Леонов очолив ВО "Свобода" у Закарпатті

admin 24.02.2015 10:12 ПОЛІТИКА

22 лютого відбулася сьома обласна звітно-виборча конференція Закарпатської організації ВО "Свобода".

Делегати одностайно підтримали пропозицію лідера партії Олега Тягнибока призначити головою Закарпатської "Свободи" Едуарда Леонова. Також під час конференції обговорювали нову концепцію роботи націоналістичного об'єднання та затвердили звіти обласного керівництва партії.

На конференцію зібралися 54 делегати з усієї области. Свободівці вислухали звернення зі шпиталю у Січеславі Олега Куцина. Відтак слово взяв виконувач обов'язків голови обласної організації ВО "Свобода" Ігор Ващенко. Він розповів про виконану протягом 2014 року роботу, підбив підсумки двох минулорічних виборчих кампаній, розповів про участь свободівців у виконавчій владі.

Опісля виступили керівник прес-служби Андрій Сусол та заступник голови партії ВО "Свобода" Олег Панькевич, який від імени Олега Тягнибока передав пропозицію щодо призначення на посаду голови обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Едуарда Леонова. Делегати одностайно підтримали цю кандидатуру. Едуард Леонов – депутат Верховної Ради 7-го скликання, комендант революційної Київради, перед депутатством очолював Кримську "Свободу". Також конференція затвердила першого заступника голови обласної організації Ігоря Ващенка та склад обласного комітету.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"

ТЕГИ : во свободаЕдуард ЛеоновЗакарпаття

Коментарі :


24.02.2015 11:09 іршава

прочитав недавно характеристику мера Львова про пешого після революції прокурора Махніцького, тобто про цього хабарника всі все знали до його посади і саме він запоров всі справи майдану і Яника і уже за це Свобода має піти на смітник історії держави і нич їм не світить разом з типирішніми керівниками, мають прийти нові люди і всі знають, що в нас в районі робили ці перевертні політичні, зразу прибили собі хлібні теми лісу, каміння, розпродажу посад


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат