Сергій Ратушняк: Україну (нас) зраджено і знищено. Від зрадника Б. Хмельницького і донині

17.07.2015 16:43 ПОЛІТИКА

Ніяк не зміг зрозуміти за життя, як зрадникові Богданові Хмельницькому можна ставити пафосні пам’ятники з нібито міцною рукою і булавою, на міцному коні, що рве з під себе землю і кудись рветься... До Москви на поклон.


Аж тут радість — 1991-й. Всі республіки ординської кремлівської орди-диктатури — вільні держави. Закарпаття навіть проводить референдум про самоврядування, який на порушення всіх міжнародних норм так і не ратифіковано українським парламентом. І тут понеслася «хмельницька генетика» — зрада. Кравчук погоджується, Кучма підписує Будапештський меморандум. Ми з третьої ядерної держави світу стаємо великим і нікчемним європейським Буркіна-Фасо. Вартість 1700 ядерних боєголовок (біля 170 млрд. дол. США) нам ніхто не компенсував. Дали взамін папірець — зрадницький, принизливий і смердючий. Меморандум. Де США і Великобританія, Франція та інші були гарантами нашого суверенітету і територіальної цілісності.

Далі вибудова України як суто кримінально-олігархічної державі на чолі зі злодійським кланом Кучми—Пінчука. Продовження цього вектора і по цей день. По ходу Харківські угоди, за ними анексія Криму, за ними обрання олігарха після антиолігархічної революції. Три зрадники, крадії та агенти КГБ (КДБ) сидять у Мінську і щось підписують від імені України, коли в них немає жодного мандата навіть від села Хорунжівки і їхньою батьківщиною є Кремль та архіви КГБ на Луб’янці.

Сполученим Штатам потрібні Сирія й Іран. Останній, хто за них впирається — Росія. Немита, ординська, але з ядерною зброєю, з атомними човнами, що самі вибухають, горять і тонуть, із ракетоносіями, які вибухають у будь-який момент пуску, злету і т. д.

Потрібен конфлікт із Росією. Обрано (як дівку з об’їзної) Україну. Почалася війна проти України. Гаранти меморандуму сидять то в Києві, то в Москві. В результаті отримують Сирію й Іран, а Путін не Крим чи зруйнований Донбас (не будьте вже дурнями і сліпими, як із 1554 року), а всю Україну.

США в особі булкороздаючої пані Нуланд, посла США з балкона Верховної Ради спостерігають, як у цирку, за дійством: «ЗДАВАННЯ УКРАЇНИ ПУТІНУ». Саме це відбулося при голосуванні за новий текст Української (кремлівської) Конституції. Під пафосні й театралізовані жести та емоції присутніх у залі. Вже нема агресора, немає згадки про Крим, немає вбивць наших братів (десятків тисяч), немає пограбування і ожебрачення кожного українця в ЧОТИРИ РАЗИ!!! А є ДНР і ЛНР (ще нещодавно бандо-терористичні угруповання) як суб’єкт федеративної України. Як цього і вимагав Путін. Скоро вони будуть сидіти поруч із президентом за одним столом і він буде з ними радитися, просити дозволу на безвізовий режим, зону вільної торгівлі, членства в НАТО тощо... А отримає — ДУЛЮ. Бо це території Кремля.

Таким чином, нашою владою виконано першу з чотирьох вимог Кремля—Путіна. Про склад «української» делегації в Мінську ми вже й не згадуємо. Там всі від КГБ—Путіна.

1. Конституція з новим автономним статусом ЛНР, ДНР.

Далі підуть:
2. Закон про амністію для всіх учасників конфлікту на Сході України. Також пафосно пройде. Це ж наші браття, громадяни і т. ін.
3. Імплементація Закону про особливий статус Донбасу. Де і суддів, і прокурорів, і СБУ з МВС будуть призначати з Москви, а фінансувати з українського бюджету. Більше того, ніхто (ні суди, ні ВРУ, ні президент) не зможуть відмінити їх вибори і розпустити місцеві ради — що би вони не творили.
4. Зняття економічної блокади з ЛНР, ДНР і 50 років коштами українських громадян будуть відбудовувати Донбас, розгромлений Путіним, Януковичем, Медведчуками, Пушилінами, Моторолами й українською владою.


Революцію зраджено і продано. Загиблих списано і забуто, як безпритульних псів. Олігархічно-кримінальний устрій залишається. Економічного зростання не очікується і не обговорюється. Зруйновану, знесилену, згвалтовану і принижену Україну Путін покаже своїм громадянам і скаже, що революція по-українськи це ганьба і жебрацтво. Я — ваше сонце, радість і щастя. І щоб ніхто не сумнівався, за кого треба голосувати на так званих виборах президента РФ в 2018-му. Правда, треба би трохи зміцнити рубль і покращити постачання імпорту в Росію. Нема проблем. Ціни на нафту зараз зростуть, ембарго і санкції з Росії буде знято. Адже кінець війні.

Путін — не агресор, це внутрішній конфлікт України. Путін просто володіє («имеет») Україну. ВСЮ! І знаєте, хто буде все це робити для Путіна??? Правильно!!! Наші «гаранти» по Будапештському меморандуму: США, Англія, Німеччина, Франція, Італія. А ви спитаєте, а як же з безвізовим режимом, НАТО, членство в ЄС... ОБОВ’ЯЗКОВО! Буде відповідь наших «гарантів». Одразу після Монголії й Північної Кореї.

Впевнений, що новий пам’ятник на коні, з булавою вже готується. А чому б не увіковічнити нового Богдана Хмельницького. Амінь!

Про Мукачево

З 1998 року банда СДПУ(о) призначила «смотрящим» по регіону Вітька Балогу. Той обіцяв відкачувати «наверх» щомісяця з хабарництва, ПДВ і контрабанди по 3 млн. дол. США. Кинув, звісно. Коли зливали Кучму, Балога вже був із Ющенком, далі з посад голови РНБО і секретаріату щодня «мочив» Юлю. Далі став міністром у Януковича. Далі рейтингові Кличко, Яценюк, Тягнибок зливаються Фірташем—Льовочкіним в унітаз і президентом стає Петро Порошенко.

Далі президент Порошенко призначає в Закарпаття всіх керівників і рядових силовиків, контролерів, СБУшників, голів адміністрацій і клоуна-недоумка — губернатора. І це було помилкою. Узурпація влади у краї бандою братів Балог—Петьовки вже зашкалює за всіма межами будь-якого глузду. З АТО від родича Балоги отримують масу зброї і формують озброєну банду під прапором ПС («Правого сектору»). Здійснюються десятки резонансних і півсотні дрібних і середніх кримінальних злочинів і акцій. Від захоплення СБУ (з метою усунення небалогівського керівника), УжНУ, дачі Медведчука (начхати на прізвище), але через роззброєння поста МВС, викрадення людей, примушування платити данину, побиття невинних, підпали сотень авто... І ВСЕ БЕЗКАРНО. І все на користь і в інтересах банди Балог. На мої сотні публікацій і звернень — жодних реакцій.

А зараз ЕВРИКА! Відкрили, знайшли і розкрили. Кого, Петре Олексійовичу, банду Балог? А хіба Ви не знали, що він купив і підняв усі мандати від краю під свою злодійську сімейку. І чи Вам не відомо, що сепаратистські рухи під прапорами русинства це також Балога. І його заповітна мрія — відокремлення Закарпаття від України.

Чи з бандитського інциденту і хронології не видно, хто керує нападом у Мукачеві на конкурентну банду?
А тепер по-дорослому.
— Чому безкарно пройшли сотні злочинів незаконного збройного формування ПС під керівництвом Балоги?
— Чому не розслідувано жодного з тисяч і тисяч випадків підкупу на виборах усіх рівнів, які узаконюють і легалізують владу ОЗУ «Барва» братів Балог?

Петре Олексійовичу, питань багато. Ви зробили правильні висновки, але, на жаль, запізнілі.

Щодо інциденту в Мукачеві з трупами і пораненими

Паралельно з пересуванням колони озброєних бандитів ПС саме балогівські сайти вже волали, що з Галичини наближається банда для наруги над закарпатцями. Далі мали повстати обурені закарпатські ополченці й зі зброєю в руках і бензопилами перекрити всі в’їзди в Закарпаття. Далі — ЗНР або Підкарпатська Русь під Балогу.

Чому тільки при оточенні банди ПС не було застосовано силу, як це відбувається в усіх цивілізованих країнах світу?

Чому обшуки і вилучення арсеналу зброї, коштів, наркотиків контрафактних товарів відбулося тільки в одної зі сторін конфлікту? У Ланя і його оточення. Адже КОРОЛЕМ контрабанди в Європу і з Європи у краї є кримінальний клан братів Балог—Петьовки.

Чому Балогам дали змогу вивезти 20 інкасаторських вантажівок зброї та грошей? А через добу з його (Балоги) маєтку в селі Синяк ще три вантажівки.

Чому п’ять днів не було жодних кадрових рішень і, фактично, банді вбивць дають утекти?

Чому роками перед керівництвом ЄС не ставиться питання про глобальний корумпований злочинний спрут серед правоохоронців держав-сусідів із Україною, без яких контрабанда на мільйони і мільярди неможлива?

Чому словом не згадуються заводи в Україні (Львів, Донецьк тощо) де стоять цілі нелегальні комбінати з виробництва контрабандних і контрафактних товарів, співзасновниками яких є і Балоги, й інші «відомі» олігархи?

Чому в ефірі звучить лише контрабанда по «зеленій» зоні? Адже Балоги везуть сигарети в Європу через пост Чоп-Загонь. Серед білого дня. З відключенням рамки випромінювання, що можливо за згоди лише з Дебрецена чи Будапешта.

І ще дуже-дуже багато запитань. І не треба роздмухувати, що на якихось кордонах немає контрабанди. На Львівщині вона в десятки разів більша. Один корабель із водотоннажністю 50 тисяч тонн у Одесі—Іллічівську це річний обсяг контрабанди через Чопську митницю.

І насамкінець, шановний пане Президенте України Петре Олексійовичу Порошенко, дрібна і масова контрабанда в Закарпатті — єдине і наймасовіше місце працевлаштування. Адже держава за 25 років не збудувала у краї жодного підприємства, а таких, як я, що будували нові підприємства і створювали сотні робочих місць, кидали за грати, відбирали і руйнували підприємства, банки, ринки... І при цьому зараз ці руйнівники залишаються вашими добрими знайомими. Одні сидять у Мінську і здають (уже здали) Україну, інші прибрали всю владу, мандати та кошти краю і мають від Вас укази про призначення їхніх холуїв на губернаторів, голів РДА тощо. Так не будують. Так грабують і руйнують. Так півтора року рефінансують комерційні кланові банки, втрачають патріотів і території.

Не буду кричати «Слава Україні!» Втрачаємо славу і Україну. На жаль. Адже для мене це не просто Вітчизна і Батьківщина, а Біблія, Бог і Молитва. Не хочеться, щоб перемогли ті, для кого це є територія пограбунку, а народ — бидло і гої.

Петре Олексійовичу, в Закарпатті Ви зробили перший рішучий крок. Будьте послідовними і не зраджуйте своїй рішучості. І народ Вас підтримає.

Сергій Ратушняк


Р. S. Принагідно вітаємо Геннадія Геннадійовича Москаля з поверненням на свою другу батьківщину!
Вам довіряють закарпатці й на Вас покладають надії! Бажаємо всіляких успіхів та гараздів!

Коментарі :


28.07.2015 17:36 гость с юга

Ну Рата, правду говорят в народе: " Без мыла, в ..."


19.07.2015 13:34 ЧИТАЧ

Як казав"Горбатий"   Шарапову?
Складно що?   По ділам судимі будемо. Багато часу сплинуло,і тільки слова.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат