Балога звинувачує владу у розпалюванні війни на Закарпатті (ФОТО)

admin 27.07.2015 15:33 ПОЛІТИКА

«Влада руйнує мир на Закарпатті» - такі рекламні плакати нещодавно з’явилися на дорогах краю. Фактично партія Віктора Балоги «Єдиний центр» звинувачує владу у розпалюванні війни. Цілком логічно виникають питання: Якої влади? Проти кого?

«Влада руйнує мир на Закарпатті» - такі рекламні плакати нещодавно з’явилися на дорогах краю. Фактично партія Віктора Балоги «Єдиний центр» звинувачує владу в розпалюванні війни. Який мир руйнує влада, не зрозуміло. Ймовірніше політичний. А, може, «мир» поміж закарпатськими кланами.
Правда,якщо розібратися, то на Закарпатті, крім клану Балог, інших і немає. Бо тих, що були, балогівці вже давно нейтралізували, а інші геть розбіглися.

Новини Закарпаття
http://transkarpatia.net

P.S.

Мир, як і влада, бувають різними.

Відомо, що один хворий на всю голову "діяч" вже розв'язав побудову так званого "руського миру". Технологія цього "будівництва" виявилася вкрай кривавою і здебільшого за чужий рахунок. Інші — на кістках невірних вибудовують   "ісламістський мир".

На місцях же кожен феодал на кшталт Балоги, винахідливого хлопця із села Завидово, наполегливо, роками вибудовує свій власний мирок, в якому затишно лише його клану та його вассалам.

Ті влади, які два десятиріччя не заважали цьому процесу, під час якого кланові метастази поступово пронизали весь регіональний організм разом із його нібито захисними структурами, цілком влаштовували феодала, бо він, далекоглядний, повсякчас примудрявся виживати за будь-якої влади і завчасно імплантовувати свою непересічну особу у надбудову цього організму, даби всіляко "кришувати" діяльність більш дрібних соціальних паразитів із свого ненажерливого клану.

Нині ж, як не сумно, щось для нього пішло не так, щось, як кажуть, не зрослося як хотілося.

І влада йому, бачте, не така, і погода така спекотна у приспаному Вітьком краї, що Вітькові бойові плазуни аж заверещали на пательні. І таємні склади контрабанди новопризначені "мєнти" познаходили, і своїх яничарів до влади так скоро вже не прилаштуєш. Гепнувся дах, луснув проект, пропали гроші.

У Вітька така паніка, що повний звєздЄЦ. Ось він і потикнувся у рекламний бізнес — білборди фарбою псувати, мовляв, напишу про них таке як на ФОТО, може якийсь лох і схаває. І, може, зареве разом з Вітьком на всі Карпати, мовляв, наших мочать, мовляв, Київ не чує Завидово.

І тоді! Може ще раз пронесе його фартового! Бо головне для вправного товарознавця, яким за освітою є наш феодал, — повний спокій і безконтрольність на його власному складі, за який він довгі роки мав цей чарівний і колись багатий край.

О'Д  

admin

Коментарі :


28.07.2015 01:07 CFC

http://transkarpatia.net/transcarpathia/voice/51595-baloga-zvinuvachuye-vladu-u-rozpalyuvann-vyni-na-zakarpattfoto.html


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат