У Закарпатті продовжують виявляти та закривати гральні заклади

21.10.2017 20:32 КРИМІНАЛ

Поліцейські припинили діяльність п’яти підпільних гральних закладів, які незаконно надавали послуги у сфері грального бізнесу у Мукачеві.

20 жовтня працівники Управління захисту економіки в Закарпатській області Національної поліції України та Мукачівського відділу обласної поліції за процесуальним керівництвом Мукачівської місцевої прокуратури провели санкціоновані обшуки на території міста, де знаходились гральні заклади.

В ході відпрацювання поліцейські вилучили 15 одиниць системних блоків, 17 моніторів, мережевий розгалужувач та мобільні телефони.

На даний час оперативники та слідчі встановлюють осіб, які можуть бути причетні до організації грального бізнесу на території Закарпатської області.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від 170 тисяч гривень до 680 тисяч гривень.

Якщо громадяни володіють інформацією про функціонування на території області гральних закладів, вони можуть звертатися на спецлінію «102» або до Управління захисту економіки в Закарпатській області. Також громадяни можуть особисто звернутися до управління.

Наша адреса: м.Ужгород, вул. Можайського, 3.
Електронна адреса: zk@ekon.np.gov.ua.

https://zk.npu.gov.ua/uk/publish/article/287800

Коментарі :


22.10.2017 07:39 йони

вот читаеш такое и думаеш.ну почему мы такие бедные и приходиш к выводу,потому,что дурные.нет канешно игральный бизнес на каждом углу в каждой забегаловке это дурь.но запретить казино скажем при серьзном готеле в серьзном месте куда жебрак со своими копейками даже не сунется почему нет вход в такое место должен стоить не меньше 1000 евр,а дальше ставки,тоже не ниже того ну кто от этого проиграет.государство только разбагатеет,получая от этого налоги.тут правда надо исключить при этом очень на серьезном уровне усякие там виды корупционныэ схем.вплоть до пожизненного и пускай у кого есть дурные деньги несут их туда.ну чем не поле дураков. ну как их у них выманить и развитие игрального бизнеса под контролем серьезным контролем это выгодно.и почему закарпатье не сделать вторым лас-вегасом пускай богатеи из эвропы валом валят сюда и оставляют тута свои денежки.кому от этого будет плохо .


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат