Небайдужі ужгородці виграли битву за зелі зони із скандальними забудовниками, однак війна ще поперед

07.12.2017 17:47 РАТУША

Про це повідомляє правозахисник Віталій Грегор.

Згідно вчорашнього рішення профільної земельної депутатської комісії Ужгородської міськради вирішено рекомендувати депутатському корпусу відмовити в продовжені оренди зелених зон на Б.Хмельницького та біля озера "Кірпічки" на вул.Заньковецької в Ужгороді.

Додатково дано доручення Департаменту міського господарства повідомити орендарів, що мерія не планує продовжувати оренду.

А саме, до міськради надішли заяви забудовників-орендарів з проханням продовжити договори оренди, які   закінчується в кінці цього року. Остаточно крапку в питаннях громадськості має поставити сесія міськради 14 грудня о 10:00.

Щодо зеленої зони прибудинковоі територіі 120-квартирного будинку на Можайського 34, де скандальні забудовники зрізали вже 89 дерев, розгляд відбудеться на цій же земельній комісії 12 грудня о 10:00 із подальшим винесенням на сесію міськради вже в січні 2018 року. Наразі позиція депутатів і озвучена вчора мером Ужгорода Богдан Андріїв підтримати мешканців і відмовити в продовжені договору оренди на цю територію площею 0,40 га.

Окрім того вчора небайдужі мешканці обласного центру Закарпаття прийшли із протестом до міського очільника зупинити дерибан цих зелених зон і вимогою внести критичні зауваження до відповідних проектів рішень щодо відмови у продовжені оренди. Мер пообіцяв внести відповідні зауваження на розгляд депутатського корусу, а у разі проголосування рішення протилежного волі громади накласти вето.

Окрім того на пропозицію громадського правника Наталія Гнесь мер пообіцяв винести на розгляд депутатської фракції "Відродження", від якої і пішов на вибори сам Богдан Андріїв, питання щодо виключення із фракції і позбавлення мандату депутата міськради, екс-голову земельної комісії Станіслав Пономарьов через корупційний скандал. І це рішення на думку громадськості мало б бути також позитивно вирішено, якщо звісно ужгородська депутати від "Відродження" проти хабарництва і дерибану майна громади міста.

https://www.facebook.com/gregor.vitaliy

Коментарі :


08.12.2017 00:00 Вуйко

Партія Відродження це всі члени з Партії Регіонів!!!!!!!! Це тіж самі корупціонери і дерибанщики!


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат