половині дня спробуй поговорити з керівником про своє кар'єрне зростання. Будь упевненою в своїх силах і використовуй техніку переконання, щоб досягти мети. Увечері обмеж спілкування з особами, які тебе дратують.
Рак. Сьогодні тобі краще не зв'язуватися з авантюрними заходами і ризикованими угодами. Зосередься на роботі з документами та аналізі поточної статистики. Тобі вдасться виявити недоліки, які гальмували твою діяльність. У другій половині дня керівник може виказати своє невдоволення твоїми діями. Сприймай критику об'єктивно, щоб поліпшити свої професійні навички.
Лев   У першій половині дня тобі варто приділити час спілкуванню з колегами. Чужі ідеї надихнуть тебе на правильні дії і вчинки. У другій половині дня не слід втручатися в суперечки і міжособистісні конфлікти. Виступивши в ролі миротворця, ти підвищиш свій авторитет в очах керівництва. Увечері варто утриматися від великих покупок і економно витрачати кошти.
Діва Вранці на тебе чекає випадкова зустріч із людиною, яку ти давно шукала. Використовуй свою чарівність, щоб вирішити складне фінансове питання. У другій половині дня партнери можуть потребувати від тебе звіт про виконану роботу. Не варто поспішати і виконувати свої функції абияк. Будь уважною при підписанні довгострокових договорів і вивчай непередбачені обставини.
Терези Сьогодні твоє самопочуття може негативно відобразитися на роботі. Тобі потрібно берегти свої сили і не перевтомлюватися, щоб не загострилися хронічні захворювання. У другій половині дня діалог з опонентами може призвести до серйозного конфлікту. Відстоюй свої інтереси і не дозволяй нікому руйнувати робочі плани, інакше на тебе чекають великі фінансові втрати.
Скорпіон У першій половині дня робота буде нудною і монотонною. Попроси колег про допомогу, щоб відволіктися від рутини. У другій половині дня тобі слід подбати про своє кар'єрне зростання. Отримавши пропозицію від конкурентів, замислись над особистою вигодою і новою перспективою. Увечері вирушай у кіно, щоб відволіктися від побутових питань та отримати яскраві враження.
Стрілець У першій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку на робочому місці. Спробуй поглянути на свої проблеми з іншого боку і почни активно діяти. Протистояння з недоброзичливцями може викликати невдоволення з боку керівника. Тобі доведеться відстоювати свою точку зору і знайти факти, які підтверджують твою правоту. Вечір краще провести вдома і відмовитися від клопоту по господарству.
Козеріг Сьогодні тобі вдасться випередити конкурентів завдяки використанню нових технологій. Рушай наміченим планом і не звертай уваги на дрібні перешкоди. У другій половині дня ти зможеш отримати додаткове фінансування від керівництва. Використовуй засоби для власного розвитку і самореклами, це дозволить істотно збільшити прибуток. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із друзями, тому відклади всі господарські питання.
Водолій. Сьогодні буде конфліктний день, твоя дратівливість може спричинити скандал з керівництвом. Не варто приймати необдуманих рішень і сперечатися з колегами. Тобі потрібно зайнятися монотонною роботою, яка не вимагає концентрації уваги. У другій половині дня партнери можуть розірвати контракт, що призведе до втрат. Настав час шукати альтернативні джерела доходу або міняти роботу.
Риби Цей день буде результативним для перевірки та аналізу отриманої інформації. Спробуй обговорити з партнерами свої нові ідеї, щоб поліпшити результати. У другій половині дня вдалий час для вирішення юридичних питань. Прислухавшись до поради керівника, ти зможеш досягти поставленої мети без втрат. Увечері приділи увагу сім'ї та вирішенню господарських питань.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Один хлопчик не вмів вимовляти слово шість, прийшов якось одного разу у магазин і каже продавцеві:
- Дайте мені сім пачок масла, одну не треба.


Першокласник читає склади:
- БА, БУ, БИ ...
Батько з кімнати:
- А чи не за рано?


- Дівчино, а у вас хлопець є?
- Ні.
- Ви така красива, чому у вас немає хлопця?
- Чоловік не дозволяє!

Rionews

Коментарі :


07.07.2016 22:08 СНАЙПЕР  

тільки що новини передали що Киіврада вирішила з 1 липня не піднімати комуналку!а що наші рагілі дуиають робити,йти на зустріч народу чи добивати нас всіх і дальше.м.дрогобич Львівська область


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат