Ратушняк: Україні потрібні: ДЕОЛІГАРХІЗАЦІЯ, ДЕСІОНІЗМІЗАЦІЯ

admin 01.09.2015 14:07 ПОДІЇ

Сергій Ратушняк прокоментував останні події

Коли замість будапештського меморандуму керується папірцями мінських угод з бандюками, це вже не держава, а фантом-привід.

Які зміни проштовхує Порошенко разом з ПР в Конституцію? Особливий статус, своя мова, свої менти, свої стосунки з Росією... Власне, навіть менше цього просили ще до першого вбитого. Це називалось " Почути Донбас". Так навіщо було АТО, 30 000 трупів і руйнації на 30 років вперед. Ті, - хто проголосував - списали вбитих і мільйони зруйнованих доль ,- як собак безпритульних.

Насправді, Україні, щоб не втопитися в крові братовбивства і розшматування, потрібні: ДЕОЛІГАРХІЗАЦІЯ, ДЕСІОНІЗМІЗАЦІЯ і зміни в бюджетному кодексі щодо децентралізації коштів, які всмоктуються ненажерливим Києвом і вирощує олігархів замість будувати державу. Сьогодні на місцях залишається біля 30% коштів, а треба залишити 70-80 (приклад Данії). Для чого треба внести відповідні зміни до податкового і бюджетного кодексів.

Помаранчева зграя, що в результаті заколоту і на крові патріотів пролізла до влади, спочатку без жодного пострілу віддала Крим, а зараз продовжує віддавати Україну по шматкам. А щоб стращати і відволікати суспільство від обговорення цієї теми, вкидуть гранати в натовп і влаштовують "Мукачево".

admin

Коментарі :


06.09.2015 12:55 Ілля

Так олігархи і є ті самі жиди. На рассею і працюють,мадам.


01.09.2015 15:52 віка

млять, росія на нас напала, а всеодно жиди винуваті


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат