Приватну армію Балоги готують на Закарпатті (ДОКУМЕНТИ)

admin 18.12.2014 14:52 ПОДІЇ

 

Клан Балоги зробив перший крок у сторону відокремлення Закарпаття. Незаконним   розпорядженням   підконтрольного     голови Закарпатської ОДА Василя Губаля було здійснено намагання створити кишенькову армію Балоги.

Після того, як депутатська родина Віктора Балоги залишилася за бортом коаліції і не отримала жодних посад у виконавчій гілці влади, нардеп вдався до загравання з антидержавними силами, - пише "Трибуна".

Виступаючи на телеканалі 112 Віктор Балога заявив, що в Україні необхідно на законодавчому рівні вводити подвійне громадянство.

Наступним кроком по дестабілізації ситуації в Закарпатті мав стати   шантаж київської   влади масовими заворушенями на Закарпатті та   інсценування сцен сепаратистського шабашу з   перекриттям доріг і пікетуванням воєнкоматів, адже місцева Служба безпеки України, яку очолює сват Віктора Балоги Володимир Гелетей, системно дезинформує керівництво держави значно перебільшуючи русинський фактор на території області. На Закарпатті є одна людина, яка через величезні фінансові можливості може серйозно впливати на сепаратистські настрої населення – Віктор Балога.

Документ під назвою “Про загони оборони на території області” за підписом Губаля наказує райдержадміністраціям та місцевим міськвиконкомам до 16 грудня 2014 р. прийняти рішення про місця розгортання загонів оборони, місця та порядок зберігання зброї та підібрати керівний склад загонів оборони.

До 25 грудня 2014 р. забезпечити комплектування загонів особовим складом, здіснити відбір техніки національної економіки та проінформувати ОДА про пророблену роботу. Провести огляд особового складу загонів оборони 26-28 грудня 2014 року.

Керівникам МВС, СБУ, УДСНС та іншим організацій Василь Губаль рекомендує надавати допомогу у виконнані його злочинних наказів. Жодного слова, що ці загони підпорядковуватимуться Міністерству оборони України   чи МВС у розпорядженні не має. Натомість голова Закарпатської ОДА рекомендує підписати з ним угоду щодо добровільноговступу до загонів самооборони. таким чином балогівський клоун Василь Губаль стає головнокомандуючим військами Пудкарпацької Русі з усіма негативними для держави Україна наслідками.

У розпорядження “Трибуни” також попав документ під назвою “Типова організаційно-штатна структура загону оборони”, яка регламентує командний та чисельний склад військових підрозділів підконтрольних родині Балог. Як інформують “Трибуну” власні джерела зброя для формування військових формувань вже нелегально закуплена на кошти сім’ї, арсенал включає в себе стрілецьку зброю, важкі кулемети, гранатомети, ПТУРСи та переносні ПЗРК, також планується захопити склади зі броєю 128 МБР.

Редакція “Трибуни” звертається до Президента України Петра Порошенка з вимогою негайно звільнити голову Закарпатської ОДА   Василя Губаля, як особу, що здійснює антижержавні дії та веде Закарпаття сепаратистським шляхом. Від Голови СБУ Валентина Наливайченка вимагаємо негайно порушити кримінальне провадження за ст. 260 КК України Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань, так як ваш місцевий підрозділ СБУ через родинні зв’язки його керівника Володимира Гелетея з Віктором Балогою неспроможний це зробити.

Слава Україні!

admin

Коментарі :


18.12.2014 18:21 воєнний

правда, у мукачівській загін включили всіх преданних бойців з команди, ко був ненадьожний, то виключили, щоб не мішав списувати бабло і т.д.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат