Відкрите звернення до голови Закарпатської ОДА Г. Москаля

25.09.2015 20:52 ПОЛІТИКА

Геннадію Геннадійовичу, не ганьбіться і не падайте так низько на старість.


На вибори партійного колгоспу «Солідарність» ви не впливаєте. Всі печатки, право на формування і продаж місць у списках перехопив політичний нуль і клоун Валєрка Пацкан, який потрапив у політику і списки боксера-інтелектуала через баньку. І Балога успішно і плідно наповнює типу «ваш» список. Для меблів там ще стоїть непоганий хлопець Роберт Горват.

Вас записали першим в обл­раду. А те, що це місиво під Порошенка — «Солідарність» — програє в краї більшість райрад «всуху» і не заведете жодного депутата, і те, що вас на голову облради і прибиральниці ОДА навіть не будуть розглядати, — вам це відомо чи ні? Відомо.

У вас є власний, не пацканський і не пацкунський авторитет. Перебільшувати його також не варто. Тож увійти в історію за сучасним моментом у краї у вас є єдиний шлях і шанс: не дати безсовісно скуповувати голоси виборців, що призводить до потворства влади, а натомість і суспільства, і Держави. Адже банда братків Балог «ЄЦ», банда «Відродження» з братками Андріївими та й чимало кандидатів від мертвої «Солідарності» з Качуром на підхваті розраховують виключно на ПІДКУП.

Тому реальна протидія цьому, а не імітація, — ваш останній політичний акорд у житті нашого краю.

Тож відмовтеся від будь-яких списків і дослухайтеся до мудрої людини, яка вам щиро не бажає нічого поганого. Список пацкунів від «успішної до нестями» влади має очолити головний пацкун — Валєрка Пацкан, на якому проби ніде ставити, а вам для реального з’ясування власного рейтингу і порівняння його з Балогою треба балотуватися на посаду голови міста Мукачева, де би ми вас щиро і підтримали.

З повагою і найщирішими побажаннями,
Сергій Ратушняк

ТЕГИ : сергій ратушнякгеннадій москаль

Коментарі :


28.09.2015 21:20 правда очі їсть!

Балога має сидіти в тюрмі! А не на вибори іти разом із своїм побратимом-опонентом Ланьом (блюком), наркоторговцем, бандитлм, корупціонером, яким є і сам Балога.


25.09.2015 22:35 наташа

Рата правий на 100 процентів, бо в тому ж Мукачеві і районі Солідарністю командують рядові клерки-бізнесмени   Балоги, то туй точно буде фантастичний результат, але у Єцунів. Браво, мало посміємося.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат