Про політику «ЄЦ» у каналізації

08.10.2015 16:47 ПОДІЇ

Цього тижня опоненти Сергія Ратушняка від клану Балог не могли вигадати нічого оригінального і розповсюдили інформацію нібито від «Aqvariopark» у річку Уж зливають нечистоти.

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook відповів Балогам, що смердить насправді від них.

«Вражає цинізм і сморід від ЄЦунів у нашому краї. З 1922 року в парку «Підзамковий» працював відкритий басейн. 50 років експлуатувала радянська влада, 15 років безкоштовно користувався Ващук, уже понад п’ять років як я вклав мільйони в повну реконструкцію, оновлення, будівництво і технології очищення води, включаючи сотні метрів заміни внутрішніх мереж. Аж зараз вибори. І тут гівнюки-ЄЦуни знаходять ЗА МЕЖАМИ території парку якийсь колодязь із якимись стоками і вішають на мене.

97 років ця зливова труба всіх влаштовувала, а перед виборами — караул, рятуйте!

Гівнюки. В мене договір із «Водоканалом» про водопостачання і водовідведення. Я плачу і за воду, і за стоки.

Що з ними робить і має робити «Водоканал» — до них і питання. Я, як і левова частка порядних громадян і юридичних осіб, сплачую за послуги монопольного надавача послуг. Тут щось за межами моєї території трапляється і піднімається ґвалт із політичним підтекстом і смердотою. Таку ж відповідальність несуть ВСІ мешканці міста за стан стоків і мереж за межами своїх осель і дворів. Тобто НІЯКУ!», — написав Сергій Ратушняк.

Коментарі :


10.10.2015 20:43 іщи єден кандидат від ЄЦ Кушнір Іван

прочитайте про цього директора мукачівського педучилища, як звільняє працівників, зяких немає хосна, та паскудь іде в депутати далі
http://www.trubyna.org.ua/rizne/v-humanitarno-pedahohichnomu-koledzhi-mdu-dyskryminuyut-prava-vykladachiv/


08.10.2015 20:12 депутат

треба поцікавитись у Єцунів, що ідуть депутатами у міську раду Мукачева, звідки їх основні кандидати - юрист Лендєл та основний освоювач коштів Гільтайчук мають статус учасників бойових дій чи вони дійсно були в АТО чи тут виїджали на розмінування снарядів часів першої або другої світової війн. Ко знає ?


08.10.2015 18:48 Балога -базарна плетькарька

балога інакше не вміє, лише плітки, інтриганство, брехня, компромат, підступ.У собі дриво не видить, а у другому скалку глядать.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат