Звернення Сергія Ратушняка до Президента України Петра Порошенко

admin 13.11.2015 21:47 ПОДІЇ

Пане Президенте, прошу негайно втрутитись в ситуацію, що виходить з під контролю в місті Ужгороді.

Пане Президенте, прошу негайно втрутитись в ситуацію, що виходить з під контролю в місті Ужгороді.
Кримінальне угруповання, відомих Вам братів Балог і їх подільників по кримінальному бізнесу в сферах контрабанди, торгівлі людьми, наркотиків і зброї, що біля 20 років "успішно" і безкарно співпрацюють з правоохоронцями, - вже біля 15-ти років зухвало і безкарно грабують державу і громадян через своє перебування у владі. Казнокрадство і хабарництво стало хронічним і вагомим додатком до їх кримінальної діяльності.
Зараз пройшли вибори, де ці ОЗУ знов традиційно - в кримінальний спосіб здобували собі мандати. Скупка голосів по 500 грн, що охопила в Ужгороді біля 30 000 людей і жодної реакції правоохоронців. З перемогою в першому турі не вийшло. Рейтингу нема і не може бути. Пішли на відвертий кримінал - підривають і підпалюють своїх дрібних подільників. Біля 150 підпалів в їх виконанні в останні три роки вже зробили наш край і місце столицею підпалів і вибухів.
Очевидними отримувачами вигоди від цих дій є кримінальні авторитети Балоги і Андрієви, один з яких і балотується на посаду міського голови.
На їх руках кров і в Закарпатській, і у Львовській області.
Зупиніть безкарну ходу кримінальних сімей братів Балог і Андрієвих, інакше задля обвинувачення опонентів і досягнення влади в найближчі дні може политись людська кров, і події Мукачева 11.07.15 з трьома трупами стануть лише прелюдією.

Кандидат на посаду Ужгородського міського голови
Сергій Ратушняк, 13.11.15

admin

Коментарі :


13.11.2015 22:13 Егор

Первым "держи вора" заорал Богдан, значит, он и виноват


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат