Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 22.04.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 22 квітня. Нехай ранкове кавування у компанії бажаних людей дарує вам приємні хвилини насолоди. Вірте у диво, робіть свою справу з натхненням. Іноді єдина зустрічна усмішка може змінити ваш погляд на світ. Нехай п’ятнична кава буде смачною, а вихідні вдалими!

Цитата дня:   Дива не обов'язково повинні бути великими подіями, і вони можуть відбуватися в найбільш несподіваних місцях. Іноді дива бувають такими крихітними, що люди їх просто не помічають. Бувають сором'язливі дива. Вони труться об рукав, прилаштовуються на вії. Чекають, коли ви їх помітите, а потім тануть.

Грейс Макклін. Найпрекрасніша земля на світі


Погода   21 квітня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці в гірських районах місцями у повітрі та на поверхні грунту заморозки 0-5°. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 11-16° тепла, в горах місцями вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4°, вдень 14-16° тепла.



ІМЕНИНИ     22 квітня – Антон, Вадим.


Цей день в історії

1838 — вперше пароплав перетнув Атлантичний океан. До нью-йоркської гавані пришвартувалося англійське судно «Сіріус». На шлях від Саутгемптона до Нью-Йоркавін витратив 18 днів і 10 годин, і лише на декілька годин випередив конкурента — пароплав Брунеля «Грейт Вестерн», який вийшов у море на чотири дні пізніше.
1915 — біля бельгійського міста Іпр німці вперше здійснили вдалу газову атаку (хлор).
1921 — міська влада Чикаго прийняла рішення штрафувати на суму від 10 до 100 доларів жінок, які з'являтимуться на вулицях у коротких спідницях і з оголеними руками.



Що сьогодні   і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Спорт-арена “Карпати” (Ужгород, урочище “Золота гора”)
23—24 квітня — міжнародні змагання з танцювального спорту “Uzhgorod Open—2016”.

Ужгород, пл. Народна
23 квітня—7 травня — обласний фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!».

Хуст
23 квітня—15 травня — “Великодній ярмарок”.

“Panorama by Kashtan” (Ужгород, вул. Льва Толстого, 5)
23 квітня — вечірка “Creative Ladies”. Поч. о 19.00.

“Olivye” (Ужгород, пл. Петефі, 11/1)
23 квітня — “Tango Tempo Improvisation Dance concert”. Поч. о 21.00.

Філармонія
24 квітня — гала-концерт ІІ Всеукраїнського відкритого хорового фестивалю-конкурсу “Голоси яскравої країни”. Поч. о 14.00.

Замок “Паланок” (виставкова зала історичного музею)
До 14 травня — виставка “Мости, епохи, Будапешт”.

«Доміон»
До 27 квітня — “Мисливець і Снігова королева”, 3D. Поч. о 10.00, 13.50, 19.30. “Книга джунглів”, 3D. Поч. о 12.00, 17.40. “Воскресіння”. Поч. о 21.30. “Прибульці-3: Взяття Бастилії”. Поч. о 15.50.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 27 квітня — “Злочинець”. Поч. о 10.00, 18.00. “Бережи свої горішки”. Поч. о 10.00, 14.50. “Книга джунглів”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.45, 17.50, 20.00. “Прибульці-3”. Поч. об 11.30, 18.10. “Мисливець і Снігова королева”, CineMAX 3D. Поч. об 11.45, 15.40, 19.50, 22.00. “Воскресіння”. Поч. об 11.50, 21.50. “Я з тобою”. Поч. о 13.20, 20.05.   “Зоотрополіс”, 3D. Поч. о 13.50. “Вибір”. Поч. о 15.55. “Джек Стоун”. Поч. о 16.25, 21.35.

“Перемога”
До 27 квітня — “Леді Бос”. Поч. о 10.00, 16.00. “Воскресіння”. Поч. о 12.00, 20.00. “Книга джунглів”. Поч. о 14.00, 18.00, 22.00.

Облмуздрамтеатр
23 квітня — перше україномовне гумор-шоу “Вар’яти”. Поч. о 19.00.
24 квітня — відкриття малої сцени у театрі. Поч. о 18.00.

«Бавка»
24 квітня — “Лялькові фантазії”. Поч. об 11.00 та 13.00.

Ужгород
15— 30 квітня — “Сакура-фест”.

Ужгород, набережна Незалежності
15—30 квітня — Великодній ярмарок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 30 квітня — виставка Віктора та Олени Дерди.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка заслуженого художника України Антона Шепи.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 5 травня — персональна виставка Артура Тиводара.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка Габора Гомокі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Василя Беци.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   У першій половині дня стережися незнайомців, які поводяться нав'язливо. Ти можеш стати жертвою обману і маніпуляцій з боку шахраїв. У другій половині дня можуть виникнути складнощі під час переговорів із партнерами. Порада керівника допоможе уладнати фінансові розбіжності. Увечері тобі варто подбати про профілактику свого здоров'я.
Телець Цей день варто присвятити побудові планів та розробці стратегії досягнень. Враховуючи минулий досвід невдач, постарайся удосконалити свою методику роботи. У другій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи з документацією. Колеги можуть створити додаткові перешкоди, що відніме твій особистий час. Увечері усамітнися, щоб відволіктися від проблем і побутових турбот.
Близнюки   Вранці твій настрій може зіпсувати конфлікт із коханою людиною. Стеж за своїми словами, ти можеш сильно образити свого обранця невиправданою жорсткістю. У другій половині дня спілкування з партнерами буде напруженим, старайся знайти компромісне рішення. Керівник схвалить твої плани і сприятиме їхній реалізації. Увечері не варто вирушати в галасливі місця і запрошувати гостей, які можуть втомити тебе.
Рак У першій половині дня стеж уважно за планами і діями конкурентів. Тобі вдасться викрити змову в середовищі колег, що істотно підвищить твій авторитет. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди у вирішенні питань із бюрократичними інстанціями. Не варто розголошувати свої професійні таємниці, існує ризик обману. Увечері фізичне навантаження і заняття спортом допоможуть зняти стрес.
Лев   У першій половині дня керівник може провести перевірку, будь до цього готова. Тобі варто навести порядок на робочому місці і підготувати відповідні документи. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Тобі потрібно звернутися по допомогу до впливової особи, щоб вирішити проблему. Увечері партнер може висловити своє невдоволення твоєю поведінкою, будь стриманою.
Діва Цей день ефективний для вирішення фінансових питань. Сміливо можеш брати кредит на розвиток бізнесу. У другій половині дня сконцентруйся на веденні переговорів із приводу довгострокового співробітництва. Тобі варто використовувати свою чарівність, щоб швидко досягти потрібного рішення. Ділова вечеря з однодумцями буде дуже плідною і принесе фінансову вигоду.
Терези Сьогодні тобі варто зайнятися побудовою нових ділових зв'язків. Переговори з іноземним партнерами принесуть стабільне довгострокове співробітництво. У другій половині дня стримуй свої емоції під час діалогу з колегами. Недоброзичливці провокуватимуть тебе на навіжені вчинки. Увечері зустрінься з близькою подругою, щоб попросити поради і підтримки.
Скорпіон Сьогодні тобі варто проявити максимальну активність і наполегливість під час переговорів. Уміння прогнозувати розвиток ситуації допоможе зробити правильний вибір. У другій половині дня на тебе чекає успіх у вирішенні організаційних питань. З'явиться особа, яка буде зацікавлена в реалізації твоїх планів. Увечері варто розвіятися і вирушити в розважальний центр.
Стрілець У першій половині дня твій настрій може зіпсувати критика з боку колег. Не варто втручатися в розбіжності і чужі інтриги, це призведе до втрат. У другій половині дня старайся уникати розмови з керівником. Тобі потрібно завершити розпочаті справи, щоб не залишати хвостів. Увечері діалог із партнером буде напруженим, можуть спливти таємниці минулого, що призведе до конфлікту.
Козеріг У першій половині дня намагайся використовувати вдалий момент для розмови з керівництвом. Тобі варто приділити увагу обговоренню нових ідей серед колег. У другій половині дня ти зможеш укласти довгостроковий договір із вигідною перспективою. Увечері збери друзів і влаштуй веселу вечірку, як у старі добрі часи.
Водолій.   У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Заздалегідь подбай про те, щоб інформація збереглася, інакше виникнуть додаткові складнощі. У другій половині дня тобі доведеться піти на поступки в переговорах із партнерами. Не варто провокувати конфлікт через власні амбіції, вчись працювати в групі. Увечері тобі доведеться надати допомогу і підтримку старому другові, який спантеличить тебе своїми проблемами.
Риби Цей день варто присвятити вирішенню глобальних і важливих питань. Підписуючи документи, будь уважніше і порадься з досвідченим експертом. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником. Простіше зробити вигляд, що ти згодна з наріканнями і продовжувати свої дії. Увечері не варто вирушати в далекі поїздки, існує ризик аварій.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Чим закінчилася ваша сварка з дівчиною?
- Приповзла до мене на колінах !
- І що сказала ?
- Вилазь з-під ліжка, я заспокоїлася!


Зарплата шепоче:
- Давай сходимо куди-небудь?
А я їй відповідаю:
- Вдома сиди, маленька ще ...


- Коханий, що будеш на вечерю?
- Картопельку…
- А з чим?
- З м’яском…
- Я ніби знала! Чіпси з беконом купила.

Rionews

Коментарі :


22.04.2016 12:08 СНАЙПЕР  

Вітаю земляків з Львівсьткоі області Давно до вас не писав Привіт вам земляки.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат