В Ужгороді та районі виробляли "лівий" коньяк

admin 22.07.2015 11:58 ПОДІЇ

Дубовою корою там і не пахло


Топлений цукор замість дубової кори – таким не хитрим способом ділки фарбували спирт й налагодили підпільний розлив «Закарпатського коньяку» в місті Ужгороді та Ужгородському районі. З такими фактами стикнулись працівники податкової міліції Закарпаття проводячи обшуки приватних домоволодінь, гаражних приміщень та магазинів.

Загалом під час обшуків виявлено та вилучено 150 пляшок фальсифікованого коньяку «Закарпатський», понад 226 літрів готового до розливу «закарпатського», 365 літрів спирту, 20 тисяч підроблених марок акцизного податку, пляшки, етикетки, пристрої для закупорювання пляшок.

Орієнтовна вартість вилученої підакцизної продукції з урахуванням ймовірної суми ухилення від сплати акцизного податку у разі використання підроблених акцизних марок становить 300 тис. грн.

Обшуки здійснювались в рамках операцій «Акциз -2015» на підставі ухвал Ужгородського міськрайсуду та розслідування кримінального провадження.






Таким чином оперативниками ГУ ДФС у Закарпатській області припинено діяльність двох підпільних цехів по виробництву фальсифікованих алкогольних напоїв та вилучено з незаконного обігу товарно-матеріальні цінності, які використовувались для їхнього виробництва.

Наразі проводяться слідчі дії.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

admin

Коментарі :


22.07.2015 14:17 Тут

Правий сектор теж лівий


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат